Şimdi Ara

Beriyaja basınca kesilen ıslık sesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Pegeout 207 aracım var. Boşta veya yolda giderken gaza basınca video da duyulacağı gibi bir ıslık sesine benzer bir ses geliyor. Bu ses debriyaja basınca kesiliyor. Ustaya gittiğim de ise şanzımanın sökülmesi gerektiğini iletti. Şanzıman yağını yeni değiştirdim. Değişim yapmadan önce bu sesi duymuyordum. Sebebi sizce ne olabilir ?

Ali Erişyoutube
    Gaza basınca gelen ancak debriyaja basınca kesilen ses
    https://www.youtube.com/watch?v=fmEredg3lRU&feature=youtu.be

• bir ıslık sesi duyamadım üstad, birde vitese takarak dene.. Bu tarz sesler genelde turbodan oluyor. Ama aynı araç bende de var sesi normal aracının.. Hatta konuya okumadan önce videoyu izledim benim aracın sesine benziyor, kesin peugeot dur bu diye düşünürken 207 yazdığını sonradan okudum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi notebookmania -- 14 Haziran 2023; 20:19:13 >
  • notebookmania N kullanıcısına yanıt

0-10 saniye arası debriyaja basmadan çıkan ses hocam 10-15 saniye arası ise debriyaja bastığım da çıkan ses. Vites de yine de aynı ses çıkıyor farketmiyor. Bugün arabayı servisten aldım. Baskı balata değişti, prizdirek bilya değişti, triger setinden de ses geliyordu onu da değiştim ama fark yok yine aynı ses gelmeye devam ediyor. Size de zahmet olmaz ise sessiz bi ortam da olduğunuz zaman araba boşta iken benim gibi debriyaja basmadan ve basarak video çekme şansınız var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.