Şimdi Ara

Tekerden kırt sesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
42
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, egea 2016 lounge paket aracımı evin önünde park ettiğim yerden çıkarırken direksiyonu tam sol veya tam sağ yaparak gaza dokunup yerinden kaldırırken kırt kırt ses gelip, teker atlıyormuş gibi bir durum oluyor. Parktan çıkardığım yer rampa. Düz bir yerde park edip çıkarırken bu kadar olmuyor veya hiç olmuyor, açık yolda hiçbir sıkıntı yok. Ne hikmetse rampa yerlerde manevra halinde geri ve ileri tam çevirip gaza basınca oluyor. Tamircime baktırdım. Aracı kullandı o da sağ ve solda hafif şekilde hissetti. Aracın altını rot rotil salıncak alt tarafı kontrol etti bir sıkıntı yok dedi. Rot balansçıya yönlendirdi. O da kontrol etti birşey bulamadı sadece söylediği şu; senin aracın direksiyonu normalden fazla dönüyor daha önce aracı aldığın kişiye sor direksiyonda birşey yaptırmış mı falan dedi. Araç daha 90 binde ve sürekli fabrika servisine gitmiş kayıtlardan baktım direksiyonla ilgili bir işlem yapılmamış. Adamda başka bir yere hiç götürmemiş aracı. Şehirlerarası 500 km gidip geldim hiçbir sıkıntı olmadı. Ancak hala bahsettiğim rampa ileri geri manevrada kırt kırt ses ve lastik kaydırır gibi durum devam ediyor. Ne olabilir? Çözemedik. Bilinmeyen bir durum olup sonradan başıma bir sıkıntı çıkarır mı? Ne yapmalı? Yaşayan bilen varsa yardımcı olabilir misiniz?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.