söylendi mi bilmiyorum ama C64'den Amiga 500'e terfi edince oynadığım ve müziğini günümüzde hala trance techno parçalarda kullandıkları oyun SUPAPLEX :)
quote:
Orijinalden alıntı: spawn1984
söylendi mi bilmiyorum ama C64'den Amiga 500'e terfi edince oynadığım ve müziğini günümüzde hala trance techno parçalarda kullandıkları oyun SUPAPLEX :)
Bunu ben de ms-dos ta oynardım. Gerçekten çok iyiydi. En sinir olduğum şey sıkışıp kalmak ve topların üstümüze düşmesiydi.
Tek bir oyun saymak imkansız gibi görünüyor aslında, amiga 500 ün neredeyse tüm oyunları hayatımın oyunudur benim.
Oblivion. Skyrim i heyecanla bekliyorum.
Tetris
Duke 3D
quote:
Orijinalden alıntı: volkantutuncu
anaaa bu oyunu bende biliyorum bende çok oynamıştım... vay beee.....hocam süpersin..valla mutlu oldum.
Half Life
HALO serisi...ozellikle de REACH
Devil May Cry
Ama Diablo'yu da ekleyeyim ayıp olmasın yani.
bütün kopya oyunlar diyim bari orjinal işim olmaz.
Hayatımda oynadığım en uzun oyun olan star wars:battlefront serisi bu aşk 1. oyun ile başladı 1 sene sonra 2. oyun geldi sanırım 3 sene neredeyse hergün abimle oynadık.Battlefront 3'ün iptal olması beni çok üzdü .Şimdi oyunun xbox1 sürümünü 360'da oynamak için harıl harıl arıyorumBence böyle bir oyun battlefron3 çıkana kadar gelmez...
quote:
Orijinalden alıntı: HooMie
Tabikide :) rahat 7-8 kere bitirmişliğim vardır
aynen
diablo 2, dir ...
ikinci sırada warcraft3 gelir
unutulurmu hocam prehistorik varmı bunun gibi oyun haa bide UGH vardı neydi be şimdi keşke iphone 'a falan çıksada oynasak angry birdsten daha fazla tutar heralde
quote:
Orijinalden alıntı: nuwanda87
quote:
Orijinalden alıntı: volkantutuncu
anaaa bu oyunu bende biliyorum bende çok oynamıştım... vay beee.....hocam süpersin..valla mutlu oldum.
Metal Gear Solid (Playstation)
Unutma imkanim olsa hergun oynar bitiririm...
Metal Gear Solid (Playstation)
Konsol aşkımın zirve yaptığı oyundur. Ne günlerdi heyy gidi..
tam olarak bu versiyon,gameboyda yıllarca oynamıştım o ufacık ellerimle
Ben kendim tabiiki de. Yani The Last Ninja. Sonra : Creatures Microprose Soccer Sensible Soccer İnternational Karate Rick Dangerous Prince of Persia