Şimdi Ara

Teen Wolf (2011- ) | 5. Sezon Başladı (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.277
Cevap
31
Favori
84.708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: YineDc

Sen nerenle izledin dostum.

İkizler betaydı, Decu dayımız onlara voltran oluşturmayı öğretti alfayı öldürüp oldular. Ötekiler zaten alfaydı 3x7'de izleyebilirsin arkalarında sürüleri var.

Cem Yılmaz'ın : G*'nzden element uydurmayın.
    Sana uyarlanmış hali .. yaratık uydurmayın.

Terbiyesizleşme. Sen kimsin ki tanımadığın insanlara götünden uydurma diyosun?

• quote:

Orijinalden alıntı: Not Afraid

/>

istemsizce güldüm

bölüm hakkında görüşüm

kadın değilmi hepsi kurnaz , scotta üzüldüm yapacak bişeyi yok stilles artık kurt adam olsun.

• Bu aralar çok karşıma çıkıyor, arkadaşlar da başla diyor
    Nasıl bir şey konusu falan nasıl güzel mi sarıyor mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SayisalMan

Bu aralar çok karşıma çıkıyor, arkadaşlar da başla diyor

Kesin ve kesin ilk firsatta basla. Kurgusuyla izletiyo kesinlikle dizi. Keske suan ben de senin gibi hic izlememis olsaydim da tekrar izleseydim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bakan Oğlu

quote:

Orijinalden alıntı: SayisalMan

Bu aralar çok karşıma çıkıyor, arkadaşlar da başla diyor

Kesin ve kesin ilk firsatta basla. Kurgusuyla izletiyo kesinlikle dizi. Keske suan ben de senin gibi hic izlememis olsaydim da tekrar izleseydim.

Şanslıyım demek ki
    Daha 3 sezon bile dolmamış 2 haftaya kalmadan biter bu. Hadi bakalım nasıl bir şeymiş

• Yeni bölüm hk;

Suya batırılan Stiles ama gözü sarı çıkan ise Scott. Şimdi neden biliyon derseniz, Stilesın tam batırıldğı anda ss aldım ve nomral fotoğrafı ile karşılaştırdım saç kesimleri ve kafa yapısı aynı . Sarı gözlünün scott olduğunu ise yine sağ göz altındaki ben ve izden çıkardım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Better Call Saul

Yeni bölüm hk;

Suya batırılan Stiles ama gözü sarı çıkan ise Scott. Şimdi neden biliyon derseniz, Stilesın tam batırıldğı anda ss aldım ve nomral fotoğrafı ile karşılaştırdım saç kesimleri ve kafa yapısı aynı . Sarı gözlünün scott olduğunu ise yine sağ göz altındaki ben ve izden çıkardım

Adam sherlock holmes beyler

• quote:

Orijinalden alıntı: Better Call Saul

Yeni bölüm hk;

Stiles'ın o sahnenin hemen öncesinde gösterilme nedeni zaten milletin kafasını karıştırmak. Bunu 2 yada 3 bölüm önceki fragmanda da yapmışlardı. Derek'in kız arkadaşını Ennis'ten kaçarken gösterip peşinde Peter'ın "Cesedi görmesine bile izin vermediler." cümlesini koymuşlardı ve açıkçası yemiştim ben. Ama bu sefer yemezler.

• Cidden sağlam bölümdü ergen dizisi gibi gidiyordu bi süredir buna bi dur dediler aksiyonlu bölümler bekliyor bizi
  • 10.bölüm iyiydi.

O kadar kargaşa oluyor sağa sola atlıyorlar sonra delikten çamaşırlığa kayıyorlar cep telefonu hala cebinde kalıyor ilginç :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ciclista

10.bölüm iyiydi.

O kadar kargaşa oluyor sağa sola atlıyorlar sonra delikten çamaşırlığa kayıyorlar cep telefonu hala cebinde kalıyor ilginç :D

Fermuarlidir belki

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler iyi akşamlar.Normalde kurt adam vampir vs konulu dizi ve filmleri hiç sevmem.Fakat bunun konusu biraz farklı geldi.Başlamalı mıyım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 21

Beyler iyi akşamlar.Normalde kurt adam vampir vs konulu dizi ve filmleri hiç sevmem.Fakat bunun konusu biraz farklı geldi.Başlamalı mıyım?

O tür dizileri ben de sevmem hocam ama bunun tadı farklı.. başlamanı tavsiye ederim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CastamereDH

quote:

Orijinalden alıntı: Ciclista

10.bölüm iyiydi.

Fermuarlidir belki

Mantıklı :D hepsininki mi fermuarlı.

• quote:

/>

Ulan ya
  • quote:

/>

• Yeni bölümü merakla bekliyorum.

Derek reyizin alfalığı giderse dolunayda paçasını aşağı alırlar. Scott salağıda gerçek alfa herkesden dayak yiyor.
  • 11. bölüm ne zaman ? 6 Ocakta olan 11. bölüm mü yoksa ?

• Scott gerçek alfa olunca aha dedim heralde power up falan bu, diğerlerinden daha güçlü olur diye düşündüm ama birini öldürünce gidiyormuş gerçek alfalık, zaten bi +sı da yok henüz gördüğümüz kadarıyla.
  • 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.