Bildirim
Tek hosting e 2 domain yonlendirme mumkunmu?
Versace Dylan Blue Edt 50 ml Erkek Parfüm : Amazon.com.tr: Kişisel Bakım ve Kozmetik
https://www.amazon.com.tr/dp/B01JG5UT64
2 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Domain Park yapman gerekiyor kullandığın kontrol panelinde domain park kısmına ikinci domaini ekliyorsun ve domainin ns sunucularını birinci domainde nasıl ayarladıysan o şekilde ayarlıyorsun. Sanırım bu işini görücektir. -
Çoğu yer park izni vermez. :)
Önce varmı bunu bir araştırın. -
Panelde DNS diye bir bolum var, o bolume NS adi altinda ikinci domain in adresini kayit ettim, ve ikinci domaini dns adreslerine yonlendirdim. Oldumu olmadimi emin degilim, 24 saat icinde degistirilecek yazdi. NS ne demek bu arada, name server demek oldugunu biliyorum -
yaptigim sey olmadi, baskada gorebildigim bi secenek yok, tekrar hosting almak gerekecek sanirim. -
quote:
Orjinalden alıntı: madbizkit
Panelde DNS diye bir bolum var, o bolume NS adi altinda ikinci domain in adresini kayit ettim, ve ikinci domaini dns adreslerine yonlendirdim. Oldumu olmadimi emin degilim, 24 saat icinde degistirilecek yazdi. NS ne demek bu arada, name server demek oldugunu biliyorum
ip adresi yerine nameserver giriyorsun domaini yönlendirmek için 2 domainle bir siteyi yönetmek için parked domain yöntemini kullanmak gerekiyor. Genelde web sağlayıcıları bunu vermez otomatik olarak senin başvurarak bu özelliği açtırman gerekir . Domain Parked Özelliği açıkken cpanel bu bölüme gir ve domain adresini ekle tamamdır. (domainin ns si bu hosta yönemiş olması gerekir ) -
tamam tesekkur ederim hosting firmasiyla baglantiya gecicez o zaman
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X