Şimdi Ara

Tek-Renk Mücadele

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
103
Cevap
0
Favori
2.090
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

1.Yalnızca belirli bir renk grubundaki pokemonları kullanabilirsiniz.
    a.Shiny pokemon çıkarsa eğer,normal hali seçtiğiniz renk grubuna giriyor ise kullanabilirsiniz.
    b.Bir pokemon evrim geçirdikten sonra renk değiştiriyorsa kullanabilirsiniz.[Örn:Rattata(Mor)Raticate(Kahverengi)]Yani Kahverengi renk grubunu seçenler önce Rattata yakalayıp Raticate yapıp gönül rahatlığıyla kullanabilir.
    c.Efsane pokemonları KULLANABİLİRSİNİZ ! Tek şart seçtiğiniz renk grubuna uyma
    sı.

2.Mücadeleyi Elite Four'u yendikten sonra kazanmış olursunuz.AŞAĞIDAKİ OYUNLAR HARİCİNDE :

Gold,Silver,Crystal ve HeartGold,SoulSilver oyunlarında Mount Silver'da Red'i yenmeniz gerekiyor.

3.Hack ve takas'a izin var :
    a.İlk rozetten önce seçtiğiniz renk grubuna ait pokemon yakalamanız mümkün değilse.

İŞTE RENK GRUPLARINA GÖRE POKEMONLARIN LİSTESİ TIKLA !

KAYIT FORMU :

Nickname:
    Renk Grubu:
    Oyun:

Anlamayan arkadaşlar olmuş,mesela ben yaptım ve bitirdim daha önce Kahverengi renk grubu ile oyun sonu takımım :

Tek-Renk Mücadele

Eğer yukarıda verdiğim listeye bakarsanız takımımdaki bütün pokemonların Kahverengi renk grubunda olduğunu göreceksiniz.

FİKİR BURADAN ALINTIDIR.

ŞAMPİYONLAR

RookieComedian(Kahverengi-FireRed)

TheGaMeBoy(Kahverengi-FireRed)

bloodycheers(Mavi-FireRed)

umutum9(Yeşil-Emerald)

EGEMERT(Mavi-Sapphire)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RookieComedian -- 4 Mayıs 2013; 21:51:07 >

• Amacı anlamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EGEMERT.

Amacı anlamadım.

10 tane renk grubu var pokedex'e göre.

Oyuncular 10 renk grubundan istediği grubu seçiyor.O gruba ait pokemonları yakalayabiliyor sadece.

Örnek : Kahverengi grubunda Pidgey var , starter'ı alıyoruz ve pidgey yakaladıktan sonra starter seçtiğimiz renk grubunda olmadığı için kullanamıyoruz.

Anlatabildim mi ?
  • Hall Of Fame paylaşacağız yani.Anladım şimdi.
  • quote:

Hall Of Fame paylaşacağız yani.Anladım şimdi.

Nuzlocke Challenge gibi düşün hocam.

Yani oyunu bitirdiğinize dair bir SS olursa güzel olur.Yabancı forumda gördüm zaten malesef adamlar bizden çok ileride.Ben de ilk adımı atmak istedim.Nuzlocke'u bulan adamdan sonra bu tarz konular sayesinde popülerleşti nuzlocke.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RookieComedian

quote:

Hall Of Fame paylaşacağız yani.Anladım şimdi.

Nuzlocke Challenge gibi düşün hocam.

Yani oyunu bitirdiğinize dair bir SS olursa güzel olur.Yabancı forumda gördüm zaten malesef adamlar bizden çok ileride.Ben de ilk adımı atmak istedim.Nuzlocke'u bulan adamdan sonra bu tarz konular sayesinde popülerleşti nuzlocke.

Bu türde wedlocke var bir de.En zoru odur heralde.

Burda açıklanmış.

• quote:

Orijinalden alıntı: RookieComedian

Kurallar

1.Yalnızca belirli bir renk grubundaki pokemonları kullanabilirsiniz.
    a.Shiny pokemon çıkarsa eğer,normal hali seçtiğiniz renk grubuna giriyor ise kullanabilirsiniz.
    b.Bir pokemon evrim geçirdikten sonra renk değiştiriyorsa kullanabilirsiniz.[Örn:Rattata(Mor)Raticate(Kahverengi)]Yani Kahverengi renk grubunu seçenler önce Rattata yakalayıp Raticate yapıp gönül rahatlığıyla kullanabilir.
    c.Efsane pokemonları KULLANABİLİRSİNİZ ! Tek şart seçtiğiniz renk grubuna uyma
    sı.

2.Mücadeleyi Elite Four'u yendikten sonra kazanmış olursunuz.AŞAĞIDAKİ OYUNLAR HARİCİNDE :

Gold,Silver,Crystal ve HeartGold,SoulSilver oyunlarında Mount Silver'da Red'i yenmeniz gerekiyor.

3.Hack ve takas'a izin var :
    a.İlk rozetten önce seçtiğiniz renk grubuna ait pokemon yakalamanız mümkün değilse.

İŞTE RENK GRUPLARINA GÖRE POKEMONLARIN LİSTESİ TIKLA !

KAYIT FORMU :

Nickname:
    Renk Grubu:
    Oyun:

Anlamayan arkadaşlar olmuş,mesela ben yaptım ve bitirdim daha önce Kahverengi renk grubu ile oyun sonu takımım :

Tek-Renk Mücadele

Eğer yukarıda verdiğim listeye bakarsanız takımımdaki bütün pokemonların Kahverengi renk grubunda olduğunu göreceksiniz.

FİKİR BURADAN ALINTIDIR.

Bişey sormak istiyorum şimdi bu bir mod mu yoksa normal bir GBA oyunu oynayacağız ama bu kurallara uyarak oynayacağız öylemi ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hmm Fena Değilmiş Açıkcası Bende Ruby'De Takılıyım Bu Renk Grubunu Mavi Hoşuma Gitti Mudkip Swellow Felan Ben Mavi Grup İle Oynamaya Başlarım Az Sonra %1000'De Akşama Biter Herhalde Değilmi ?
  • Hocam istediğin oyunla oynayabilirsin,indirilecek birşey yok nuzlocke gibi kurallarını kendimizin belirlediği bir mücadele sadece.

Ben FireRed'i 2 günde bitirmiştim ancak Ruby'nin hikayesi biraz daha uzun gibi 1 günde bitmeyebilir.Ama neler yaptığını günlük tarzında bizimle paylaşırsan sevinirim.İşte ne bileyim Mudkip'i aldım adını şu şu koydum ilerliyorum karşıma Taillow çıktı onu yakaladım ilk gym'i kazandım falan.Bu tarz yavaş yavaş oynarsak SSlerle desteklersek bu konuda herkes oyunlarını birbiriyle paylaşmış olur.

Mücadeleyi bitirebilen arkadaşların isimlerini ilk mesaja eklemeyi düşünüyorum.
  • Ben de Fire Red ile Yeşil renk alıyorum.
    Bakalım, daha yeni başladım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Allen Walker -- 1 Mayıs 2013; 14:23:29 >
  • Nickname:Mb
    Renk Grubu:Mavi
    Oyun:Fire&Red
  • Valla Journal'ımız Olur Bu Konu Böyle Olursa Bide Mavi Gruba Poke Bulmak ne Zor Bakıyorum Yarısı Su Zaten HM Öğretecek Poke Az Şimdi İyice Bakıyorum Hangi Bölge İle Daha Dengeli Olur Diye Kadrom Ona Göre Bir Oyun Seçip Oynuyacağım

Edit:Seçtim

Renk:Kahverengi
    Oyun:Fire Red
    Nick:FB1907

HAYDİ HAYIRLISI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Spirit Of Emotions -- 1 Mayıs 2013; 14:17:25 >
  • Hepinize başarılar arkadaşlar
  • Pokemon black 2 nuzlocke oynuyorum.Şimdiye kadar 2 kişi kaybettim tepig ve scraftyOnun dışında iyi gidiyorum bakalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Platinum V

Pokemon black 2 nuzlocke oynuyorum.Şimdiye kadar 2 kişi kaybettim tepig ve scraftyOnun dışında iyi gidiyorum bakalım.

Tek-Renk yaparsan bekliyoruz haberleri.
  • Rattata Yakaladım Şuan 11 Level Wild Pokelerde Kasıyorum Hyper Fang Öğrenmesi İçin Hyper Fang Öğrenince İlk Rozet İçin Brock'u Ziyarete Giymeyi Düşünüyorum :)

Edit:Pewter City Gym Geçtim Sırada Cerulean City Gym

Tek-Renk Mücadele

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Spirit Of Emotions -- 1 Mayıs 2013; 15:38:59 >
  • Edit:2. rozeti aldım
    2. rozetten sonraki takımım

Tek-Renk Mücadele

Zubat
    Lv:14
    Kullandığı hareketler:
    Leech Life/Astonish/Supersonic/---

Tek-Renk Mücadele

Butterfree
    Lv:20
    Kullandığı hareketler:
    Confusion/Sleep Powder/Stun Spore/Tackle

Tek-Renk Mücadele

Wartortle
    Lv:19
    Kullandığı hareketler:
    Tackle/Bite/Water Gun/Mega Punch

• Rookie iznin olursa resimli seri yapacağım bu konuda
  • 4.Rozeti Aldım.

Team:

Tek-Renk Mücadele

Pidgeotto Level 33

Quick Attack
    Gust
    Wing Attack
    Fly

Tek-Renk Mücadele

Raticate Level 21

Hyper Fang
    Quick Attack
    Cut
    Tackle

Tek-Renk Mücadele

Growlithe Level 19

Ember
    Bite
    Roar
    Odor Sleuth

Tek-Renk Mücadele

Mankey Level 20

Karate Chop
    Low Kick
    Leer
    Scratch

Tek-Renk Mücadele

Geodude Level 18

Rock Throw
    Mud Sport
    Tackle
    Magnitude

Tek-Renk Mücadele

Kadabra Level 18

Teleport
    Confusion
    Kinesis
    Disable

Bu Team İle Gidiyoruz Bir Sonraki Gym Koga'nın En Zoru O Olacak Şuan Erika'yı Geçmek Kolaydı Çünkü Pidgeotto Wing Attack'ı Super Effective'idi.

Edit:Pidgeotto'm Evrim Geçirdi Pokemon Tower'de 34 Level Oldu Pokemon Tower Ve Rocket Hideout'ta Bulduğum Rare Candyleri Verdim 36 Level Olup Evrim Geçirdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Spirit Of Emotions -- 1 Mayıs 2013; 17:13:47 >

• Giovanni'yi yenmeğe gidiyorum.
    38lv Venusaur
    36lv Metapod (Geliştirmeyeceğim)
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.