Şimdi Ara

Tek bir oyun söyleyin deseler:: Hayatınızın oyunu:: (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
323
Cevap
0
Favori
15.959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mafia.
  • assassin's creed 2

ve serisi
  •  Tek bir oyun söyleyin deseler:: Hayatınızın oyunu::

bu ve bunun serisi
    hayatımda re den sonra hiç bir oyundan tad alamadım ya büyüdüğüm için yada o çekiciliği göremediğim için
  • quote:

Orijinalden alıntı: Architecth

Tek bir oyun söyleyin deseler:: Hayatınızın oyunu::

bu ve bunun serisi
    hayatımda re den sonra hiç bir oyundan tad alamadım ya büyüdüğüm için yada o çekiciliği göremediğim için

kesinlikle haklısın aynı durum bendede var 30 yaşına geldim bütün konsollar var ama bunun tadı yok gerçekten
  • Chrono Cross
  • eski olarak contra serisi sadece bu oyun için sega mega drive almıştım amaoyunu alana kadar bozuldu. günümüzde ise crysis i tek gecerim belki türkçe olmasından kaynaklanıyodur ama beni cok etkiliyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: faho

Arşivimde orijinalleri yer alan,bence ve pekçok otorite ve oyuncu tarafından tüm zamanların en iyi oyunu olan SHENMUE...

Kesinlikle
    xbox ta shemnue 2 oynadım gördüğüm an en çok etkilendiğim oyunlardan birisidir.

• quote:

Orijinalden alıntı: voldemort

Amiga 500 zamanlarında Another World

Bu oyunu hayal meyal hatırlıyorum. Gerçekten çk güzel oyundu. Eskilere döndüm bir an adını görünce :)

• God Of War serisi. gerçi 1ve2 yi oynadım o zamanlar ps2 kullanıyordum. ama üstüne tanımam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ozai -- 16 Mart 2011; 22:04:56 >
  • resident evil 4
  • MGS3
  • Pang
  •  Tek bir oyun söyleyin deseler:: Hayatınızın oyunu::

26 yaşına gelmeme rağmen ve resident evil icin bir düzüne oyun cıkmasına rağmen ben ilk cıkan resident evil oyundan aldıım gerilim ve caresizlik hissini bugüne kadar hicbir oyundan alamadım günümüzün oyun teknolojilerinin geldiği nokta taktire şaayan ama böyle bir oyun bir daha gelirmi derseniz hic sanmıyorum. insan böyle bir oyunu ilk cıktığı zaman oynadığı icin kendini hem şanslı hissediyor hemde 4 ve 5 de bir şahaseri nasıl katledilir buna şahit olduğu icin üzülüyor.. umarım 6. oyunda efsane özüne döner aslını isterseniz capcom gibi paragöz bir firmanın özüe döneceğinide hic sanmıyorum doğrusu...

• quote:

Orijinalden alıntı: HD-GaMeR

26 yaşına gelmeme rağmen ve resident evil icin bir düzüne oyun cıkmasına rağmen ben ilk cıkan resident evil oyundan aldıım gerilim ve caresizlik hissini bugüne kadar hicbir oyundan alamadım günümüzün oyun teknolojilerinin geldiği nokta taktire şaayan ama böyle bir oyun bir daha gelirmi derseniz hic sanmıyorum. insan böyle bir oyunu ilk cıktığı zaman oynadığı icin kendini hem şanslı hissediyor hemde 4 ve 5 de bir şahaseri nasıl katledilir buna şahit olduğu icin üzülüyor.. umarım 6. oyunda efsane özüne döner aslını isterseniz capcom gibi paragöz bir firmanın özüe döneceğinide hic sanmıyorum doğrusu...

Bir Yolunu bulup, ne yapıp edip "Resident Evil Remake" i oyna. O beğendiğin oyun nasıl daha da mükemmel bir hale getirilmiş şahit ol. Oyun Nintendo Gamecube için çıktı, emulatorlerle PC'de oynanabiliyormu bilmiyorum. Wii'de de var.

Gamecube, diğer klasiklerini boşverin sadece bu oyunu barındırdığı için muhteşem bir konsoldur

• Mafia

öyleki oyunu bitirdikten sonra bu sıradan bir oyun olamaz kesin filmide vardir deyip dükkan dükkan dolaşıp yüzlerce filmi gözden geçirmeme sebep olmustur öyleki halen arkadaslarla bulustugumuzda konusu açılan oyundur. mafiadır o candır
  • MGS 2
  • quote:

Orijinalden alıntı: takeru

quote:

Orijinalden alıntı: HD-GaMeR

Bir Yolunu bulup, ne yapıp edip "Resident Evil Remake" i oyna. O beğendiğin oyun nasıl daha da mükemmel bir hale getirilmiş şahit ol. Oyun Nintendo Gamecube için çıktı, emulatorlerle PC'de oynanabiliyormu bilmiyorum. Wii'de de var.

Gamecube, diğer klasiklerini boşverin sadece bu oyunu barındırdığı için muhteşem bir konsoldur

sen beni yanlış anladın galba dostum ben capcom un bu güne kadar cıkardığı bütün resident evil oyunlarını oynadım ve bitirdim remake 2002 de cıkmıştı resident evil zero da ondan sonra tabi :) resident evil zero remake cıkmadan önce nintendo 64 de de oynamıştım remake si daha iyi olmuş bence.. resident evil psx versiyonu remake ye göre daha iyi geldi bana tamam remakede grafikler daha güzel ama ilk oynadığım resident evil ile hem mekan hemde hikayenn gidişatında ıfakda olsa değişiklikler yapılmış serinin yeni takipcileri icin bu güzel ve hikayeyi tamamlaması acısından güzel detaylar. sonuc olarak ilk olarak remakedeki extra bir kac mekan ve zorlaştırılan oyun yapısı dışında resident evil psx den sadece grafik olarak daha üstün olduğunu görüyorum grafikler süper olması daha fazla germedi acıkcası.. galiba herşey cocukken güzelmiş işin özü bu :)

• CALL OF DUTY.
  • geow serisi
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.