Şimdi Ara

Tek çanakla iki uydu alıcısına bağlanma?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar şu an tek bir uydu alıcım ve 1 tane de çanak antenim var. Ben bir tane daha uydu alıcısı alacağım. Yeni alacağım uydu alıcısıyla, eskisini bir arada kullanmak istiyorum. Bir tanesi açıkken diğeri kapalı olacak şekilde, değişmeli olarak kullanacağım. Böyle bir şey mümkün mü? Yani tek bir çanak anten, 1 LNB ile 2 tane uydu alıcısına bağlanabilir mi?

• LNB ler var 2 veya 4 çıkışlı alırsan ikisini aynı anda çok rahat kullanırsın fazla pahalı deil bildigim kadarı ile ama sen iyice araştırıp al derim LNB yi
  • kaliteli bir çiftli lnb ile halledersin hocam
    kolay gelsin
  • Herhangi bir çift çıkışlı lnb işinizi görür..
  • masraf edip çift çıkışlı lnb artı kablo masrafına gerek yok uydu cihazının arkasında loop touc yani ikinci bir lnb girişi varsa oraya kablo baglayıp yeni alacagın cihaza baglaya bilirsin böylece sadece arada kalan cihazı kumandasından kapatacaksın vede diger cihazda istedigin kanalı seyrede bileceksin ki ben evimde böyle kullanıyorum alt katta ve üstte makine var tek lnb 3 çanak üsttekini kumandadan kapatarak alttakindede rahatça seyrediyorum eger ben ilerde ikisinide aynı anda seyrederim dersen ozaman arkadaşların dedigi gibi çift çıkışlı lnb alman gerek
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tek antende 5 uydu :))
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.