Şimdi Ara

tehditler aliyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
0
Favori
583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yasim 17 beni tehtid ediyorlar doveceklerini soylediler gerci korkmuyorum ama oyle bir girisimde bulunduklainda ne yapmami onerirsiniz? Ben tekim bulundugum yerde onlarin kalabalik gruplari var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• polise şikayet et
  • quote:

Orijinalden alıntı: DjarumBlack-

polise şikayet et
    Ne yapabilirsin?Lütfen korkmadığını söyleme, tek başına 10 kişiyi yere serenlerin nasıl bir dünyada olduğunu biliyorsun.Onlardan birisi değilsin, ne yapman gerekir sence?
  • Ok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Polisin boyle sacma birsey icin ilgilenecegini dusunmuyorum karsimdakilerden pek bisey yapabilecek biri olmadigindan boyle ama cekincelerim var...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yere çömel eğilince bişe yapmıyolar

şaka biyana kalabalıksa dayk yicen hacı yapcak bişeyok hızlı koşa biliyosan kaç yada dayak ye boşver yiye yiye atmayıda öğrenirsin

• Teleskopik jop yada biber gazi is gorurmu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sende tehtit et

• Bir tekme at ve bana karşı gelme de.
    Onları dize getir ve patronun kim olduğunu göster!

• Ya hic kavga deneyimim olmadi ama arkadaslarla arada eglencesine baya ciddi kavga ediyoruz yani fena degilim gibi. İlk kavga baslangici nasil yapilmali felan

• Kardeşim mümkün oldukça tek gezme ve yanında bir biber gazı tarzı bir şey bulundur ayrıca ailenin haberi olsun.

• Mr. Sırıtan Adam M kullanıcısına yanıt
    Ben simdi o tehdit edenlerin oldugu yerde degilim ama subatta bir hafta oraya gidece morda cevrem yok bulundugum yerde var burda olsalar gorurdude havalarini

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skrmtlcn -- 1 Ocak 2015; 19:10:44 >
  • Çıkar masaya vur

• skrmtlcn S kullanıcısına yanıt
    Sen dediğimi yap kardeşim ailenin haberi olsun ve yanında biber.gazı tarzı şeyler bulundur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Syntax 1907

Çıkar masaya vur
    durumu ailene anlat, geç tvnin karşısına çayını yudumla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Syntax 1907

Çıkar masaya vur
    Ruhsatlı silah bulundur kullanmasan bile güven gelir bi de mümkünse küçük bir tabanca al
  • Tabancaya karirmam hakliyken haksiz duruma dusurur adami.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bay Yengeç

Ruhsatlı silah bulundur kullanmasan bile güven gelir bi de mümkünse küçük bir tabanca al

Alıntıları Göster
    Bence silah olayını düşünme. Silah güven de verse en ufak yanlışında sen de bitersin.

Sürüye karşı dövüşebileceğini sanmıyorum. Ben de pek dövüşmüş biri sayılmam, bu nedenle bir yerlere şikayette bulunman mantıklı. Ben olsam ben de öyle yapardım. Eğer şikayetin kaale alınmazsa da mecburen dayak yiyeceksin. Merak etme, o kadar acıtmaz. Karşındaki Tyson değilse tabii.

• quote:

Orijinalden alıntı: skrmtlcn

Polisin boyle sacma birsey icin ilgilenecegini dusunmuyorum karsimdakilerden pek bisey yapabilecek biri olmadigindan boyle ama cekincelerim var...

polise git şikayet et tehdit ediyorlar diye mahkemelik olurlar. elleyemezler bile seni.
  • Su anda net bi durum olmadigindan tercih etmiyorum. Ama sorunu cozmeye calisacaz...

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.