Şimdi Ara

Tek-Renk Mücadele (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
103
Cevap
0
Favori
2.090
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Nick:TheGame
    Oyun:Fire Red
    Renk:Sarı En İyisi Gibi Geldi
  • Oyunu bitirdim
     Tek-Renk Mücadele

Yeniden başlayacağım sarı renk ile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemiyette pistim -- 3 Mayıs 2013; 20:29:38 >
  • Benden gördünüz tabi kapın hemen sarıyı
  • Nickname : Muhammet
    Oyun : Fire Red
    Renk : Sarı

Gold bitti ama takım çok kötü :D
  • Hocam sarıda çok pokemon var
  • Sonunda ilk rozeti aldım ve pikachu - beedrill im var ve yok kenarında electrabuzz çıktı hile kapalı normal pokeler çıktı 10-15 kere gezdim acaba oyundamı bişey var :D
  •  Tek-Renk Mücadele

Nickname:Deidara
    Renk Grubu:Yeşil
    Oyun:Emerald

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jungian_Shadow -- 3 Mayıs 2013; 22:11:50 >
  • Dreamnreal Pokemon Günlüğü Bölüm 1:Shiny Caterpie arıyodum ne buldum

Yeni bir renk ile yeniden başlamaya karar verdim ve 494 RE(random encounter) sonucunda shiny caterpie bulmayı umuyordum ama tam brock a gidecekken rota 2 de sarı pokemon varmı diye kontrol ettim önce caterpie çıktı sonra yerine daha güzel saldırıları olan ve her evriminde hep sarı renkte kalan shiny pidgey buldum -_- .

Ne talihsiz insanmışım ürkek huylu geldi

Tek-Renk Mücadele

Tek-Renk Mücadele

Pokemon takımım:

Şanslı:Pidgey
    Lv:3
    Saldırılar:
    Tackle/---/---/---

Madenci:Beedrill
    Lv:10
    Saldırılar:
    Harden/Fury Attack/---/---

Charmender(Brock'u yenince takımdan atacağım ah neden sende shiny olmuyorsunki)
    Lv:15
    Saldırılar:
    Scratch/Growl/Ember/Metal Claw

Yer:Pewter City

• Bu shiny'ler nasıl peynir ekmek gibi çıkıyor özel olarak uğraşıyor musun çıkması için ? Ayrıca teknik olarak Beedrill ve Pikachu ile alman lazım rozeti Charmander'ı kullanamazsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RookieComedian

Bu shiny'ler nasıl peynir ekmek gibi çıkıyor özel olarak uğraşıyor musun çıkması için ? Ayrıca teknik olarak Beedrill ve Pikachu ile alman lazım rozeti Charmander'ı kullanamazsın.

Bazen tesadüf bazende uğraşarak şans işi 1/8192 RE sonucunda çıkıyor ama okuduğuma göre çıkan pokemonlarla savaşman gerekiyor 2 sinide tesadüf sonucu buldum diglett i flash HM sini almaya giderken pidgey i shiny caterpie için bug bite öğreniyor buda sabrina yı yenmemi kolaylaştırıyor ama tam olarak hatırlamıyorum fire red oynuyorum 4 veya 5. serilerde çıkıyorda olabilir ve shinylerin normal pokemonlardan tek farkı renkleri değişik.Charmender takımdan çıktı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bloodycheers

quote:

Bu shiny'ler nasıl peynir ekmek gibi çıkıyor özel olarak uğraşıyor musun çıkması için ? Ayrıca teknik olarak Beedrill ve Pikachu ile alman lazım rozeti Charmander'ı kullanamazsın.

Bazen tesadüf bazende uğraşarak şans işi 1/8192 RE sonucunda çıkıyor ama okuduğuma göre çıkan pokemonlarla savaşman gerekiyor 2 sinide tesadüf sonucu buldum diglett i flash HM sini almaya giderken pidgey i shiny caterpie için bug bite öğreniyor buda sabrina yı yenmemi kolaylaştırıyor ama tam olarak hatırlamıyorum fire red oynuyorum 4 veya 5. serilerde çıkıyorda olabilir ve shinylerin normal pokemonlardan tek farkı renkleri değişik.Charmender takımdan çıktı.

Bug Bite öğrenemez

• quote:

Orijinalden alıntı: umutum9

quote:

quote:

Bug Bite öğrenemez

Öğreniyor ama 5 ve 4. serilerde öğreniyormuş
    Kaynak:Bulbapedia

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bug Bite öğrenemez

Öğreniyor ama 5 ve 4. serilerde öğreniyormuş
    Kaynak:Bulbapedia

Demek istediğim bizim oynadıklarımızda öğrenemez

• Shiny Caterpie arayacağına,Beedrill Twineedle saldırısı öğreniyor Bug-type çok güçlü bir saldırı 25x2 iki kere vuruyor + zehirleme ihtimali var.

Bu arada bilgisayarım çöktü galiba şuan laptoptayım en son başladığım sarıya en baştan başlamam gerekecek 6.rozetteydim
  • Oyun : Pokemon firered
    Renk : Mavi
    Şimdi rival name(ini ni sini) ayarlamaya çalışıyorum
    Şunun gibi birşey planlıyorum ben :

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berat0600 -- 4 Mayıs 2013; 19:46:41 >
  • Dreamnreal Pokemon Günlüğü Bölüm 2:İlk kolaydı ya ikincisi?

Rozetler:
     Tek-Renk Mücadele

Yer:Cerulean Şehri

İlk rozette charmender işe yarar sanmıştım ama rock tomb sağolsun tek attı elimdekiler 12 lv pidgey ve 12 lv beedrill.Paramı full iksire harcadım neyse pidgey in Quick Attack saldırısı ve 3 potionla atlattım geodude'u geldik onix'e bir harden bir fury attack sadece bind ve tackle kullandı vız geldi tam öldürücekken rock tomb ile vurmazmı .Bir Rock Tomb ile vurdu canı 1 kaldı Pidgey'in Onix inde 1 vuruşluk canı kalmıştı zaten Quick Attack saldırısıyla bitirdim işini.

Pokemon Takımı:

Şanslı:Pidgeotto
    Lv:20
    Saldırılar:
    Tackle/Whirlwind/Gust/Quick Attack

Madenci:Beedrill
    Lv:13
    Saldırılar:
    Harden/Fury Attack/---/---

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemiyette pistim -- 4 Mayıs 2013; 19:39:52 >

• @bloodycheers Hocam keşke Kakuna olarak değil Weedle olarak yakalasaydın.Poison Sting işe yarıyordu.Neyse almışsın zaten.Misty içinse Beedrill'i kasmanı ve en az 20 level'a çekmeni tavsiye ederim çünkü öğreneceği Twineedle saldırısyla Starmie'ye zor anlar yaşatabilir

@Jaquaries Hocam o videoyu izledim çok eğlenceli onun gibi birşey yaparsan keyifle izleriz ancak o Nuzlocke gibi geldi bana ? Ama kendi istediği pokemonu yakalayabiliyor kolay Nuzlocke gibi birşey sen o kolaylığı renk grubu kullanarak kapatıyorsun Kolay gelsin
  • quote:

@bloodycheers Hocam keşke Kakuna olarak değil Weedle olarak yakalasaydın.Poison Sting işe yarıyordu.Neyse almışsın zaten.Misty içinse Beedrill'i kasmanı ve en az 20 level'a çekmeni tavsiye ederim çünkü öğreneceği Twineedle saldırısyla Starmie'ye zor anlar yaşatabilir

@Jaquaries Hocam o videoyu izledim çok eğlenceli onun gibi birşey yaparsan keyifle izleriz ancak o Nuzlocke gibi geldi bana ? Ama kendi istediği pokemonu yakalayabiliyor kolay Nuzlocke gibi birşey sen o kolaylığı renk grubu kullanarak kapatıyorsun Kolay gelsin

Sağ ol bakalım blue kadro nasıl olacak. Daha sonra pokemon blackde black kadro düşünüyorum.

•  Tek-Renk Mücadele

Nickname:Nicola
    Renk Grubu:Siyah

Hedef White
  • quote:

Tek-Renk Mücadele

Nickname:Nicola
    Renk Grubu:Siyah

Hedef White

Şu 6. pokemonun adını unuttum. Skilleri işe yarar mı ? En azından elite fourda 3 pokemonu birden alacak kapasiteye sahip mi?
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.