CRYSIS için 10 x lazım olduğunu biliyorum...hd pro 2600 hd AGP almak istedim ama forumlardan öğrendiğim kadarıyla anakartla uyumsuzluk yaşayabilirmişim...ben AGP den kurtulmak istiyorum ..
şimdi ben 250 ytl harcayarak bu iki modifiye ile CRYSIS ve COD 4ü rahat rahat oynayabilirmiyim...
bu kadar kolay olurmu...
bunlar değişirse başka bişeyin değişmesi gerekiyormu...
veya varsa bir öneriniz nedir...
başka bir derdim yoktur...
birde keysmartın bu güç kaynağı var...idare eder herhalde...
önereceğiniz kişi veya dükkanlara kasamı götürebilirim...İstanbulda olsun başka bişey istemem...sıfır veya 2.el olması önemli değil...işyerim Maçkadadır...
bi yardımcı olun Allah rızası için...saygılarımla...
bu kadar kolay degil tabikide anakart için birşey diemeyecegim ama 8500gt ile o oyunlar rahatca 800x600 belki. sana önerim palit 8600gt sonic+
herkesin derdi o zaten abicim heleki Crysis acaip yüksek sistem gereksinimi istiyor. ya sadece oynarım garfiği benim için önemli değil diyorsan al bi 8600GT gitsin ama grafik de önemli diyorsan 8800GT den aşağısına bakma bile,ben HD3850 aldım medium ayarlardan yüksek rahat oynanmıyor ATI diver ile sorunu çözerse ne ala yoksa moralini bozuyor adamın. hoş sadece Crysis de zorlanıyor kart diğer oyunlarda tınlamıyor bile hem de hiçbirinde...COD4 1280X1024 4AA full açıyorum banamısın demiyor kart,Crysis de neden böyle anlamış değilim hala 1280X1024 eya 1600X1200 8AF 4AA oynamaya kalsak anlarım da biraz abartı geldi bana kesin driver uyumsuzluğu gibi...