Şimdi Ara

Tek seferlik uyku hapı zarar edermi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar şu 2 haftadır durup dururken 5 de veya 3 te hiçbir sebep yokken uyanıyordum ve geri de uyuyamıyordum bugünde aynı oldu papatya çayı içtim uyuyamaddım sonra ketya 25 diye bir ilaç buldum yarım içtim zarar veririmi tek sefere mahsus içtim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Zarar vermez.

• Onun yerine melatonin al

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birşey olmaz ben yıllardır kullanıyorum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • "Uyku hapı" tek bir çeşit hap yok. Bir çok ilaç uykuya teşvik edebilir. Seninki antipsikotik. Sırf uyumak için antipsikotik kullanmak iyi bir fikir değil.

• Sadece bir kez aldıysan bir sıkıntı olucağını düşünmüyorum

• _Ulquiorra Schiffer_ kullanıcısına yanıt

kral denedim çıt yok vampir gibi ayaktayım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Seroquel 50 mg kullan

• Uyuttu mu

• yıllar önce bende uykusuzluk çekiyordum antidepresan ağır gelince doktorum unisom yazdı ve çok iyi geldi, ilacı kullandıktan sonra uzun zaman kullanmadım tekrar uykusuzluk çekince kullandım aradan 1-2 sene geçince gözümde ışık çakmaları beraberinde sinek uçuşmaları görüyordum sorun şuki bunu sadece ben görüyordum arkadaşlarım yok öyle birşey sen kafayı yemişsin dediler neyse kuledibi göz hastanesinde muayne oldum sonuç: retina yırtığı! acil notu ile beni argon lazer ameliyatına aldılar ameliyat 3-5sn sürdü fakat gözlerimi bugüne kadar kurtardı, doktora ne için olmuş olabilir dedim ailesel olabilir dedi ama ailemde hatta sülalemde göz ile sıkıntısı olanı görmedim duymadım birgün yine uykusuzluk çekerken bu unisom kutusunun içindeki kağıdı okudum ve göz ile ilgili sorunların görülebileceğini yazdığını gördüm çünkü geçmişte uzun bir süre düzenli kullandım çareyi inanmayabilirsiniz ama ihlas suresi okumayla buldum kendimi şartlandırıyorum 100 ihlas okuyacam diyorum 20 olmadan uyuyorum... bu da böyle bir sorun anımdır okuduğunuz için teşekkürler, ve dikkatli olun.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.