Şimdi Ara

Tek Cevaplık Sorular (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
220
Cevap
2
Favori
9.266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • * Evet arkadaşlar 2 yıldır wow oynuyorum 6 tane 100 lvl. karakterim var. Main 660 ilvl. hunter (tüm spec leri iyi oynarım) - 630 Balance druid - 600 warlock (ilk mainim) - 615 DK. - 600 Monk - 600 Mage tüm meslekler full

* Casual bir oyuncuyum diyebilirim mesleklerle craft yaparım, ah de satarım acayip gold yaparım :D pvp itemleri için cap yaparım PVP orta karar oynarım - PVE de iyiyim ama bir türlü grup bulup da düzenli raid yapmadım, devamlı premade grup takılıyorum

* Gelelim önemli konuya; Artık 2s - 3s, rated BG "PVP" de kariyer yapmak istiyorum :D bunun içinde Druid - Hunter - Mage bu 3' ün den birini (başka kesinlikle olmaz) seçip uzmanlaşmak istiyorum. Konunun faydalı olabilmesi için mümkünse aşağıdaki cevaplar hariç değerli görüş ve önerilerinizi almak istiyorum.

1- Her content de karakterlerin özellikleri değişiyor nerf yiyor, buff alıyor hangisinden hoşlanıyorsan onunla oyna
    - "Doğru diyorsunuz dikkate alıcam"

2- Druid akar, Hunter çakar, Mage yıkar (SEBEP)

3- Druid candır, Hunter kandır, Mage dalaktır (SEBEP)

4- PVP Sıralamada en üstte hep x karakterler var sende onu seç
    - "Bu durum her an değişebilir"

• Çok sorum varda bakalım sığdırabildiklerimi soruyum bari.

1 -Wow a başlamalı mıyım (yımrık atmayın ) ?

2- 10 küsür yıldır online oyunlarla haşır neşirim ama şu wow a bir türlü adam akıllı başlayamadım, diablo ve lol baydıktan sonra cs go da ruslarla kavga etmekten çiğerim solduktan sonra wow a başlama kararı aldım ama keyif alır mıyım, çok zorlar mı gibi sorulardan dolayı çekiniyorum.

3- PvP, PvE serverları arasındaki fark nedir ?

4- Çok eskiden bir rogue kasmıştım ama pek keyif alamamıştım class önerileriniz var mı ? (eşşek gibi dps yapmayı severim, kafa göz dalmak isterim(rangelere karşı daha sempatim var)
  • Bu konu ve başlık ölecek gibi up
  • Blitxkrieg kullanıcısına yanıt
    1- yımrık atma demişşin sordugun sorunun ne oldugunun oldukça farkında oldugunu gösterir bu :) yımrıkda wow da istege baglı , canın çekiyorsa ...

2 - zorlaması senin nasıl bir oyuncu olmaya çalışacagına baglı , elitist en iyisi ben olucam diyorsan zorlar , keyifle takılırım arkadaşlarla derse zorlamaz kolay .

3. pve severda karakterinin pvp özelliği sen istemeden açılmaz , yani onlar sana vuramaz sen olara vuramazsın , kendi siteğinle açman lazım ,pvp sevmiyorsan en iy seçenektir.
    pvp serverda bu secenek hep açıktır , duşman herzaman düşmandır karşındaysa saldırabilirsin onlarda sana dalabilir , biraz daha gerçekci bence , daha güzel , tabi pvp den hz etmiyorsan görev falan yaparken veya dolaşırken can sıkabilir bu durum .

ayrıca birde RPG serverlar vardır bunlardada rol yapmaya yöneliktir . karakterini yaşarsın , o karakterin düşüncelerine göre o dünyada nasıl biri olduguna göre davranırsın , eksiden öyleydi yani şimdi nasıldır bilmiyorum . ben rpg de başlamıştım hunter olarak , işim düşmediğisürece sehire girmezdim avlanırdım falan filan sıktı sonra :D serverda bozuldu rpg yapan yoksa senin kendi başına rol yapman sıkıcı olur ..

4 dengeler sürekli değişiyor , oyun tarzına göre seçebilirsin , ben pek yerimde durmayı sevmediğim için hunter a kerşı sempatim vardır , ayrıca elemental shaman çok sevdiğim bir class dır , hepsinin kendi içinde çok güzel ve keyifli yanları vardır . hepsini iyi şekilde tecrube etmek çok zaman alır . levelingi can sıkan zor olan ama sonradan açılan caster sınıfar gibi , baştan itibaren güçlü kodumu oturtan warrior ve Dk ile oynamakta ayrı bir zevk .

• Merhaba arkadaslar, ben Wow'a baslamayi düsünüyorum ve bir kaç sorum olacak :

1) Baslamak için çok geç mi ? Oyundaki genel durum nasil ?
    2) Item yapmak zor mu ? Exp kasmak zor mu ?
    3) PVP eglenceli mi ? Ben eskiden KO oynardim National Point kasiliyordu, Wow'da da sanirim Honour Point kasiliyor. Mesela Knight'da bir siralama olurdu en çok National Points kasanlarin siralamasi falan. Peki WOW'da böyle bir siralama var mi ?
    4) Genelde millet PVP yi party ile mi yapiyor yoksa solo mu yapiyor.
    5) Karakterler dengeli mi ? WOW PVP videolarini izledim Youtube'dan, hep warrior videolari buldum, warrior diger karakterlara göre daha mi iyi ?

Baya soru oldu ama cevap veren olursa çok iyi olur
  • Andrés Iniesta kullanıcısına yanıt
    1. Geç değil. Güzel.
    2. Hayır. Evet (eğer RaF sistemi ile oyuna başlamadıysan).
    3. Evet. Honor Point in bir üst seviyesi olan Conquest Point var. Bu point ise Arena yada Rated Battleground ile kazanılıyor (eklemeler yapılabilinir.). Haliyle Rating sistemi Arena ve RBG de mevcut, kendi Rating ine yakın adamlar ile oynarsın.
    4. İster solo ister party.
    5. Hayır, dengeli değiller. Bi zaman biri üstün olur, diğer zaman diğeri.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahmopasa

1. Geç değil. Güzel.
    2. Hayır. Evet (eğer RaF sistemi ile oyuna başlamadıysan).
    3. Evet. Honor Point in bir üst seviyesi olan Conquest Point var. Bu point ise Arena yada Rated Battleground ile kazanılıyor (eklemeler yapılabilinir.). Haliyle Rating sistemi Arena ve RBG de mevcut, kendi Rating ine yakın adamlar ile oynarsın.
    4. İster solo ister party.
    5. Hayır, dengeli değiller. Bi zaman biri üstün olur, diğer zaman diğeri.

tesekkürler cevaplar için, bi sorum daha olacak wow'u komple oynuyabilmek için ne alinmasi lazim simdi yani kaça mal olur hepsi ? Normal WOW oyunu bide warlord of draenors alinca yetiyor mu ?
  • Andrés Iniesta kullanıcısına yanıt
    Battlechest ve Warlord of Draenor paketini alsan yeter. 7,5 + 45 Euro'ya patlıyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşte size 2 soru.
    1. si diyelim ki ben bir boss u kestim flamebender mesala. Roll attım item geldi veya gelmedi. Kutusu locka girdi tekrar kutu açamıyorum. Peki bir kez daha kesip roll atarsam item düşme olasılığı varmı ?

2. si diyelimki 14 tane brf hc boss kestim myhtic garrison kutu görevi için yetişmedi görev geldi. Görev geldikten sonra kessem 1 hc daha görev myhtic dönermi ?

Teşekkürler.
  • QuelTaLas kullanıcısına yanıt
    1. 10 kere aynı bossu kesip bonus atabilirsin aynı hafta. item düşme olasılığı aynı
    2. yi bende merak ettim doğrusu. ama pek ihtimal vermiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: [__Zahid__]

1. 10 kere aynı bossu kesip bonus atabilirsin aynı hafta. item düşme olasılığı aynı
    2. yi bende merak ettim doğrusu. ama pek ihtimal vermiyorum

Bugün guildden birine sordum adama aynısı olmuş 13 hc kesmiş yetişmemiş oda denemek için görevi yapmamış. 2 daha kestiğinde myhtic e döndüğünü söyledi
  • QuelTaLas kullanıcısına yanıt
    bende şimdi wowheadde gördüm yazıyı:

If you’re about to unlock a higher tier of reward by killing more Normal or Heroic Highmaul raid bosses, you may want to wait until after that raid to trigger your first mission so you get the higher reward right away. Don’t delay more than a few days or it defeats the purpose.

ama diyoki görev gelmesine rağmen çok bekletme yoksa boşa gider. görevi bekletince gidiyomuki?
  • quote:

bende şimdi wowheadde gördüm yazıyı:

If you’re about to unlock a higher tier of reward by killing more Normal or Heroic Highmaul raid bosses, you may want to wait until after that raid to trigger your first mission so you get the higher reward right away. Don’t delay more than a few days or it defeats the purpose.

ama diyoki görev gelmesine rağmen çok bekletme yoksa boşa gider. görevi bekletince gidiyomuki?

gidiyor sanırım 2-3 gün bekleme süresi var
  • 5 gün önce followerları highmaul hc görevine gönderdim. bugünde brf hc görevi geldi. hm ve brf görevleri birbirinden bağımsızmı geliyo. birde tam olarak kaç gün kalacak bu görev. guildden bi arkadaş 10 gün kalır dedi. üstteki arkadaş 2-3 gün diyo. wowheadde herkesin kafası karışık net bişey söyleyen yok. kısacası 3 sorum var:

1-hm ve brf görevleri birbirinden bağımsızmı geliyo, birbirini etkiliyo mu?
    2-görevin kalma süresi kaç gün?
    3-yapmadım kaçırdım diyelim. yine 2 haftaya yakın beklemem mi gerekecek aynı görev için(yani %40 bile olsa kazanma oranım göndereyimmi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [__Zahid__] -- 16 Mart 2015; 0:30:33 >
  • quote:

5 gün önce followerları highmaul hc görevine gönderdim. bugünde brf hc görevi geldi. hm ve brf görevleri birbirinden bağımsızmı geliyo. birde tam olarak kaç gün kalacak bu görev. guildden bi arkadaş 10 gün kalır dedi. üstteki arkadaş 2-3 gün diyo. wowheadde herkesin kafası karışık net bişey söyleyen yok. kısacası 3 sorum var:

1-hm ve brf görevleri birbirinden bağımsızmı geliyo, birbirini etkiliyo mu?
    2-görevin kalma süresi kaç gün?
    3-yapmadım kaçırdım diyelim. yine 2 haftaya yakın beklemem mi gerekecek aynı görev için(yani %40 bile olsa kazanma oranım göndereyimmi)

1-) Evet ayrı görev onlar. Birbirleri ile bağlantıları yok. 2 tane 645+ ilvl followerın varsa HM görevin açılır. Yine 2 tane +660 ilvl followerın varsa da brf görevin açılır.
    2-) Raid görevlerinin kalma süresi oldukça uzundu. Yani 1-2 ay bile olabilir tam hatılamıyorum.
    3-) Saati saatine tam olarak 2 hafta sonra tekrar gelir ama görev aynı görev değildir. Aynı raidin farklı bölgesidir ve farklı followerlarını isteyebilir. Örneğin BRF raidi görevi bu hafta oregorger,gruul,furnace tarafıysa haftaya hans,flamebender,kromog tarafı olabilir. Bunlarda farklı özellikler istediğinden farklı follower ister.

Sana tavsiyem kur bir master plan add onu hangi followerlar gerekli hangileri gereksiz gör.

• metamania kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler cevap için. Görevin kaybolma süresi zaten yazıyomuş ben görmemişim 14 gün yazıyodu.

Peki 2. brf görevi ben görevi yaptıktan 2 hafta sonramı geliyo yoksa görev geldikten 2 hafta sonramı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Teşekkürler cevap için. Görevin kaybolma süresi zaten yazıyomuş ben görmemişim 14 gün yazıyodu.

Peki 2. brf görevi ben görevi yaptıktan 2 hafta sonramı geliyo yoksa görev geldikten 2 hafta sonramı

Görev geldikten 2 hafta sonra. yapma tarihinle gelme tarihinin saatinin bir ilgisi yok. Örneğin salı 19:21de geliyorsa bir daha ki hafta(2 hafta sonra) gene salı 19:21 de gelir.
  • quote:

14 gunde 1 geliyor mesela bugun geldi digeri 14 gun sonra 1 kere bile erken gelmedi!
    master plan diye bir add on var mutlaka yukle isini cok kolaylastirir
    ayrica %98 ile fail olan arkadas var haberin olsun %40 gercekten az bi sans
    ben basindan beri cok saglam kastigimdan 1 tanesi %95 digger tum gorevler %100 :)) ability ve traitler ile oynaman lazim. benim dedigim add on da ise yaramayan follower larda gorunuyor.
  • zaten aylardır yüklü o addon ama o kafamı karıştırdı birazda. hc brf görevine gelince %44 ve %40 iki tane oranlı kombinasyon sunuyodu. bende gittim %44 oranlı olan followerların hepsini 660üstüne çıkardım bir dünya armor ve silah enhancement kullanarak, peki noldu %48 e çıktı oran sadece. sonra farkettim missions of interest kısmında tamamen başka followerlar öneriyo. hiç orayı sallamamıştım hata ettim. şimdi silah veya armor güçlendirme eşyası kalmadı mecbur 10 gün boyunca biriktirip tavsiye edilen followerları 660+ yapacam.

buarada ben %49 oranla hm hc ye göndermiştim gelir gelmez. kazanmıştım
  • Arkadaşlar şu na bende wow'un battle net den son sürümü güncel halde bulunuyor (6.1.0.19702.) Ben molten wow oynamak istiyorum bir süre arkadaşım oyuna yeni başlayacak trial versiyon oynamak istemedi bir süre onunla takılacağım. Siteden tekrar indirmek yerine bu elimdeki versiyonla pvp ye giriş yapabilirmiyim? Mop sürümünü oynamak istiyoruz
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.