Merhaba arkadaşlar, benim evde üzerinde tv olan 2 dolaplı bir konsol var. Bir tanesinde Ps5, Tv Box ve İnternet çoğaltıcı var. Ps' yi açtığım zaman eğer dolabın kapağı kapalıysa, Ps bildiğiniz turbo açıp uçuşa geçiyor. :)) Evde küçük çocuk olduğu için kapağı açık tutamıyorum. Nasıl soğuturum diye düşünürken aklıma Pc' lerde kullanılan sıvı soğutma sistemleri geldi, ama onunda soğuk veren kısmı yetersiz geleceğini düşündüm ve sizlerin fikirlerini almak istedim. Şimdiden önerileriniz için teşekkür ediyorum.. ![]() ![]() |
Tek Kapaklı Küçük Dolabı Nasıl Serin Tutarım ?
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Falçata yardımıyla arkadaki kontraplağı kesiyorsunuz artık kapak arkadan açık oluyor. Bazen basit düşünmek faydalıdır bu tarz basit işler için komplike şeylere kafanızı yormayın hayat kısa.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EAY- -- 6 Ocak 2025; 17:6:23 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Güzel fikriniz ve hayata bakış açınızdan çok etkilendim açıkçası. Ama bunu düşündüm fakat çocuk arka tarafa erişebiliyor ondan dolayı yapmadım. Bu kadar basit düşünmek tabiki güzel taktir ettim sizi 👏👏👏
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X