Şimdi Ara

TEFAL TITANIUM EXPERTISE 3X INGENIO BÜYÜK SET 12 PARÇA - 2100103640 daha ucuzu yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
2.262
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Vqy be 2 ay once n11'de 1000 TL'ye almıştım. Bence n11 takip edilebilir tefal satıcısı ve surekli indirime dusuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xef1ONYX

Vqy be 2 ay once n11'de 1000 TL'ye almıştım. Bence n11 takip edilebilir tefal satıcısı ve surekli indirime dusuyor.

Memnun musunuz bende mutfağıma düşünüyorum yer kaplamaması pratik gözüküyor.

• Bucephalas B kullanıcısına yanıt
    Memnunuz valla ama herseferinde elle yikamak ve sert cisimleri yuzeyine degdirmemek icin ozel caba sarfetmek yoruyor. Şöyle ki sungerin o yesil sert kismiyla bile temizleyemiyorsunuz cizilmesin diye.
  • Xef1ONYX kullanıcısına yanıt

Bütün teflonlar öyle hocam, yapıcak birşey yok :) teşekkürler

• Bucephalas B kullanıcısına yanıt
    Zaten oncekileri mahvettigim icin bunu aldık eskileri de hep attik. Pratik ve felaket yapiwmaz bir yuzeyi var.
  • Tefal almayi dusunen varsa amazon.fr'yi takip etmelerini oneririm. Bazen oldukca dusuk fiyatlara satilabiliyor. Gecen yil almistim bunu, 19 eur'da iade ettiler fazla vergi kesmisiz diye.

TEFAL TITANIUM EXPERTISE 3X INGENIO BÜYÜK SET 12 PARÇA - 2100103640 daha ucuzu yok
  • Preference set olaydı belki düşünürdüm
  • ekdellal kullanıcısına yanıt
    Aynı sitede preference de var. Piyasadan ucuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: navruz

Tefal almayi dusunen varsa amazon.fr'yi takip etmelerini oneririm. Bazen oldukca dusuk fiyatlara satilabiliyor. Gecen yil almistim bunu, 19 eur'da iade ettiler fazla vergi kesmisiz diye.

Güzel bilgi, teşekkürler.

Peki totalde TL olarak ne ödediniz? (Vergiler + güncel euro kuruyla)

• navruz kullanıcısına yanıt
    Bu ürün essential set en alt kaplamaya sahip olanı expertise serisi ile karıştırmayın.
  • Mitrovic kullanıcısına yanıt

Vergi ve kargo dahil o fiyata. Vergi iadesi ile 107 EUR vermis oldum.

• quote:

Orijinalden alıntı: caglar103

Bu ürün essential set en alt kaplamaya sahip olanı expertise serisi ile karıştırmayın.

Ayni urun olmadigini biliyorum, ornek vermek amaciyla paylastim ben zaten.

https://www.amazon.fr/dp/B01AHQZ9XE/

Emin degilim ama ayni set buyuk ihtimalle, ~1720 TL fiyata geliyor.

Edit: Birebir ayni degilmis ama ana fikri anlamissinizdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi navruz -- 15 Şubat 2021; 14:14:22 >
  • amazon.fr
    Tefal Ingenio Expertise Induction Batterie Cuisine 11p Antiadhésives, Casseroles 16/20cm, Poêles 22/26cm, Wok 26cm, Couvercles 16/20/24cm, Sauteuse 24cm, Poignée Classic, Spatule Inox L65099AZ
    https://www.amazon.fr/Tefal-L6509902-Set-po%C3%AAles-casseroles/dp/B01AHQZ9XE/ref=mp_s_a_1_2?dchild=1&keywords=TITANIUM+EXPERTISE+3X+INGENIO&qid=1613387157&sr=8-2

Buna yakın bir set galiba yurtdışı işini halledebilirim diyen için alternatif olabilir.

• 3 ya da 4 ay once tefal outletten expertise serisini 650 ya almistim.tabani 3 katli olani.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.