Şimdi Ara

TEK BASINA İNTERRAİL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Meraba arkadaşlar bu yaz interrail yapmayı düşünüyordum henüz kendime uygun birinide bulalamıştım tek başıma yapmaya karar verdim fakat Fransadaki olaylar nedeniyle aklımda soru işaretleri var.Çok başına buyruk birisi değilim kendime uygun birisi olduktan sonra fedakarlık yapabilirim.30 günlük düşünüyordum fakat maliyet olarak biraz sıkıntıya sokacakmış gibi geliyor.Birde ingilizcem suan cok iyi değil bu yıl boyu bir dil kursuna gitsem toparlama şansım var mı hazırlıksız bir bölüm okuyorum.

Konuyla ilgisiz fakat şuan euro alıp biriktirmek mantıklı mı ?

Yaş 19

• Tek başına yapmanı önermem güzel kardeşim.. Kafa dengi en azından yanına bir arkadaş bulman senin yararına olacaktır.Gurbet elde olacaksın Allah göstermesin başına herhangi bir konuda bir olumsuzluk gelse sana sırt çıkabilecek sana yardımcı olabilecek bir arkadaşının,dostunun olması senin yararına olacaktır.

İnterrail için 2-3 kişi uygun onun üstü için çok çok aşırı bir samimiyetiniz yoksa eğer belli bir noktadan o ızdıraba dönüşecektir her kafadan ayrı bir ses çıkacağı için.

Şuan Euro 3 lira civarlarına indi tahminim taş çatlasa 2.95 civarına kadar düşecektir şuan en mantıklı dönem gibi gözüküyor.
  • Önerilerin için tesekkür ederim ayrıca vize konusunda sıkıntı yaşar mıyım öğrenciyim ama ingilizcem cok iyi değil vize yada gümrükte sıkıntı olur mu ilk defa cıkısım olacak yurtdısına

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.