Bildirim
Tehlike Geliyor(LoL Oyun Kartları)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
Rito açıklama yaptı mı ki ? -
geçmiş olsun filan değil oyunu çocuklarında oynamaya hakkı var sende küçükken oynadın bende ha tabi şimdiki nesil biraz değişik çocuklar ama elimizden gelen birşey varmı yok -
quote:
Orijinalden alıntı: Barkside
geçmiş olsun filan değil oyunu çocuklarında oynamaya hakkı var sende küçükken oynadın bende ha tabi şimdiki nesil biraz değişik çocuklar ama elimizden gelen birşey varmı yok
biz küçükken cs de botlarla savaşır gta da araba patlatırdık kimseye zararımız yoktu -
quote:
Orijinalden alıntı: EnesCimen
quote:
geçmiş olsun filan değil oyunu çocuklarında oynamaya hakkı var sende küçükken oynadın bende ha tabi şimdiki nesil biraz değişik çocuklar ama elimizden gelen birşey varmı yok
biz küçükken cs de botlarla savaşır gta da araba patlatırdık kimseye zararımız yoktu
şimdiki teknoloji o zamanda olsaydı belki lol oynardım bende dostum bu kadar abartmayın herşeyi oynayacaklar eğlenecekler tabi oyun bu -
Ben alırım bunlardan kart koleksiyonuma koyayım bari -
Liseyi bitirdim hala yu gi oh hastasıyım kartını bulsam hala alırım kartları üreten ben gibi sevenlerine üretiyo aslında ilk okul için değil yinede boş verin oynasın çocuklar eu ya gelmesinler yeter :D -
quote:
quote:
quote:
biz küçükken cs de botlarla savaşır gta da araba patlatırdık kimseye zararımız yoktu
şimdiki teknoloji o zamanda olsaydı belki lol oynardım bende dostum bu kadar abartmayın herşeyi oynayacaklar eğlenecekler tabi oyun bu
+1 Devir degisti f2p bir oyun herkes oynayabilir kimseyede zarari olmaz tabi 10 yasindakilerle ayni oyun kalitesinde oynamiyosan kimse zorla oynatmiyor bu oyunu piyasada oynanabilir seviyede yas ortalamasi yuksek bircok oyun var begenmiyorsan oynamazsin secim sana ait
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: alone4335
Liseyi bitirdim hala yu gi oh hastasıyım kartını bulsam hala alırım kartları üreten ben gibi sevenlerine üretiyo aslında ilk okul için değil yinede boş verin oynasın çocuklar eu ya gelmesinler yeter :D
Bende yu gi oh delisiyim simdi olsa yine izlerim tek saniye kaçırmadan
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
daryus en guclu kart olur kesin
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
10 yaşındakiler benden iyi oynuyo sen ne anlatıyosun
yok artık -
quote:
quote:
Kesinlikle oyle
-
quote:
Yardim dedigin belese yapilir
Westte "ÇARIM" var ama giremiyorum, benim yerime oynar mısın 8 ay? Lig düşmesin yeter xdxdxd
quote:
Orijinalden alıntı: wreckittralph
quote:
Yardim dedigin belese yapilir
Westte "ÇARIM" var ama giremiyorum, benim yerime oynar mısın 8 ay? Lig düşmesin yeter xdxdxd
pm
-
Zamanında naruto kartları oyuncakları çıktı bakın herkesde var mı bu yok endişeye gerekde yok bu yüzden -
quote:
+1 oyunu oynamayı bilmeyen insanlarla eşleşiyorsalar bi düşünsünler -
Yaşı büyük olan herhangi birinin "ks attın" "bana da kill bırak" tarzı şeyler söyleyeceğini sanmıyorum.
Dereceli oynuyorum, midde fb aldım pushladım bota gittim kill aldık adam git laneimden diye başladı. Dereceli atıyoruz kazanmak önemli diyorum, yok adam anlamıyor.
Yok gelme diyor. Neyse yine midde kill alıp pushlayıp bota gittim , bunlar ölmüş gittim sup ile jungler ı kestim adam hala git laneimden diyor.
Ben de bıraktım bota gitmeyi, middeki iki kuleyi aldım, bu sefer gel deyip duruyor.
Mesela geçenlerde 8. sınıfa yeni geçen kuzenim oyuna başladı, biri kill aldı mı çıldırıyor, oyun sonu abi ben 1.yim diyor.
50 kere anlattım 1. olmak diye bişey yok, bu takım oyunu, kazanmak önemli diye.
KS diye bişey de yok dedim, 1kill+1asist> 1killden, hepinizin kasılması önemli diye kaç kere anlattım ama kim anlar:)
Bu yüzden yaşı küçük olanlar sorun oluyor.
-
yaşınız büyük olunca ne oluyor dedeler sizi yakında bastonla yürürsünüz
Benzer içerikler
- troll nickler
- lol ekran çok yakın
- lol ayak bilmece
- mmr nedir
- hz yasuo sevgilisi ifşa
- riot mmorpg
- lol kaç gb
- afk nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X