Şimdi Ara

Tek cevap istiyorum gençler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
995
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

TM2-46.119
    TM3-34.155

ADÜ SOSYAL HİZMET-25.400(TM3)
    YALOVA SOSYAL HİZMET-27.200(TM3)
    YALOVA SOSYAL HİZMET(İ.Ö)-32.900(TM3)
    KOCAELİ ULUSLARARASI İLŞKİLER-54.800(TM2)
    KOCAELİ ULUSLARARASI İLŞKİLER(İ.Ö)-89.700(TM2)
    ULUDAĞ LUSLARARASI İLŞKİLER(İ.Ö)-75,900

YA YALOVA(İ.Ö) YA DA KOCAELİ ULUSLARASI NE DİYORSUNUZ FİKİRLERİ ALALIM ARKADAŞLAR

• bence yalova (İ.Ö)
  • quote:

Orijinalden alıntı: duivel

bence yalova (İ.Ö)

geçen yıl aldığı son kişiyle aramda 1301 kişi var kontenjanı 55 kişi bana gelmez gibi geliyor teşekkürler cevabın için
  • quote:

Orijinalden alıntı: usher78

quote:

bence yalova (İ.Ö)

geçen yıl aldığı son kişiyle aramda 1301 kişi var kontenjanı 55 kişi bana gelmez gibi geliyor teşekkürler cevabın için

gelmez diye bişey yok dostum ösym surprizleri sever bence umut kesme gecen sene de kontenjanı aynıysa olabilir yani

• quote:

quote:

quote:

bence yalova (İ.Ö)

gelmez diye bişey yok dostum ösym surprizleri sever bence umut kesme gecen sene de kontenjanı aynıysa olabilir yani

hocam eşit ağırlıksan bilirsin tm3 puan türünde pdr den sonra en çok tercih edilen 2 .yer olduğu için malum o sıralamalarda 1300 kişi demek çok şey demek geçen yıl 32.854.kişiyi almış bu sene düşse düşse 33.854 e düşer bin kişi oda zor ayrıca dediğim gibi çok tercih edilen bi bölüm sosyal hizmet arada mutlaka benden önce tercih edecek olan olur bakalım artık teşekkürler cevabın için

• quote:

quote:

quote:

quote:

bence yalova (İ.Ö)

hocam eşit ağırlıksan bilirsin tm3 puan türünde pdr den sonra en çok tercih edilen 2 .yer olduğu için malum o sıralamalarda 1300 kişi demek çok şey demek geçen yıl 32.854.kişiyi almış bu sene düşse düşse 33.854 e düşer bin kişi oda zor ayrıca dediğim gibi çok tercih edilen bi bölüm sosyal hizmet arada mutlaka benden önce tercih edecek olan olur bakalım artık teşekkürler cevabın için

olur dostum umarım hepimiz için hayırlısı artık

• kocaeli
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafafurkan

kocaeli

haydi inşallah teşekkürLer
  • Yalova gelecek bence de

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: burhaniye_lee

Yalova gelecek bence de

tm3 puan türünde düşme olur diyosun yani teşekkürler
  • quote:

Tek cevap istiyorum gençler

TM2-46.119
    TM3-34.155

ADÜ SOSYAL HİZMET-25.400(TM3)
    YALOVA SOSYAL HİZMET-27.200(TM3)
    YALOVA SOSYAL HİZMET(İ.Ö)-32.900(TM3)
    KOCAELİ ULUSLARARASI İLŞKİLER-54.800(TM2)
    KOCAELİ ULUSLARARASI İLŞKİLER(İ.Ö)-89.700(TM2)
    ULUDAĞ LUSLARARASI İLŞKİLER(İ.Ö)-75,900

YA YALOVA(İ.Ö) YA DA KOCAELİ ULUSLARASI NE DİYORSUNUZ FİKİRLERİ ALALIM ARKADAŞLAR

ben de açıköğretim sosyal hizmet verdim tercih listemde.seninkisiörgün eğitim herhalde? rehberlikçiye sordum fark eden bir şey yok.açıköğretimin diplomasında "açıköğretim" yazmıyor sonuçta dedi.senin bu konuda fikrin var mı?

• sosyal hizmet gelmez hacı..yalova dahi 28-29.000 leri görür yani sıralaması yükselir o bölümün sen kocaelinden yurt falan ayarlamaya başlarsan iyi olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: 71matador71

sosyal hizmet gelmez hacı..yalova dahi 28-29.000 leri görür yani sıralaması yükselir o bölümün sen kocaelinden yurt falan ayarlamaya başlarsan iyi olur

yalova i.ö 28 29 bine mi yükselir diyorsun kocaeli gelirse ii olur harbiden
  • Pdr ve psikolojide ufak bir gerileme bekliyorum ben(Yeni açılan vakıf üniversiteleri oldu çünkü psikoloji için ve pdr de devlet üniversitelerinde açılmalar oldu yine).Bu yüzden Yalova i.ö gelebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogzgunner23

Pdr ve psikolojide ufak bir gerileme bekliyorum ben(Yeni açılan vakıf üniversiteleri oldu çünkü psikoloji için ve pdr de devlet üniversitelerinde açılmalar oldu yine).Bu yüzden Yalova i.ö gelebilir.

teşekkürler sosyal hizmet bölümü hakkındaki düşüncelerin neLer
  • quote:

quote:

Pdr ve psikolojide ufak bir gerileme bekliyorum ben(Yeni açılan vakıf üniversiteleri oldu çünkü psikoloji için ve pdr de devlet üniversitelerinde açılmalar oldu yine).Bu yüzden Yalova i.ö gelebilir.

Eşit ağırlık da tercih edilebilecek iyi bölümlerden.Bildiğim kadarıyla iş sıkıntısı yok ve mezun sayısı az oluyor 5-6 devlet üniversitesinde vardı en son.Sıkıntı çekmeyeceksin kazanırsan.

• quote:

quote:

quote:

Eşit ağırlık da tercih edilebilecek iyi bölümlerden.Bildiğim kadarıyla iş sıkıntısı yok ve mezun sayısı az oluyor 5-6 devlet üniversitesinde vardı en son.Sıkıntı çekmeyeceksin kazanırsan.

aynen bölüm iyi diyorlar hangi hocaya bilene sorduysam sürekli olumlu yorumlar almam atanma sorunun olmaması iyi maaş almaları (tabi ki bunlar herkesten duyduğum ortak duyumlar aksini söyleyen çıkmadı)yani eğer yalovayı kazanırsam zorlansam dahi orada sadece bölüm için dişimi sıkacağım.yalovada kampüs yok doğru dürüst sadece bina var lise gibi oda fazla çevrede yok galiba duyduğum kadarıyla o sıkıntı oluştracak

• kocaeli
  • quote:

Orijinalden alıntı: seco4

kocaeli

Umuttepe diyosun teşekkürler
  • birazcık UP:)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.