Bildirim
Tekinay fizik yayınını tavsiye eder misiniz ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
ben hiç memnun değilim, paintten çözmüş resmen soruları ayrıca profilinde 0 mesajı olanlarıda dikkate alma. -
Anti b setinde adını duydugum ıcın arastırdım ve 120 tlye tum setini aldım fakat pek memnun degilim tam aldıgım sırada ikiz mat diye bir soru bankası cıktı kımya yerine onu gönderın hocam dedim tamam dedi fakat kimyayı göndermıs aradım tamam matıda gönderıyım dedi bikaç kez mesaj attım fakat yine göndermedi. Kalitesine gelince anti b setine bayılmıstım ben mustafa tekınayda o kaliteyi göremedim güvenlik önlemleri yüzünden rahatca izleyemiyorsun tam ekran felan yapamıyorsun ve sıradan bir hoca gibi anlatıyor. soru bankalarını çözmedim ama biraz göz gezdirdim dvd çözumlü olması güzel fakat onun dısında bişi bekleme klasik soru bankası. -
Adam güvenlik için yapmadığı kalmamış sanki ygs sorularını dağıtıyo kimsenin eline geçmemesi için yapmış.Böyle bi şey olamaz flashı kaybettim 10 kere mesaj attım aradım amaşifreyi tekrar yollamadı.Konu anlatımı için alıcaksan bence alma klasik şeyler.Ama adamın hakkını yemeyelimkitapta bence orjinal soruları var ufkunu genişleten soruları var.Video çözümğü yapmış kitap almadan ordanda izleyebilirsin. -
tmm saolun
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X