Şimdi Ara

tek care yonetimin istifasidir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
975
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • birakin aykutu dicki vitoru.herhangi bir kurumda isler yurumuyorsa suc en tepededir.hesabi verecek orasidir.cahil cahil tonla yorum var, bazisi eskiden beri vardi, bazisi dunku sinirden kaynakli.bak kardesim, turkiyede transferleri td ler yapmaz.menajerlerin kucagina oturup nemalanan yoneticiler yapar, kismen de yine kucakta olan yabanci td ler.hepimizin sovdugu transferlere bakalim.
    ismail: canerin gidisine nispet,saka gibi.
    souza: tamamen menajer kazigi
    rvp: dunya kronik sakatligini bilirken aliniyor (ve buralarda hala sakat mi degil mi tartisiliyor)
    dirar: sag bek olarak alindi ve iyi transfer.ama sen firsat transferi olarak islayi da aliyorsun ve dirar sag aciga kayiyor.elinde 3 sag bek 0 sag acik.
    kameni: valla daha bisey anlamadik,daha iyi secenekler vardi
    ozan: yine bjk ye calim atcaz diye alinan karaktersiz
    saldado: iyi olabilir onu da gorecez ama bagi kopmus, her an elinde patlama ihtimali olan transfer

takimi kuran yonetimin transferleri bunlar.yapabilecekleri de bu kadardir.td kim olursa olsun.

bireysel olarak transferleri de gecelim hadi, senelerdir tamamen bilincsiz, programsiz yapilan transferler.bir sene orta sahaya gereginden fazla yapilir,bir sene kanatlara.ama asla gerekli yerlere yapilmadi.

biraz akli olan,futbolu takip eden insan soyle bir ortamda basarinin gelmeyecegini zaten anlar ve suc kimdeyse ona yuklenir.yukarida yazdigim topcularda en az 6si beraber ilk 11 cikiyor, yedek kulubesi desen hamle sansin 1 kisi.
    yok lensi istemeyen aykut cart curt, adam cikti lensin kalmasini istiyorum dedi, bilmeyen okumayan derken bu tipleri soyluyorum.

olan oldu.su an yapilmasi gereken seyler;
    her mac yonetimi istifaya cagirmak, bugunden tezi yok rvp ve ozani suresiz kadro disi birakmaktir.aykut da giderse gitsin cok umrumda degil su saatten sonra ama bu yonetimin alacagi yeni td den bu kadroyla bir yol olmayacagi bellidir.aykutun gitmesinin bize herhangi bir katkisi olmayacak.hala kafasinin dikine gidip ozan-topal-souza dan ikisiyle cikarsa yiyecegi kufurleri kendi bilir.

• Ali Koç başkan Fenerbahçe şampiyon.
  • Aziz Bey kendi isteği ile gitmediği sürece girdiği her seçimi ezici üstünlük ile kazanır.
  • tribunun karsisinda kimse duramaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: antisocial77

tribunun karsisinda kimse duramaz.

Başka takım olsa eyvallah derdim ama Aziz kulüpte çok baskın.Dün yenildiniz ortada tribün falan yoktu herkes terketti tek protesto göremedim.Basına bak doğru düzgün eleştiri bile yok.Biz Öster'e elenince yönetimi ve Td yi 2 hafta medyada linç ettiler demedikleri kalmadı.
    Belki sizin için kötü olur ama gerçekten Aziz kendi gidiyorum demedikçe 20 yıl daha kalır.
  • secimde kaybetmezse istifa ettirilir.dun de ilk kez tum tribun yonetim istifa dedi.
  • antisocial77 A kullanıcısına yanıt
    Ve hemen istifa diyenleri yuhladilar o karaktersizlerde defolacak !!!!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • aziz ve tayfası çok değil birazcık fb'yi sevseydi bugüne kadar çoktan gitmişlerdi. O anca oynasın

tek care yonetimin istifasidir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: gohardorgohome

quote:

Orijinalden alıntı: antisocial77

tribunun karsisinda kimse duramaz.

Başka takım olsa eyvallah derdim ama Aziz kulüpte çok baskın.Dün yenildiniz ortada tribün falan yoktu herkes terketti tek protesto göremedim.Basına bak doğru düzgün eleştiri bile yok.Biz Öster'e elenince yönetimi ve Td yi 2 hafta medyada linç ettiler demedikleri kalmadı.
    Belki sizin için kötü olur ama gerçekten Aziz kendi gidiyorum demedikçe 20 yıl daha kalır.

Tribüne gidersen neden taraftarın birşey diyemedim görürsün. İnsanlar korkuyor aziz direk mimliyor aleyhinde tezaruhat yapanları

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.