Şimdi Ara

TEK TIK GİRİŞ SAÇMALIGI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • adamın biri saçma bi konu açmış millet de baagı ilgi göstermiş..!
    arkadaşlar sadece sabah saatlerinde oyuna girebilrisiniz ve o tatikte bi işe yaramaz giren arkadaşlarında %95 i saabh saatlerinde deneyen aradaşlar varmı şu saatte o yöntemle girebilen arkadaş.. ayrıca bi çok kişi bu yüzden zarar gördügünü söylemiş.. yönetici arkadaşlardan konuyu silmelerini rica ediyorum
    zararlı ve gereksiz bi konu diger DH kullanıcıları o konuyu görüpte denemesin pc s,nde zarar oluşan arkadaşlarıda düşünerek biraz duyarlı olalım lütfen..
    ayrıca o yöntemi denemektense youtube.com dan 5 tane video açıp girmeyi denemek daha mantıklı:) ben genelde öyle yapıyorum %80 bi başarı saglıyo en azından pc ye zarar verecek bi yöntem degil..
    şimdiden duyarlı herkese tşk ederim..

• Hmm
  • Ben ne zamandır o yöntemi kullanıyorum %80 de başarı sağlıyor ayrıca pc me zarar vermedi ama kafam karıştı şimdi
  • bir çok arkadaş bu saçmalıktan zarar görmüş kimse konuya destek vermiyor.. konuda halen duruyor ilgili arkadaşları göreve çagırıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: Twenty_FouR

bir çok arkadaş bu saçmalıktan zarar görmüş kimse konuya destek vermiyor.. konuda halen duruyor ilgili arkadaşları göreve çagırıyorum

+1 çok zarar gören arkadaşlarım var. hepsininde pc'nin sonu harap oldu.
  • Kullanmayın kullanana

Bu daha iyi 5 - 10 video açarım.
  • ben kullandım hic bir sorun yoqtu saat 15te giriyordum acaba 15 sabah mı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

adamın biri saçma bi konu açmış millet de baagı ilgi göstermiş..!
    arkadaşlar sadece sabah saatlerinde oyuna girebilrisiniz ve o tatikte bi işe yaramaz giren arkadaşlarında %95 i saabh saatlerinde deneyen aradaşlar varmı şu saatte o yöntemle girebilen arkadaş.. ayrıca bi çok kişi bu yüzden zarar gördügünü söylemiş.. yönetici arkadaşlardan konuyu silmelerini rica ediyorum
    zararlı ve gereksiz bi konu diger DH kullanıcıları o konuyu görüpte denemesin pc s,nde zarar oluşan arkadaşlarıda düşünerek biraz duyarlı olalım lütfen..
    ayrıca o yöntemi denemektense youtube.com dan 5 tane video açıp girmeyi denemek daha mantıklı:) ben genelde öyle yapıyorum %80 bi başarı saglıyo en azından pc ye zarar verecek bi yöntem degil..
    şimdiden duyarlı herkese tşk ederim..

sen de işe yaramamış olabilir. ama arkadaşın açtığı bir konuyu beğenmiyorsan daha nazik bir şekilde ifade edebilrsin.

• Fazla bir etki gostermediği doğru.Ben her saatte deniyorum,çoğu kez tek atıyor.(pre yok)Demek ki benim ellerim uğurulu.

Para ile knighta denenir.
  • Arkadaşlar tam connecting yazısı çıktığında alt+tab la msn knşma penceresinden bir titreşim yollayın.Bazen işe yarıyo PC'yi kasıo oyuna giriosunz.
  • ben kötü bi şekilde sölemedim ki sadece saçmalık giren vatandaşlarda sabah 9 ile 12 arası girebilmiştir dedim.. ve halende saçmalık oldugunu iddia ediorum.. PC ye zarar veree bi konunun diger üyelerle paylaşılması ne kadar uygunsa benim söyleme tarzımda o kadar uygun..
    bi çok kişi sabahtan beri söylüyort pc zarar gördü ekran kartım bozuldu hatta ekran kartım yandı diyenler var onu düşünerek bi kez daha yorum yapmayı dene istersen..
    diger üyelerin (bazılarının yada bi karçının bile olsa)zarar görmesini istemiyorum.
    ve kullanmamalarını öneriyorum bunun yerine 4-5 tane ideo açın onun zararı yok pc yi oda kasar en az onun kadar.. sadece bi fikir benimkisi..
  • ben hiç zarar gormedim ve akşam 7 dede oyuna girdim
  • Bende hiç zarar görrmedim.Pazar günü saat 4'te bile rahatça girebiliyorum.
  • Bilip bilmeden sıkmak kolay tabi .Konuya git olumlu cevap alan arkadaşlarımızın hangi saatlerde hangi dakikalarda girdiğini görebilirsin .Ayrıca hiç kimseye bir zarar gelmemiştir .Zarar gelen kişilerde kendi beceksizliğindendir .Konuyu açtım denemesi size kalmış .Zorla deneyin demiyorum .Paylaşıma saygın yoksa emeğe saygın olsun .Asabımı bozma paylaşım yapmakda mı suç oldu bu forumda .Şimdi bas git .

Böyle tiplerde hep beni buluyor zaten .Zıt kutupların birbirini çektiği bir kez daha kanırlanmıştır =)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stay Away From Me -- 8 Şubat 2008; 21:25:27 >
  • ben az once bu yontem sayesinde girdim pc yi kastirinca connect yazısında gercekten giriyor
  • Sen Gidip Uyu bence Ortalıgı Karıştırmak İçin Baya Yetersiz Kalıyorsun
    İşe yaramasa saat 4-5 de 1. servere tek atmaz bdw saati diyorum
  • quote:

bir çok arkadaş bu saçmalıktan zarar görmüş kimse konuya destek vermiyor.. konuda halen duruyor ilgili arkadaşları göreve çagırıyorum

Ben her zaman görev başındayım. Oyunu oynamadığımdan bu tip şeyleri denemiyorum.
    Deneyenler ve olumlu sonuç alanlar doğrultusunda konu sakıncalı görülmemiş ve kaldırılmamıştır.
    Bir kaç kişi Kasper-sky'ın Trojan bulduğunu söyledi. Resmi web sitesinden indirilmiş KOsetup.exe dosyasında bile trojan bulan bir program o.
    Ama çoğunluk (büyük bir çoğunluk) programdan memnun. Değilseniz bile şikeyet eder veya üst konuya bildirirsiniz.
    Bu tür konular açıp, ortalığı germek yanlış.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.