Şimdi Ara

Tehlike Geliyor(LoL Oyun Kartları) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
2.506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: GeyikSebastian

quote:

Orijinalden alıntı: aydinsukru

quote:

Orijinalden alıntı: GeyikSebastian

quote:

Orijinalden alıntı: aydinsukru

quote:

Orijinalden alıntı: Barkside

quote:

Orijinalden alıntı: EnesCimen

quote:

Orijinalden alıntı: Barkside

geçmiş olsun filan değil oyunu çocuklarında oynamaya hakkı var sende küçükken oynadın bende ha tabi şimdiki nesil biraz değişik çocuklar ama elimizden gelen birşey varmı yok

biz küçükken cs de botlarla savaşır gta da araba patlatırdık kimseye zararımız yoktu

şimdiki teknoloji o zamanda olsaydı belki lol oynardım bende dostum bu kadar abartmayın herşeyi oynayacaklar eğlenecekler tabi oyun bu

+1 Devir degisti f2p bir oyun herkes oynayabilir kimseyede zarari olmaz tabi 10 yasindakilerle ayni oyun kalitesinde oynamiyosan kimse zorla oynatmiyor bu oyunu piyasada oynanabilir seviyede yas ortalamasi yuksek bircok oyun var begenmiyorsan oynamazsin secim sana ait

Ornek oyun versene velet olmayan

Yaşın tutmaz sincap

Kivirma yavrum. Is soze geldimi bol icrata geldimi yok.

Imzada yaziyor origin steam battlenet hesaplari meraklisan bak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Rikei

yaş ile alakası yok bu durumun bence.

yaş ile alakası yok mu. kaç yaşındasın 18 mi :D bu şekilde yazıyorsun çünkü gençsn ve anlatılan kategoriyi kendine hakaret olarak görüyorsundur anlarım. başka türlü mantıklı açıklaması yok .

sayılarla konuşursak 15 20 arası gençler yetenek olarak diğerlerinden üstün şu celıncır daymındda bu yaş aralığı daha fazladır. onun dışında şu 15 inden küçük büyük olsada kafa olarak küçük kardeşlerimiz genelde afk kalan, flame yapan , çok konuşan tipler. birde genel olarak yetenekli olsun olmasın oyunu cs gibi kill için oynayan tipler çok fazla. sorular gördüm şurda. çok kill alırsan daha çok lp gelir , baron alırsan çok lp gelir . adam oyuna başlıyor sıfır araştırma sıfır mantık. birinde ne gördüyse onu yapıyor. bir önceki oyun feedlenmiş bir karakter gördüyse gelip op diyor. birde bir konuda vardı yine yazıyorum. şu mid inhibi yardıktan sonra geri dönüp pushlanmış başka lane kulesine dönmek yada en azından hasar vermek varsa drake almak yerine o mid inhibe yarı hp mana takılıp ölmeleri yokmu . şu an gold 2 yim plat 2 3 4 5 gold 1 adamlarla oynuyorum şunu yapan daha görmedim.celıncırda oyun olması gerektiği gibi oynanıyormu bari.

khingt mı alırım bir dal . diesde 80 lv mage satılır ilk ve tek sahibiyim.2006 model :) bende küçükken knight oynardım gidipte sağa sola sövmüyorduk. gerçi vent ortamındaydık abilerimiz ablalarımız oluyordu .fc de slot kavgaları oldu kimse sövmezdi gerçi arada bir iki sorunlu cıkardı. 4 parti bir fc slotunu döndüğümüz olurdu :D oyunu değilde muhabbetini özledim :D

• ooo kart koleksiyonu mu? alırım bi dal
  • quote:

Orijinalden alıntı: IraArel

Yaşı büyük olan herhangi birinin "ks attın" "bana da kill bırak" tarzı şeyler söyleyeceğini sanmıyorum.
    Dereceli oynuyorum, midde fb aldım pushladım bota gittim kill aldık adam git laneimden diye başladı. Dereceli atıyoruz kazanmak önemli diyorum, yok adam anlamıyor.
    Yok gelme diyor. Neyse yine midde kill alıp pushlayıp bota gittim , bunlar ölmüş gittim sup ile jungler ı kestim adam hala git laneimden diyor.
    Ben de bıraktım bota gitmeyi, middeki iki kuleyi aldım, bu sefer gel deyip duruyor.

Mesela geçenlerde 8. sınıfa yeni geçen kuzenim oyuna başladı, biri kill aldı mı çıldırıyor, oyun sonu abi ben 1.yim diyor.
    50 kere anlattım 1. olmak diye bişey yok, bu takım oyunu, kazanmak önemli diye.
    KS diye bişey de yok dedim, 1kill+1asist> 1killden, hepinizin kasılması önemli diye kaç kere anlattım ama kim anlar:)

Bu yüzden yaşı küçük olanlar sorun oluyor.

Allah seni inandirsin aynisini dun aksam yasadim.Topta jayce oynuyorum once lulu yu kesip fb aldim sonra botta rakip pushlamis canlari az bizimkilerinde az.Tp attim gittim double aldim adam sovdu ustune afk kaldi,dedim takim oyunu karsi takima gitmiyo kendi adamina geliyor ama dinleyem yok

• quote:

Orijinalden alıntı: alone4335

Liseyi bitirdim hala yu gi oh hastasıyım kartını bulsam hala alırım kartları üreten ben gibi sevenlerine üretiyo aslında ilk okul için değil yinede boş verin oynasın çocuklar eu ya gelmesinler yeter :D

ra slifer obelix exodia evde 228 kart var orjinal dogum gunumde babama zorla aldirmistim yaklasik 200 liraya yakin para verdirmistim. heyecanlandim valla yorumu okuyunca

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • çocuk bu oynicak tabi iyice b*kunu çıkarttınız

• hearthstone gibi olsa güzel olur aslında
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turist_

quote:

yaş ile alakası yok mu. kaç yaşındasın 18 mi :D bu şekilde yazıyorsun çünkü gençsn ve anlatılan kategoriyi kendine hakaret olarak görüyorsundur anlarım. başka türlü mantıklı açıklaması yok .

sayılarla konuşursak 15 20 arası gençler yetenek olarak diğerlerinden üstün şu celıncır daymındda bu yaş aralığı daha fazladır. onun dışında şu 15 inden küçük büyük olsada kafa olarak küçük kardeşlerimiz genelde afk kalan, flame yapan , çok konuşan tipler. birde genel olarak yetenekli olsun olmasın oyunu cs gibi kill için oynayan tipler çok fazla. sorular gördüm şurda. çok kill alırsan daha çok lp gelir , baron alırsan çok lp gelir . adam oyuna başlıyor sıfır araştırma sıfır mantık. birinde ne gördüyse onu yapıyor. bir önceki oyun feedlenmiş bir karakter gördüyse gelip op diyor. birde bir konuda vardı yine yazıyorum. şu mid inhibi yardıktan sonra geri dönüp pushlanmış başka lane kulesine dönmek yada en azından hasar vermek varsa drake almak yerine o mid inhibe yarı hp mana takılıp ölmeleri yokmu . şu an gold 2 yim plat 2 3 4 5 gold 1 adamlarla oynuyorum şunu yapan daha görmedim.celıncırda oyun olması gerektiği gibi oynanıyormu bari.

khingt mı alırım bir dal . diesde 80 lv mage satılır ilk ve tek sahibiyim.2006 model :) bende küçükken knight oynardım gidipte sağa sola sövmüyorduk. gerçi vent ortamındaydık abilerimiz ablalarımız oluyordu .fc de slot kavgaları oldu kimse sövmezdi gerçi arada bir iki sorunlu cıkardı. 4 parti bir fc slotunu döndüğümüz olurdu :D oyunu değilde muhabbetini özledim :D

Öncelikle 25 yasindayim. Ve oyunda gerçekten saygili 12 13 yasinda çocuklarla kufurlesmeden oyunu gayet güzel oynuyoruz. Anlamadigin nokta ise gerçekten kufur eden çocukların sadece büyüklerini taklit etmelerini. Ben çok iyi oynuyorlar demedim asla bende o kadar iyi değilim. Ama en azindan onlara sevgi ile yaklasinca onlarin da sana saygili davrandigini gördüm. Sen ona velet damgasi vurunca o sana tamam ben veletim ne dersen doğrudur abi demesini mi bekliyosun. Kuzenimi baslattim bu oyuna 14 yasinda tek kelime küfür edemez çünkü öyle yetiştirildi bilmem sadece yenmeye odaklanmis findik kadar beynin bunun ne demek olduğunu anladi mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: IraArel

Yaşı büyük olan herhangi birinin "ks attın" "bana da kill bırak" tarzı şeyler söyleyeceğini sanmıyorum.
    Dereceli oynuyorum, midde fb aldım pushladım bota gittim kill aldık adam git laneimden diye başladı. Dereceli atıyoruz kazanmak önemli diyorum, yok adam anlamıyor.
    Yok gelme diyor. Neyse yine midde kill alıp pushlayıp bota gittim , bunlar ölmüş gittim sup ile jungler ı kestim adam hala git laneimden diyor.
    Ben de bıraktım bota gitmeyi, middeki iki kuleyi aldım, bu sefer gel deyip duruyor.

Mesela geçenlerde 8. sınıfa yeni geçen kuzenim oyuna başladı, biri kill aldı mı çıldırıyor, oyun sonu abi ben 1.yim diyor.
    50 kere anlattım 1. olmak diye bişey yok, bu takım oyunu, kazanmak önemli diye.
    KS diye bişey de yok dedim, 1kill+1asist> 1killden, hepinizin kasılması önemli diye kaç kere anlattım ama kim anlar:)

Bu yüzden yaşı küçük olanlar sorun oluyor.

Kardeşim 7ye bu sene geçti gold 2 ve tüm maçlarımi kendisiyle duo atarim ks diye aglamaktansa killi gerektiginde alan gerektiğinde bırakan cogu champin mekaniklerine oldukça hakim hatta arkadaşlarla team rank atarken her zaman bizle oynar açıkçası bu muhabbetler kişilik ve nasil büyüdüğü ile ilgili daha çok. küçük yaştaki çoğu kişi bu tip oyuncular ama arada elbetteki iyi oyuncularda var

• Gayet güzel olur bunun tehlikeyle alakası yok
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Turist_

quote:

Öncelikle 25 yasindayim. Ve oyunda gerçekten saygili 12 13 yasinda çocuklarla kufurlesmeden oyunu gayet güzel oynuyoruz. Anlamadigin nokta ise gerçekten kufur eden çocukların sadece büyüklerini taklit etmelerini. Ben çok iyi oynuyorlar demedim asla bende o kadar iyi değilim. Ama en azindan onlara sevgi ile yaklasinca onlarin da sana saygili davrandigini gördüm. Sen ona velet damgasi vurunca o sana tamam ben veletim ne dersen doğrudur abi demesini mi bekliyosun. Kuzenimi baslattim bu oyuna 14 yasinda tek kelime küfür edemez çünkü öyle yetiştirildi bilmem sadece yenmeye odaklanmis findik kadar beynin bunun ne demek olduğunu anladi mi?

"sadece yenmeye odaklanmis findik kadar beynin bunun ne demek olduğunu anladi mi?"

haklısın kardeşim yaş ile alakası yokmuş. ne adamlar var 25 yaşında ;daha tanımadığı adama değişik ithamlarda ve hakarette bulunan.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hyperior

quote:

Liseyi bitirdim hala yu gi oh hastasıyım kartını bulsam hala alırım kartları üreten ben gibi sevenlerine üretiyo aslında ilk okul için değil yinede boş verin oynasın çocuklar eu ya gelmesinler yeter :D

ra slifer obelix exodia evde 228 kart var orjinal dogum gunumde babama zorla aldirmistim yaklasik 200 liraya yakin para verdirmistim. heyecanlandim valla yorumu okuyunca

Bende yazın başında izlemeye başladım ilk bölümden. Başları baya zevkliydi. Pegasus'un düzenlediği turnuva felan. Günde 20-25 bölüm izlediğim olmuştu. Sonradan biraz sıkmaya başladı. 150. bölüme gelince bıraktım. Toplamda kaç bölüm var bi bilginiz var mı? Ya da hala çıkmaya devam ediyor mu?

• hepinet kullanıcısına yanıt
    Herşeyin istisnası var dostum.
    Bizim bahsettiğimiz genelden.
    Ayrıca iyi oyunculuğun yaşla bi alakası yok zaten, hemen hemen tüm takımların oyuncuları benden 5 yaş küçük :)
  • Sanirim riotun kendi kartlari degil. Umit pazarlama yaziyor.

• Kusura bakmayın ama çocukların bu oyunu oynamasından rahatsız olan birisi gerizekalıdır eziktir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EnesCimen

Evet beyler bildiğimiz sporcu kartı gibi lol oyun kartları geliyor. yakında okul kenarlarındaki seyyar oyuncakçılardan 1 ve 2.sınıfa giden veletler bu kartlardan alacak ve iyice oyundaki yaş oranı düşecek. şimdiden geçmiş olsun..

Tehlike Geliyor(LoL Oyun Kartları)

Bi yaşıma daha girdim

• mesele yaş değil seviyesizlik adamların 2 lafından biri küfür
  • Tr serverinda kömür 10'dan makarnaya kadar her yerde küfür var. ben mid dedim tahammm mıııııııııı senin ben vaaaaaaaaaahaaaaaaaaaaa diyen ergenler her yerde. Challangerda bile böyle insanları bulabilirsiniz çok zor değil. West'de en çok fu...king noob dersiniz burada millete ana avrat sövüyorlar bu insanlarla oynamamak için weste geçtim tekrardan.
  • İllaki olacak, her tür yaştan insanın erişebileceği türde oyunlar bunlar. Şahsa veya yaş ortalamasına göre oyun çıkartıp, senin keyfine göre iş yapacak değiller ya!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zaitan

quote:

Orijinalden alıntı: Hyperior

quote:

Bende yazın başında izlemeye başladım ilk bölümden. Başları baya zevkliydi. Pegasus'un düzenlediği turnuva felan. Günde 20-25 bölüm izlediğim olmuştu. Sonradan biraz sıkmaya başladı. 150. bölüme gelince bıraktım. Toplamda kaç bölüm var bi bilginiz var mı? Ya da hala çıkmaya devam ediyor mu?

225 bolum falan var hala da devam ediyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.