Şimdi Ara

Tehlike Geliyor(LoL Oyun Kartları) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
2.506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bulursam ben bile alırım. Koleksiyon yapmak güzel olurdu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: wreckittralph

quote:

Orijinalden alıntı: Barkside

geçmiş olsun filan değil oyunu çocuklarında oynamaya hakkı var sende küçükken oynadın bende ha tabi şimdiki nesil biraz değişik çocuklar ama elimizden gelen birşey varmı yok

Yardim dedigin belese yapilir

Westte "ÇARIM" var ama giremiyorum, benim yerime oynar mısın 8 ay? Lig düşmesin yeter xdxdxd

Ben varken.

• quote:

Orijinalden alıntı: alone4335

quote:

Orijinalden alıntı: Candice Swanepoel

quote:

Liseyi bitirdim hala yu gi oh hastasıyım kartını bulsam hala alırım kartları üreten ben gibi sevenlerine üretiyo aslında ilk okul için değil yinede boş verin oynasın çocuklar eu ya gelmesinler yeter :D

Bende yu gi oh delisiyim simdi olsa yine izlerim tek saniye kaçırmadan

Tehlike Geliyor(LoL Oyun Kartları)

diyorum sana :D

Ne oynardik be. Az mi bakkaldan alirdim. 7tane orjinal karta 10tl veriyodum tabi yaşima gore deli para ama aşiktim yas oldu 18 hala severim yine ciksa izlerim bence yugioh digimon pokemon suanki cizgi filmlere bin basar. :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Candice Swanepoel

quote:

Liseyi bitirdim hala yu gi oh hastasıyım kartını bulsam hala alırım kartları üreten ben gibi sevenlerine üretiyo aslında ilk okul için değil yinede boş verin oynasın çocuklar eu ya gelmesinler yeter :D

Bende yu gi oh delisiyim simdi olsa yine izlerim tek saniye kaçırmadan

Güncel sezonları vardı sanırım. Yoksa da 1-2 sene önce çıkmış bir sezonu vardı yanlış hatırlamıyorsam.

Kartlar konusunda ise gayet güzel alırım ben yaşım 18 küçüklüğümü hatırladım hoşuma gitti bu kart olayı nasıl olacak acaba

• quote:

Aynen lan harikaydı yu-gi-oh. yine olsa yine izlerim

• yaş ile alakası yok bu durumun bence.
  • Kartı çıkmış oyuna kalite girmez

• Sonrası cipsden darius çıkdı diye sevinen çocuklar...:D
  • UKisuke kullanıcısına yanıt
    "Zamanında naruto kartları oyuncakları çıktı bakın herkesde var mı bu yok endişeye gerekde yok bu yüzden"

oha DP Naru kart mı bastırdı ? yor ego iz may lego

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fake Faker -- 24 Ağustos 2014; 10:30:12 >
  • quote:

geçmiş olsun filan değil oyunu çocuklarında oynamaya hakkı var sende küçükken oynadın bende ha tabi şimdiki nesil biraz değişik çocuklar ama elimizden gelen birşey varmı yok

Biz de oynadık online oyun kimseye kufur etmiyorduk abi abi diye geziniyorduk ortalarda.yeni nesil bi baska.

• quote:

Orijinalden alıntı: Fake Faker

"Zamanında naruto kartları oyuncakları çıktı bakın herkesde var mı bu yok endişeye gerekde yok bu yüzden"

oha DP Naru kart mı bastırdı ? yor ego iz may lego

Sen ne diyorsun la değişik ?
  • Lisanslımı olacak yoksa akıllının bırı parayı bulmak ıcın bu yola mı basvurdu acaba
  • Knıght falan oynarken +7 +8 raptoru olan adama abi 50 k tp parası verirmisin derdik ne günlerdi be bide şimdikilere bak kill salmadın niye adam ana bacı sövüyor

• Burada kimse takmamış ama bu kartlar oyunun sonunu getirecek.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aydinsukru

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: EnesCimen

quote:

biz küçükken cs de botlarla savaşır gta da araba patlatırdık kimseye zararımız yoktu

şimdiki teknoloji o zamanda olsaydı belki lol oynardım bende dostum bu kadar abartmayın herşeyi oynayacaklar eğlenecekler tabi oyun bu

+1 Devir degisti f2p bir oyun herkes oynayabilir kimseyede zarari olmaz tabi 10 yasindakilerle ayni oyun kalitesinde oynamiyosan kimse zorla oynatmiyor bu oyunu piyasada oynanabilir seviyede yas ortalamasi yuksek bircok oyun var begenmiyorsan oynamazsin secim sana ait

Ornek oyun versene velet olmayan

• 1. 2. sınıfa giden çocuklar senin oyununa geliyorsa senin oynayışında bir sorun var demektir. Herşeye zırlama konusu açacağınıza beyninizi çalıştırsanız daha rahat edersiniz.
  • Ne tehlikesi, iyi haber. Ben küçükken sokakta taso ve bu oyun kartlarıyla oynardım. Belki bilgisayar bağlılıkları bir nebze azalır. Umarım oldukça yayılır bu kartlar ve en önemlisi 5 tanesi yüz bine satılır :)

• Bunu bulan arkadaş lisanslı değilse ve herhangi bir telif hakkı engeline maruz kalmazsa paranın
     Tehlike Geliyor(LoL Oyun Kartları)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tolgasm -- 24 Ağustos 2014; 12:00:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GeyikSebastian

quote:

quote:

quote:

quote:

biz küçükken cs de botlarla savaşır gta da araba patlatırdık kimseye zararımız yoktu

şimdiki teknoloji o zamanda olsaydı belki lol oynardım bende dostum bu kadar abartmayın herşeyi oynayacaklar eğlenecekler tabi oyun bu

+1 Devir degisti f2p bir oyun herkes oynayabilir kimseyede zarari olmaz tabi 10 yasindakilerle ayni oyun kalitesinde oynamiyosan kimse zorla oynatmiyor bu oyunu piyasada oynanabilir seviyede yas ortalamasi yuksek bircok oyun var begenmiyorsan oynamazsin secim sana ait

Yaşın tutmaz sincap

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: GeyikSebastian

quote:

quote:

quote:

quote:

Yaşın tutmaz sincap

Kivirma yavrum. Is soze geldimi bol icrata geldimi yok.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.