Şimdi Ara

Tek ders sınavları hakkında bilgi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
916
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bir konu hakkında sizlerden bilgi almak istiyorum.

Ben ayın 10 da okuduğum özel üniversitede 3 tane tek ders sınavı için kayıt yaptırdım ve ücret ödedim.
    Kayıt yaptırdığım gün sınavına gireceğim hocalarla sınav hakkında bilgi almak için yanlarına gittim. Sadece bir hocayı okulda bulabildim.Diğer hocaların mail adreslerini ögrenci işlerinden aldım. Hocalara mail attım dönen olmadı.Benle aynı sınava girecek arkadaşlarla iletişime geçtim ve sınavı yapacak hocalarla iletişime geçtim. Bana sınavların proje olacağını ayın 13 ünde teslim edileceğini bildirdi.Elimde hocayla mail konuşmaları var. Ayın 13 ünde okula gittiğimde projeleri teslim edeceğim zaman hocanın bana bir tane dersimin proje değil sınav olacagını söyledi.(İletişime geçtiğim hoca söyledi). Ben biraz sesimi çıkartsamda sınava mecburen girdim. Proje olacagını bildiğim için sınava çalışmamıştım.Sınav sonucları bugün açıklandı ve beni sınava soktukları dersten kalmışım.Dekanlığa gittiğimde inşallah maşallah geçersin diyip gönderdiler.

Şimdi ben yarım dönem uzadığım için mi üzüleyim,okula ders ücreti ödediğim için mi üzüleyim yoksa emek harcadığım projenin boşa gitmesine mi üzüleyim.
    Ben yarın okula gidip konuşacağım.

Sizden şu konu hakkında bilgi almak istedim.

KANUNİ SÜREC baslatabilir miyim. Çünkü hocanın yanlış yönlendirmesiyle sınavdan kaldım.

Şimdiden teşekkürler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.