Şimdi Ara

Tehlike Geliyor(LoL Oyun Kartları)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
2.506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet beyler bildiğimiz sporcu kartı gibi lol oyun kartları geliyor. yakında okul kenarlarındaki seyyar oyuncakçılardan 1 ve 2.sınıfa giden veletler bu kartlardan alacak ve iyice oyundaki yaş oranı düşecek. şimdiden geçmiş olsun..

• Rito açıklama yaptı mı ki ?
  • geçmiş olsun filan değil oyunu çocuklarında oynamaya hakkı var sende küçükken oynadın bende ha tabi şimdiki nesil biraz değişik çocuklar ama elimizden gelen birşey varmı yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Barkside

geçmiş olsun filan değil oyunu çocuklarında oynamaya hakkı var sende küçükken oynadın bende ha tabi şimdiki nesil biraz değişik çocuklar ama elimizden gelen birşey varmı yok

biz küçükken cs de botlarla savaşır gta da araba patlatırdık kimseye zararımız yoktu
  • quote:

Orijinalden alıntı: EnesCimen

quote:

geçmiş olsun filan değil oyunu çocuklarında oynamaya hakkı var sende küçükken oynadın bende ha tabi şimdiki nesil biraz değişik çocuklar ama elimizden gelen birşey varmı yok

biz küçükken cs de botlarla savaşır gta da araba patlatırdık kimseye zararımız yoktu

şimdiki teknoloji o zamanda olsaydı belki lol oynardım bende dostum bu kadar abartmayın herşeyi oynayacaklar eğlenecekler tabi oyun bu
  • Ben alırım bunlardan kart koleksiyonuma koyayım bari
  • Liseyi bitirdim hala yu gi oh hastasıyım kartını bulsam hala alırım kartları üreten ben gibi sevenlerine üretiyo aslında ilk okul için değil yinede boş verin oynasın çocuklar eu ya gelmesinler yeter :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

şimdiki teknoloji o zamanda olsaydı belki lol oynardım bende dostum bu kadar abartmayın herşeyi oynayacaklar eğlenecekler tabi oyun bu

+1 Devir degisti f2p bir oyun herkes oynayabilir kimseyede zarari olmaz tabi 10 yasindakilerle ayni oyun kalitesinde oynamiyosan kimse zorla oynatmiyor bu oyunu piyasada oynanabilir seviyede yas ortalamasi yuksek bircok oyun var begenmiyorsan oynamazsin secim sana ait

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: alone4335

Liseyi bitirdim hala yu gi oh hastasıyım kartını bulsam hala alırım kartları üreten ben gibi sevenlerine üretiyo aslında ilk okul için değil yinede boş verin oynasın çocuklar eu ya gelmesinler yeter :D

Bende yu gi oh delisiyim simdi olsa yine izlerim tek saniye kaçırmadan

• daryus en guclu kart olur kesin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10 yaşındakiler benden iyi oynuyo sen ne anlatıyosun

• yok artık
  • quote:

quote:

Kesinlikle oyle

• quote:

Orijinalden alıntı: Candice Swanepoel

quote:

Orijinalden alıntı: alone4335

Liseyi bitirdim hala yu gi oh hastasıyım kartını bulsam hala alırım kartları üreten ben gibi sevenlerine üretiyo aslında ilk okul için değil yinede boş verin oynasın çocuklar eu ya gelmesinler yeter :D

Bende yu gi oh delisiyim simdi olsa yine izlerim tek saniye kaçırmadan

diyorum sana :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alone4335 -- 23 Ağustos 2014; 21:44:00 >

• quote:

Yardim dedigin belese yapilir

Westte "ÇARIM" var ama giremiyorum, benim yerime oynar mısın 8 ay? Lig düşmesin yeter xdxdxd

• quote:

Orijinalden alıntı: wreckittralph

quote:

Yardim dedigin belese yapilir

Westte "ÇARIM" var ama giremiyorum, benim yerime oynar mısın 8 ay? Lig düşmesin yeter xdxdxd

pm

• Zamanında naruto kartları oyuncakları çıktı bakın herkesde var mı bu yok endişeye gerekde yok bu yüzden
  • quote:

+1 oyunu oynamayı bilmeyen insanlarla eşleşiyorsalar bi düşünsünler
  • Yaşı büyük olan herhangi birinin "ks attın" "bana da kill bırak" tarzı şeyler söyleyeceğini sanmıyorum.
    Dereceli oynuyorum, midde fb aldım pushladım bota gittim kill aldık adam git laneimden diye başladı. Dereceli atıyoruz kazanmak önemli diyorum, yok adam anlamıyor.
    Yok gelme diyor. Neyse yine midde kill alıp pushlayıp bota gittim , bunlar ölmüş gittim sup ile jungler ı kestim adam hala git laneimden diyor.
    Ben de bıraktım bota gitmeyi, middeki iki kuleyi aldım, bu sefer gel deyip duruyor.

Mesela geçenlerde 8. sınıfa yeni geçen kuzenim oyuna başladı, biri kill aldı mı çıldırıyor, oyun sonu abi ben 1.yim diyor.
    50 kere anlattım 1. olmak diye bişey yok, bu takım oyunu, kazanmak önemli diye.
    KS diye bişey de yok dedim, 1kill+1asist> 1killden, hepinizin kasılması önemli diye kaç kere anlattım ama kim anlar:)

Bu yüzden yaşı küçük olanlar sorun oluyor.

• yaşınız büyük olunca ne oluyor dedeler sizi yakında bastonla yürürsünüz
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.