Bildirim
Tekken 5 DR Online Oynamak İsteyenler!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Dostum PSN den aldin sanirim oyunu degil mi ? Kaca ve nasil aldin soylermisin.Bende alayim oynayalim birlikte. PSN: Utkan -
psn : TekkenPlayer -
sevinirim valla
psn:guvendoga -
evet psn den 32 dolara aldım online versiyonunu aldım. Yalnız kredi kartının yurt dışı alışverişi aktif olması lazım bende pek anlamıyom bi arkadaşımın kartını kullanmıştım.
psn id: leonmaycryy -
maclar saat kacda olucak arkadaşlar ben gece baktım psn de kimse yok bir saat bırakalım o saatte girip dövelim biri birimizi:D
ben bayagı tozlandım tozumu alcak biri lazım hadi cvp lar gelsin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Devil01 -- 16 Mayıs 2008; 12:23:26 > -
quote:
Orjinalden alıntı: leonmaycry
evet psn den 32 dolara aldım online versiyonunu aldım. Yalnız kredi kartının yurt dışı alışverişi aktif olması lazım bende pek anlamıyom bi arkadaşımın kartını kullanmıştım.
psn id: leonmaycryy
19.99$ a gormustum ben bu oyunun fiyatini -
O online olmayan versiyonu dostum.
Ben genelde akşamları giriyorum ortalıı dağıtmaya :)
elin gevırlarını sinir etmesi güzel oluyor -
Dostlarim hepinizi ekledim psn e. bugun itibariyle de tekken i almis bulunmaktayim -
hayırlı olsun dostm.. bol kapışmalar olsun bize -
bende kimseyi goremiyorum aksamlari ne kadar cok seviyonuz oyunu bayila bayila oynamaktan bayilip kaliyonuz heralde :) -
Sony56
Kimin fake'isin sen :D -
onu anlmazsın sen prof işi bunlar -
Gayet iyi anlarım banı yedi zaten.Sıra sende galiba bay 2. feyk -
o kadar güveniyosan kendine gel gapışak yienm :)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X