Şimdi Ara

Tek jak girişli lenovo z500

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Lenovo z500 laptobumda tek jak girişi var.Ben bunun için usb 3d sound ses kartı aldım.Birine kulaklık bağlıyorum diğerine gitar jakını bağlıyorum küçültücüyle birlikte ama yine sesi alamıyorum mikrofon yerinden sesi alamıyorum nasıl çözebilirim lütfen bi yardımcı olun.

• Selamlar @asdfer6,

Saatin yanındaki ses simgesine sağ tıklayıp kayıttan yürütme aygıtlarını bir kontrol et varsayılan olarak ne görünüyor. Eğer taktığın Usb seskartının mic gözükmüyosa driverda problem olabilir görünüyorsa varsayılan olarak işaretle bunu yaptıktan sonmra programları bi açıp kapaman gerekebilir. Daha sonra bu aygıta iki kere tıkla ve dinle deki sesi sende duy yoksa microfon tek taraflı çalışır sadece skype yada başka bir şeyden sesi iletmek için insanlar kendi sesinin tekrar gelmesini istemezler ama senin durumun farklı. Burdan bu aygıtı dinle yi açmayı unutma..

Kolay Gelsin..
  • Hocam usb mikrofon olarak görüyor ve varsayılan aygıt yapıyorum ama yine sesi alamıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asdfer6 -- 12 Mart 2016; 16:24:52 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.