Şimdi Ara

Tek Kanal 500 Rms vercek Bi Mono Amfi TYavsiyesi Verecek Yokmu Arkdaslar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
988
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • S.a arkdaslar 2 adet jbl gt 5 wooferım var streo + mono amfide kulanıordum bunlaır ama bass seslerini net alamadgım için birde monoamfi almaya karar verdim tek kanal güzel bir mono amfi tavsiyelerinizi alabilirmyim bütce 400tl şimdiden tesekkurler

• quote:

Orijinalden alıntı: celikbey

S.a arkdaslar 2 adet jbl gt 5 wooferım var streo + mono amfide kulanıordum bunlaır ama bass seslerini net alamadgım için birde monoamfi almaya karar verdim tek kanal güzel bir mono amfi tavsiyelerinizi alabilirmyim bütce 400tl şimdiden tesekkurler

tek geçerim ben kendim kullanıyorum süper :)

http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-ses-sistemleri-amfi-sound-magus-dk1200-450-watt-rms-neredeyse-sifir-114582245/detay/

• ya acıkcası sıfır almayı dusunuyorum bygamer kardes kredi kartıyla taksıtli odeme yapcagım ıcın
  • quote:

Orijinalden alıntı: celikbey

ya acıkcası sıfır almayı dusunuyorum bygamer kardes kredi kartıyla taksıtli odeme yapcagım ıcın

sıfır gibi temiz olanını da ucuza alman mantıklı olur satan arkadaşlarla bir görüş derim ben öyle aldım çok memnunum gerçekten kaliteli bir ürün 2. el almama rağmen sıfır gibi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    100w yada üstü amfi tavsiyesi
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.