Arkadaşlar elimdeki sistemde o/b 7+1 bir ses kartı mevcut fakat bundan yeterli verimi alamıyorum ve isteklerimi tam olarak karşılamıyor creative nin bir ses kartını aldım tamamen ses olarak isteklerime cevap veriyor fakat 5+1 i 3 kaplo ile bağladığımdan kulaklık takamıyorum.. anakart ustundeki o/b ses kartını yukleyip kullanabilirmiyim bir sorun yaratirmi yani tek sistemde iki ses kartini kullanma imkanı oluyormu oluyorsa ayarları nasıl yapmam gerekiyor yardımcı olabilirseniz sevinirim ....
2 adet harici ses kartımı kullanıcaksın yoksa bir harici biride zaten onboard mı olucak...
quote:
Orjinalden alıntı: DH.Ready
2 adet harici ses kartımı kullanıcaksın yoksa bir harici biride zaten onboard mı olucak...
biri harici diğeri onboard olucak...
Kullanırsın bi proglem olmaz sadece sisteme birinci ses kartını creative diyeceksin ve kulaklık sesinide onboard sesten almasını sağlayacaksın. Denetim masasından yapabilirsin ok.
hocam bir problem olmaz fakat dahili ses kartın otomatik olarak devre dışı olabilir
şimdi deniyeceim sonucları paylasıcam ....
Creative ses kartını taktıktan sonra Bios gir. Oradan Chipset menüsünden onboard bul ve disabled yap. Ondan sonra sistemi açıp Creative ses kartının driverini yükle. Eğer Biosdan disabled yapmazsan ses çıkmayabilir. Hayırlı olsun.
quote:
Orjinalden alıntı: JANT!
Creative ses kartını taktıktan sonra Bios gir. Oradan Chipset menüsünden onboard bul ve disabled yap. Ondan sonra sistemi açıp Creative ses kartının driverini yükle. Eğer Biosdan disabled yapmazsan ses çıkmayabilir. Hayırlı olsun.
senin dediğin gibi yaparsam sadece birini kullanabilirim ben ikisinide kullanmak istiyorum... ikisinide yukledim sorun vermedi fakat o/b den ses gelmedi....
onboardı aktif seçip creative driverı yuklemen gerekir ikisinin de çalışması için
İkisini aynı anda kullanman zaten imkansız. Ayrıca ikisinide kullanmaktan yana kastınız nedir? Yani amaç ne?
quote:
İkisini aynı anda kullanman zaten imkansız. Ayrıca ikisinide kullanmaktan yana kastınız nedir? Yani amaç ne?
ikisini kullanmak istiyorum cunki creativ de 4 delik var 5+1 i 3 delikle bağlıyorum birde mic baska yer kalmıyor ben kulaklık da bağlamak istiyorum o yuzden....
İkisini aynı anda kullanamazsınız. Denetim masasından ses özelliklerinden istediğiniz ses kartını atayıp birini çalıştırabilirsiniz. aynı şeyi bende düşünmüştüm fakat olmamıştı.
quote:
Orjinalden alıntı: HaZa
quote:
ikisini kullanmak istiyorum cunki creativ de 4 delik var 5+1 i 3 delikle bağlıyorum birde mic baska yer kalmıyor ben kulaklık da bağlamak istiyorum o yuzden....
Kulaklığı kullanmak istediğinde, craetive bağladığın yeşil kabloyu çıkarıyorsun, kulaklığınkini takıyorsun. Hoparlör isteyince ... 2tane ses kartına gerek yok
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme