Bildirim
Tek Kanal 500 Rms vercek Bi Mono Amfi TYavsiyesi Verecek Yokmu Arkdaslar
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: celikbey
S.a arkdaslar 2 adet jbl gt 5 wooferım var streo + mono amfide kulanıordum bunlaır ama bass seslerini net alamadgım için birde monoamfi almaya karar verdim tek kanal güzel bir mono amfi tavsiyelerinizi alabilirmyim bütce 400tl şimdiden tesekkurler
tek geçerim ben kendim kullanıyorum süper :)
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-ses-sistemleri-amfi-sound-magus-dk1200-450-watt-rms-neredeyse-sifir-114582245/detay/
-
ya acıkcası sıfır almayı dusunuyorum bygamer kardes kredi kartıyla taksıtli odeme yapcagım ıcın -
quote:
Orijinalden alıntı: celikbey
ya acıkcası sıfır almayı dusunuyorum bygamer kardes kredi kartıyla taksıtli odeme yapcagım ıcın
sıfır gibi temiz olanını da ucuza alman mantıklı olur satan arkadaşlarla bir görüş derim ben öyle aldım çok memnunum gerçekten kaliteli bir ürün 2. el almama rağmen sıfır gibi
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X