Şimdi Ara

TEKİRDAĞ NAMIK KEMAL UNİVERSİTESİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
1
Favori
2.582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar tercih listeme eklemeli miyim sizce nasıl bir universite ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hermeno34 -- 27 Haziran 2019; 0:51:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Mühendislik isteyenler için yerleşkeniz Tekirdağ Merkez yerine Çorluda bulunuyor.Hatta yerleşke Çorlu'nun da içinde sayılmaz.Şehir çoğu yere yakın haftasonları başka yerlere gidebilirsiniz(Tekirdağ 40 dk,silivri 45 dk istanbul 1-1.5 saat edirne 2.5 saat gibi).İlçe olduğu için ilden daha ucuz gözü ile bakmayın Tekirdağ nüfusunun çoğu Çorlu tarafından sağlanmakta ve fiyat olarak da çoğu şehir ile yarışır.Okula ulaşımda alternatifleri pek bilmiyorum ama şehir içi ulaşım o kadar sorun değil.Şehirde aşırı sayıda tavuk dönerci var eğer kazanır da yerleşirseniz şaşırmayın.(Diğer şehirlerde olanlardan güzeldir burası da ayrı bir konu )
  • Sıralamanız kaçtır
    Yeriniz var mı
    Hangi üniyle karşılaştırıyorsunuz
    Veya nkü yada mezun falan mı diyorsunjz
    Gibi bir çok soru işareti var konuda

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • alimmm78 kullanıcısına yanıt
    hocam sıralamam 120k gibi gelicek endustri mühendisliği ya da bilgisayar mühendisliği düşünüyorum NKÜ de ayrıca şehirle ilgili bilgim yok hocam kalacak yerim yok şehirde

• Bende Endüstri ve İnsaat yazmak istiyorum orada. İnternetten yorumları olumlu gördüm. Yine de orada okuyan arkadaslar varsa yorum alsak güzel olur 🤗.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İrisEymen kullanıcısına yanıt
    aynen hocam çok iyi olur

• Mühendislik isteyenler için yerleşkeniz Tekirdağ Merkez yerine Çorluda bulunuyor.Hatta yerleşke Çorlu'nun da içinde sayılmaz.Şehir çoğu yere yakın haftasonları başka yerlere gidebilirsiniz(Tekirdağ 40 dk,silivri 45 dk istanbul 1-1.5 saat edirne 2.5 saat gibi).İlçe olduğu için ilden daha ucuz gözü ile bakmayın Tekirdağ nüfusunun çoğu Çorlu tarafından sağlanmakta ve fiyat olarak da çoğu şehir ile yarışır.Okula ulaşımda alternatifleri pek bilmiyorum ama şehir içi ulaşım o kadar sorun değil.Şehirde aşırı sayıda tavuk dönerci var eğer kazanır da yerleşirseniz şaşırmayın.(Diğer şehirlerde olanlardan güzeldir burası da ayrı bir konu )
  • Walter H.White kullanıcısına yanıt
    çok teşekkür ederim hocam sağ olun aslen Tekirdağli misiniz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hermeno34 kullanıcısına yanıt
    15 senedir Çorluda oturuyoruz hocam,Tekirdağ merkez konusunda da az çok bilgim var lisede bir yıl merkeze git gel yaparak okudum

Merhaba. Çok yakın namık kemalde endüstri okuyor. 1 tane de uzaktan arkadaşım pv okuyor. Biz istanbuldayız küçükçekmece de servisle gidip geliyolar. Ama sor sanırım bizim arkadaşlar hep kalıyo çalışmadıkları için de olabilir.

Merhaba. Çok yakın arkadaşlarım namık kemalde endüstri okuyor. 1 tane de uzaktan arkadaşım pc okuyor. Biz istanbuldayız küçükçekmece de servisle gidip geliyolar. Ama zor sanırım bizim arkadaşlar hep kalıyo çalışmadıkları için de olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umuuuut -- 27 Haziran 2019; 3:4:30 >
  • umuuuut U kullanıcısına yanıt
    Sağolun hocam siz olsaydınız 120-130k bandinda dusunur muydunuz

Hocam, merhabalar. Nkü düşünüyorum aynı şekilde evden okula gidip gelicem, insanın evi gibisi olmuyor. Bende küçükçekmece çevresindeyim. Servis dediğiniz nasıl? Bilgi verebilir misiniz?

• xbayman X kullanıcısına yanıt
    hocam servisle gidilecek kadar yakınlığı varmı bilgim yokta bu konuda ev uni arasi kac km mesafe var hocam

Aylık 600 falan galiba e 5 ten alıyor seni 1.5 2 saat sürüyor ama haberin olsun.

Hocam Çorlu 'da oturuyorum. İstanbul' da okuyorum. Her gün çekilecek yol değil yapmayın. Çorlu / Tekirdağ hakkında sorularınızı yanıtlayabilirim.

hocam bence çekilmez biraz ya ama kişiye göre değişir

Ben bilmiyorum hiç gitmedim ama arkadaşım pek sorun etmiyor bunu 7 de falan kalkınca yetişiyor derse.

• İrisEymen kullanıcısına yanıt
    Hocam beraber okuyacağız gibi seninle 😀 netler obp nasıl

• Servise vereceğiniz ücretin biraz daha fazlasına çorluda rahatlıkla ev tutarsınız bence de değmez o yolu her gün çekmeye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Walter H.White -- 27 Haziran 2019; 12:11:25 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.