Orijinalden alıntı: MartNisan ben başlayayım: Medal of Honor ( ilk çıkan)
beni en çok etkileyen, en uzun süre oynadığım.
Son çıkanı var bende hiç sarmadı .D Benim oyunum daha hiç oynamasamda Crysis 2
Goal 3
Jade empire.
20 saatte oyunu Bi oturuşda bitirmiştim
Sensible soccer..sabahlara kadar oynardik eskiden..tabiki bide street fighter serisi..
Hayatımın oyunu kesinlikle ve kesinlikle Half Life 2. Neden diye soracak olursanız 2004'te çıkmasına rağmen daha onun gibi iyi fizik motoruna sahip çok az oyun var. Üstelik her sistemde oynaıyordu.
kaç kere bitirdim hatırlamıyorum zamanında
Call Of Duty Serisi
-Unit ready. -Unit under attack! -Conscript Reporting...
--------------- -Hello, Gordon Freeman!
---------------
another world ve flashback en başarılı oyun serisi bence vay be üstünden 20 sene geçmiş
MorTaL KomBaT 9
Farcry1
Ve tuvisted metal series
Max Payne.İlk oyunda ağladığımı bilirim.
bütün oyunlarım :):):):)
Tek bir oyun yoktur hiçbir zaman için.
tek bir oyun olmaz ama tek bir firma olabilir BLIZZARD !!! karşısında saygıyla eğiliyorum :)
bu arada en severek oynadığım ve arada tekrar tekrar tozunu aldığım yegane oyun desperados :)))
Xbox , GtaIV derim çok hoşuma gitmişti Pc diablo'dur kesinlikle . PS Crash Bash
quote:
Orijinalden alıntı: oxxo
another world ve flashback en başarılı oyun serisi bence vay be üstünden 20 sene geçmiş
Bende bayılmıştım Flashback'e. Pekii sonradan PC için çıkan Fade to Black oyununu yani Flashback'in devam oyununu oynamışmıydın? Harika bir senaryosu ve zamanına göre güzel grafikleri vardı. Tabii o zamanki pc'miz oyun arası animasyonu kesik kesik oynatıyordu. Şimdi gelinen noktaya bak. Ama hiçbir oyun çocukluğumuzdaki A500 ve C64 tadını veremiyor maalesef. Büyümektenmi kaynaklanıyor ne...
birden fazla oyun yazanlara ilk başta kızdım ama şimdi ben de iki tane yazacağım:) türleri farklı ama diye bi kaçamak yapayım. 1. Diablo-2 1. Red Alert - 2 ikisi de en sevdiğim 2 farklı türün 1.leridir.