Şimdi Ara

tek pc 2 monitör problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar benim 1 human mage 1 human priest karakterim var wowa yıllar sonra tekrar başladım fun bir serverda

benim sorum şu 1 pc ile 2 wow acıyorum nvidia gtx570 ekran kartım var 2 monitörüm var birincil monitörüm 1920*1080 çözünürlükte full screen olabiliyor ancak digerini ikinci ekrana tasıyabilmem için ayarlarından windowed moda getiriyorum yan pencereye kaydırabiliyorum.

Sorun şurda ikinci monitorde fullscreen nasıl yapabilirim bilen varmıdır böyle bir sorunun cevabını :)

• alt+enter denedin mi ?
  • ayrıca sormak istediğim birşey daha var arkadaşlar haricen 1 klavye 1 mouse daha baglayarak 1 pc yi 2 kişinin kullanımına sunmam mümkünmü örnegin kasanın arka çıkışından hoparlörlere gidecek ses ön çıkışındanda kulaklıklara ancak ayrı sesler gelecek varmı böyle bir şey ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fox90

alt+enter denedin mi ?

denedim üstad çözüm olmadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dizemen

ayrıca sormak istediğim birşey daha var arkadaşlar haricen 1 klavye 1 mouse daha baglayarak 1 pc yi 2 kişinin kullanımına sunmam mümkünmü örnegin kasanın arka çıkışından hoparlörlere gidecek ses ön çıkışındanda kulaklıklara ancak ayrı sesler gelecek varmı böyle bir şey ?

Mümkün bilgisayarı 2 sanal pc'ye bölerek yapabilirsin fakat oda çok kasacağından oyun için düşünmemelisin ayrıca sesi bölebileceğini düşünmüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dizemen D kullanıcısına yanıt
    Sacma olacak belki ama tasidiktan sonra orada full screen yaptiginda ne oluyor?
  • Ortak masaüstü kullanıp, iki oyunuda fullscreen çalıştırman mümkün değil. Hatta bir ekranda fullscreen çalışırken mouse'un diğer ekrana, ana ekrandaki oyunu simge durumuna atmadan gitmesi mümkün değil. Çünkü tek ortak masaüstü kulanıp 2 uygulama aynı anda tam ekran çalışamaz DIRECTX izin vermiyor. Genişletilmiş masaüstü yerine, çoklu masaüstü olarak çalıştırıp iki oyunu tam ekran açabilirsin fakat nvidia kart sahibi değilim, araştırman gerekecek. Birde input cihazları aparat olmadan tek anakart ile bölemezsin

tek pc 2 monitör problemi

Bu cihaz ile diğer ekranı ana ekrandan tamamen soyutlayıp klavye mouse ayrı şekilde kullabilirsin fakat oyunda performans ne olur bir fikrim yok, ben ofis işlerinde sıkıntı yaşamıyorum.

• Cevaplar için teşekkür ederim arkadaşlar sesi bölmek icin ikinci bir ses kartı almayı düşünüyordum ancak windows iki ses kartınıda ayrı ayrı calıstırabilirmi yani örnegin anakartın sesini kulaklıktan harici ses kartıının cıkısını hoparlöre verebilirmiyim

Aslında sistem bilgilerim sunlar

i5 2500k 3.3ghz
    asus maximus gene x anakart
    8 gb ram
    asus gtx 570 ekran kartı
    corsair ssd + 1tb seagate diskim var

pc ye bir sanal pc kurduğumu farzedelim açıkcası 1 çekirdekli 2 gb ram ve sata diskten 100 gb vermeyi düsünüyorum xp bile kurabilirim zira sadece internette gezecek bu pc öyle performanslı bir uygulama calıstırmasına gerek yok.

ikinci inputlar direk olarak sanal makinada calısacagı için bunları windowsa nasıl ayırt ettirebilirim daha dogrusu şunu yapabilirmiyim sanal pc makinanın usb 6-7 portlarını input olarak görsün gibi ? yani fiziksel usb cıkıslarını normal calısan sisteme değilde direk sanal pc ye aktarabilirmiyim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.