Şimdi Ara

Tek Cevaplık Sorular (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
233
Cevap
2
Favori
9.247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hayır etmiyor. 3 Horde karaktere de Orc alırsanız, 3 tane Orc achivmenti çıkıyor :( . Fakat şöyle bir bug var ki Panda Nemesis görevi varken function change yaparsanız, o panda görevi kayıp olmuyor. Üstüne, ikinci bir nemesis de alabiliyorsunuz .

Evet, bende de takılmalar oluyor loading screen de. Bilhassa garrisona ışınlanacaksam. Resmi forumlarda da zaten şikayetler bildirilmiş. Bakmadım hiç çözüm var mı diye.

Düzeltme: İkinci cevap eklendi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ahmopasa -- 8 Şubat 2015; 5:16:24 >
  • valla ömürlük soru sorcam gibi farkındayım lakin, retri paladin oynuyorun. dual spec ne bilmiyorum, nedir nasıl yapılır? yani ikinci spec olarak healer olabilirmiyim.
  • Ahmopasa kullanıcısına yanıt
    Teknik foruma baktım buna benzer şeyler vardı ama hiç birine cevap verilmemiş gittim ticket attım adamlar standart bağlantı sorunu için yapılması gereken ıvır zıvırı yap gönder demiş hiç uğraşmadım belli ki başından savmak için cevap vermişler. Normal zamanda olsa anlarım da geçen serverlar çökünce başladı tüm sorun hala devam ediyor. Bide alt kasıyorum tank olduğundan habire dung girip çıkıyorum her yükleme ekranı zulüm oldu resmen.

Nemesis işi de çok baydı şu yarım saatte bir ashran saçmalığı yüzünden girip çıkmak çok vakit almaya başladı uğraşasım gelmiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @slayerizeddd
    Dual Spec, sizin ihtiyaçlarınıza göre şekil alması lazım. Genel kanı olarak dps-healer yada dps - tank şeklinde alınır. Siz sadece dps oynamak istiyorsanız da ona göre alırsınız. Daha iyi örnek vermem gerekirse;
    -Rated Bg yaparken, karşınıza gelen haritada yada o anki grupta ki insanlara göre sizden Healer yada Dps olmanız beklenir. Bu durum için healer-dps işinize yarar.
    -Raid yaparken sizin dps yada healer olmanız istenirse, yine healer-dps işinize yarar.
    -Bunların haricinde siz healer olmaktan yada tank olmaktan haz etmiyorsunuz. Boş durmasın diye de iki talenti dps de yapabilirsiniz.
    Fakat dediğim gibi healer-dps daha çok görülüyor insanlarda.

Nasıl yapılacağı konusu ise şöyle. Herhangi bir paladin trainer ile konuşup Dual Spec öğreceksiniz. Talent sekmesini açtığınız zaman zaten anlarsınız neyin ne olduğundan.

~~~~

@Thrashbringer
    Şu yeni raid'in gelmesi ile de olabilir belkim. Çok tanımıyorum Blizz'i fakat az çok göz kırpıyor . O nemesis görevleri için artık günde 3-4 saat ayırlması lazım. Zaten öğlen 2-3 gibi ashran da sıra zor. Saat 11-12 gibi ashranın içinde olunursa, o kadar da koymaz. Zaten tek kill'lik görevleri de Ring of Blood'dan yada garrison önünden hallediliyor. Çok sıkıcı ama güzel bir şey

• yeni gelen update ile oyunda level aldıkça yeni talentler geliyor. nedir bu talent olayı nasıl kullanabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gatsb B

quote:

Orijinalden alıntı: Tekilosh

quote:

Orijinalden alıntı: Gatsb B

Mop da enha shaman oynuyorum suan. Yaninda bi hesap daha acicam. Healer haric kolay ve zevkli bir class olarak ne onerirsiniz ? Hunter haric caster oynayamam.

Melee class seviyorsunuz anlaşılan.Warrior veya rogue denemenizi öneririm.

Warrior in en zevkli spec i hangisidir? Tank daha guzelse o da olabilir. Rogue oynarsam assas. Oynarim heralde bi ara oynuyodum zevkliydi. Ama acikcasi hayvan gibi zirhlar ve devasa kiliclar fikri daha cazip geliyo :D . Warrior icin hangi spec onerirsiniz ? Kolay olmasi ilk sart zevk ikinci. Yeniyim o yuzden.

Tank oynamak bambaşka birşeydir.Tank oynamak için class'ınıza ve gireceginiz instance'ların bosslarına tam anlamıyla hakim olmalısınız.Dps oynamak istiyorsanız ve zevkli olsun diyorsanız Arms önermem.Arms bir süre sonra sıkıcı oluyor.Şu an en iyi dps yapan spec'lerden birisi single minded fury (Dota'daki Troll Warlord gibi) 'dir.2x one handed weapon kullanır.Dediğiniz gibi 2 tane devasa kılıç da takabilirsiniz.Şu an ben 100 lvl alt warrior'umla o şekilde oynuyorum.Gerçekten de çok zevkli bir class.Rogue için tüm spec'leri deneyip öyle karar verebilirsiniz.Combat,assassination veya subtlety olmak üzere hepsinin de oynanışları keyiflidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tekilosh -- 8 Şubat 2015; 13:48:47 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Proob

yeni gelen update ile oyunda level aldıkça yeni talentler geliyor. nedir bu talent olayı nasıl kullanabilirim.

Eski sistem nasıldı bilmiyorum ama,MoP'da başlamış birisi olarak talent sistemini şöyle özetleyebilirim : 90 level'a kadar her 15 level'da bir tane ve 100 level final talent'i olmak üzere toplamda 7 tane talent'iniz bulunmaktadır.Her 15 level aldığınızda o gruptaki 3 talent'tan 1 tanesini seçerek yeni bir özellik kazanabilir veya mevcut özelliğinizi geliştirip-farklılaştırabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tekilosh

quote:

Orijinalden alıntı: Proob

yeni gelen update ile oyunda level aldıkça yeni talentler geliyor. nedir bu talent olayı nasıl kullanabilirim.

Eski sistem nasıldı bilmiyorum ama,MoP'da başlamış birisi olarak talent sistemini şöyle özetleyebilirim : 90 level'a kadar her 15 level'da bir tane ve 100 level final talent'i olmak üzere toplamda 7 tane talent'iniz bulunmaktadır.Her 15 level aldığınızda o gruptaki 3 talent'tan 1 tanesini seçerek yeni bir özellik kazanabilir veya mevcut özelliğinizi geliştirip-farklılaştırabilirsiniz.

Yok yeni talent sistemini biliyorum sorumu yanlış sormuşum. benim önceden sahip olduğum skiller yani lvl90 iken, level 92'de aynı skillin +10 damage gibi talent ya da ne olduğunu bilmiyorum gibi şeyler açılıyor ve bunları öğrenmem gerektiğini söylüyor. umarım anlatabildim

• Proob kullanıcısına yanıt
    Draenor perki onlar. Toplamda 4 perk var, 92 - 94 - 96 ve 98 de veriyor her birini.
    http://wow.gamepedia.com/Draenor_Perk
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ywizzle

Draenor perki onlar. Toplamda 4 perk var, 92 - 94 - 96 ve 98 de veriyor her birini.
    http://wow.gamepedia.com/Draenor_Perk

evet evet bunlar hocam aynen peki bunlar otomatik olarak öğrenilmiş mi yoksa öğrenmem mi gerek?
  • Proob kullanıcısına yanıt
    Level atlayınca otomatik olarak geliyor, ekstra bir şey yapmana gerek yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ywizzle

Level atlayınca otomatik olarak geliyor, ekstra bir şey yapmana gerek yok.

çok teşekkür ederim hocam
  • Dün 42'den sonra seviyeme göre quest bulmakta zorlanmaya başladım. Bundan sonra dungeon mu spamlamam lazım ?
  • Beyler paypal ile battle.net shopdan game time alamıyorum yardımcı olabilecek varmıdır
  • Sorun nedir, geçen almıştım ben yardımcı olayım( paypalı görmemişim, ben PayPal ile almadım. Ama sen sor yinede)

@kaladin Horde isen 44 -45 ol dungeonda, sonra Tanaris'e geç. Kalimdor'da altta kalıyor.

Ally isen Eastern Kingdom da Eastern Plaguelands'e git. O haritanın içinde Light's Hope Channel a git. Bölgenin en sağında kalıyor. Orada Goblin görürsün arkasında füze var. Ondan görev al füzeye bin. O görevi takip et.

Ama bunları yaparken dungeon spamla hep

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kage. -- 9 Şubat 2015; 15:38:51 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: IcyTea Lemon

Sorun nedir, geçen almıştım ben yardımcı olayım( paypalı görmemişim, ben PayPal ile almadım. Ama sen sor yinede)

@kaladin Horde isen 44 -45 ol dungeonda, sonra Tanaris'e geç. Kalimdor'da altta kalıyor.

Ally isen Eastern Kingdom da Eastern Plaguelands'e git. O haritanın içinde Light's Hope Channel a git. Bölgenin en sağında kalıyor. Orada Goblin görürsün arkasında füze var. Ondan görev al füzeye bin. O görevi takip et.

Ama bunları yaparken dungeon spamla hep

Teşekkür ederim hocam
  • @IcyTea Lemon maestro banka kartıma kayıtlı paypal hesabı var battle.net shoptan game time almaya çalıştığımda Your PayPal information is not valid diye hata veriyor başka nasıl alabilirim game time?
  • thevincent kullanıcısına yanıt
    Direk kredi kartı bilgileriniz ile battle.net üzerinden alabiliyorsunuz.
  • arkdaslar dunden beri boyle hic ilerlemiyor acaba sorun ne olabilir? 9 aydir oyanmiyordum en son pandariada kalmisti oyun. Sabahdan beri yariyi gecmedi internet hizim felan cok iyi ama ilermiyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bi1ReD -- 10 Şubat 2015; 0:34:32 >
  • Bi1ReD kullanıcısına yanıt
    Orada ki sarı üçgen de ne yazıyor, onu da belirtirseniz çok daha iyi olur. Bunun haricinde aç kapa yapın battle.net i. Görev Yöneticisinden Update Agent'i sonlandırıp tekrar deneyin. Ayrıca dns var ise kapatın, vpn de aynı şekilde.

~~~~~~~

Bu arada outland de oynayan türk grubu yada tekil oyuncu var mı ? En azından denk geldikçe bir şeyler yaparız.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.