Arkadaşlar çok denedim ama olmadı tek msjda birden fazla resim nasıl oluyor
resim koyma bölümünde 3 tane kayabilirsin, buda sana yeter galiba, daha faza koymaz istersen onun yönteminide anlatayım
Böylemi ?
quote:
Orijinalden alıntı: Mó®TA£
Böylemi ?
evet evet öyle nasıl yaptın ya ben ik tane ekliyorum önizleme şeklinde çıkıyo küçücüüüükkk
quote:
Orijinalden alıntı: NGK
evet evet öyle nasıl yaptın ya ben ik tane ekliyorum önizleme şeklinde çıkıyo küçücüüüükkk
Alıntıları Göster
...
quote:
Alıntıları Göster
[image]buraya resim linkini ekle[/image] [image]buna da ikinci resim linkini[/image] [image]3.resim falan[/image] şeklinde olacak image tag ları arasına resmin linklerini belirt
quote:
...
Alıntıları Göster
bak şimdi de 1 tanesi çıktı üç tane yüklemiştim nerde öbürleri niye olmuyo yaa off
quote:
[image]buraya resim linkini ekle[/image] [image]buna da ikinci resim linkini[/image] [image]3.resim falan[/image] şeklinde olacak image tag ları arasına resmin linklerini belirt
Alıntıları Göster
...
quote:
...
Alıntıları Göster
ne beceriksizim yaa buraya resim koymak için tıkla diyorum gözattan bilgisayarımdaki dosyadan yüklüycem resimleri mortae link yok kii birini ekleyince tamam deyip yine aynısını yaparak ikinciyi eklemeye çalışıyorum nerde yanlış yapıyorum
quote:
...
Alıntıları Göster
Çok çok önemli resimler koycaksan bak Mó®TA£ anlatmış zaten
bak yazdıım kodları kopyala sonra mesaj yazacağın yere yapıştır bu şekilde olacak yapamazsan pm at ok
quote:
ne beceriksizim yaa buraya resim koymak için tıkla diyorum gözattan bilgisayarımdaki dosyadan yüklüycem resimleri mortae link yok kii birini ekleyince tamam deyip yine aynısını yaparak ikinciyi eklemeye çalışıyorum nerde yanlış yapıyorum
Alıntıları Göster
[image][/image]C:\Documents and Settings\TR\Belgelerim\Resimlerim\manzara[image][/image] [image][/image]C:\Documents and Settings\TR\Belgelerim\Resimlerim\manzara[image][/image]
quote:
[image][/image]C:\Documents and Settings\TR\Belgelerim\Resimlerim\manzara[image][/image] [image][/image]C:\Documents and Settings\TR\Belgelerim\Resimlerim\manzara[image][/image]
Alıntıları Göster
doru yoldasın ama birrkaç sorun var 1 senin bilgisayartındaki resimleri göremeyiz bunları bir yere yuklemen gerekiyo ve yuklediğin yerdeki linlkleri alıp [image]http://imageshack.us/xxxxbilmemne/filesaburcuburfalanfilan/deneme.jpg [/image] şeklinde fouma yazman gerekiyo va arada hiç boşluk olmıyacak ben senin tagları gorebilmen için boş bıraktım 2.si tagları yanlıs kullanmısın [image] dosya linkki [/image] şeklinde olacak
C:\Documents and Settings\TR\Belgelerim\Resimlerim\manzara\3d003.jpg C:\Documents and Settings\TR\Belgelerim\Resimlerim\manzara\3d001.jpg
quote:
doru yoldasın ama birrkaç sorun var 1 senin bilgisayartındaki resimleri göremeyiz bunları bir yere yuklemen gerekiyo ve yuklediğin yerdeki linlkleri alıp [image]http://imageshack.us/xxxxbilmemne/filesaburcuburfalanfilan/deneme.jpg [/image] şeklinde fouma yazman gerekiyo va arada hiç boşluk olmıyacak ben senin tagları gorebilmen için boş bıraktım 2.si tagları yanlıs kullanmısın [image] dosya linkki [/image] şeklinde olacak
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: Mó®TA£
nereye yükliycem ki direk dosyadan olmuyor mu off zor işmiş yaa
quote:
C:\Documents and Settings\TR\Belgelerim\Resimlerim\manzara\3d003.jpg C:\Documents and Settings\TR\Belgelerim\Resimlerim\manzara\3d001.jpg
Alıntıları Göster
quote:
Alıntıları Göster
aslında başarabilirim daha kolay bi yolunu göstersen dimi
quote:
Alıntıları Göster
ilk önce rsmi bi host a gonder meselawww.imageshack.us siteyi aç orada gözat diye buton var tıkla ona foruma yüklediğin gibi resmi yükle yükleme işlemi tamamlandıkdan sonra sana resmi ve resmin linklerini gösteren bi sayfa açılır eğer ordaki linkler kafanı karıştıracak olursa bos ver onları resme bir kere tıkla resim orjinal boyutunda açılır daha sonra sağ tıklayıp özellikleri tıkla orada adres (url) yazan yerin karşısındaki adresi foruma image tagları arasına yaz ve gönder biraz karışık gibi görünüyor ama bir kere yaptınmı ne kadar kolay olduğunu göreceksin