Şimdi Ara

tek ADSL hattına iki ADSL modem bağlamak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
4.546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Eve gelen tek telefon hattı var. Paralel iki hat olarak kullanıyorum. Birisine bilgisayar ve ADSL modem bağladım. Paralel hattına da bir MODEM bağlamak istiyorum, receiver için.

Bu teknik olarak mümkün mü? Bu tür uygulama yapan arkadaş var mı?

• 1 ayağına 2 ayakkabı giyebiliyorsan bunu da başarabilirsin neden olmasın
  • uygulamalisin ne desek yalan olur
  • merak ettim araştırdım bir telefon hattına iki adsl modem bağlanır diyorlar ama bağlayan pek yok çünkü ayırıcı aparatı bulmak çok zormuş bir evde iki modeme pekde gerek yok aslında sonuçta tek modemde aynı işi görür
  • Bir ayağa iki ayakkabı eğer tek ayağın varsa gerekebilir. Neden böyle bir ihtiyaç olduğunu kısaca anlatayım. Bilgisayar ve televizyon uzak iki odada. Bilgisayar için modem gerekiyor. Ayrıca televizyonun receiver'ı için de internet bağlantısı gerekiyor. İki oda arası kablo çekmek pratiklikten uzak ve hoş durmuyor. Kullanmadığım bir ADSL modemi televizyonun yanındaki telefon hattına bağlayarak tek ayağıma iki pabuç giymeye çalışıyorum.

Bu ayırıcı aparat konusunu biraz daha açabilir misiniz? Belki başka yöntem de vardır.
  • wireless modem al modemi receiverın yanına koy receiverı kablo ile modeme bağla, wireless adaptörü desktopa bağla tek modemle işin çözülür, buna benzer bir durum bende de var ancak böyle çözdüm
  • quote:

Orjinalden alıntı: remote

wireless modem al modemi receiverın yanına koy receiverı kablo ile modeme bağla, wireless adaptörü desktopa bağla tek modemle işin çözülür,

• Teknosada görmüştüm bildiğimiz elektrik hattına bağlanıyor bunlardan 2 tane tane alıyorsun markası philips di arkasından ethernet çıkışı veriyor aynı evin içinde elektrik hattından network kuruyorsun.
  • wireless önerisi aklıma geldi ama maliyetleri artıracak. Elektrik hattından network de çok ilginç bir yöntemmiş. Teşekkür ederim öneride bulunan arkadaşlara.

Televizyon izlerken bilgisayar kullanmazsam sanırım en ucuz ve pratik çözüme ulaşıyorum. O anda hangisinin yanında isem onun modemi açık, diğerininki kapalı olacak.

Kolay gelsin!
  • ethernet portundan bağlayarak modemi switch niyetine kullanabilirsin sanırım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.