Şimdi Ara

tekken 6 play station 2

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
2.518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar tekken 6 oyununu oynamaya başladım epeyde ilerledi fakat ZACH adlı adama gelince takıldım kaldı adamı öldürmeme rağmen bölümü geçemiyorum oyuna başlarklen bust up zach's lower body diye bir uyarı weriyor bölümü geçmem için ne yapmak lazım bilen warmı acaba ?

• dur ya naptın tekken 6 daha ps3 e çıkmadı
  • tekken 6 çıkmadıki.Tekken 5 ten yada aradaki bir oyundan bahsediyo olmayasın
  • quote:

Orjinalden alıntı: JoKeRiZiNaTioN

dur ya naptın tekken 6 daha ps3 e çıkmadı

ps 2 de oynuyorum zaten
  • bust up zach's lower body dilimizde---oyun henuz cikmadi n.. yenersin zachi---seklinde
  • bust up zach's lower body dilimizde--- önce konuyu oku sonra yorum yap demek olmasın
  • quote:

Orjinalden alıntı: nartfemre

bust up zach's lower body dilimizde--- önce konuyu oku sonra yorum yap demek olmasın

O hatanin fotosunu cekip foruma koysana?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tekken 8 vs Mortal Kombat 1
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Vay be ps1 de ne çok oynardık tekken. :))
  • Tekken DR bile çıkmadı ps2 ye ne tekken 6 sı, ps2 de şu anda son çıkan tekken serilerinden, tekken 5 den başka tekken yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karpuzcu. -- 12 Aralık 2008; 20:41:54 >
  • yanlışın var kardeş tekken 6 ise diskin resmini ve bana kabını cekte anlıyayım veya video at ama yanlışın var tekken 6 daha cıkmadı
  • quote:

Orjinalden alıntı: metalosi

yanlışın var kardeş tekken 6 ise diskin resmini ve bana kabını cekte anlıyayım veya video at ama yanlışın var tekken 6 daha cıkmadı

Belki patch falandır
  • arkadas belli ki ynlıs yazmıs sizde bunu nye bukadar buyutuyosunuz
  • bencede tekken 6 dıye arada cıkan herhangı bır oyundan bahsedıyor olabılır oyun hakkında bılgısı olanların cevap vermesını yeglerım bılıorsunuz kı tekken 6 nın cıkmadıgını herkes bılıyor mesela god of war 3 nor malde chaıns of olympus dımı ama o 3 olarak gecmıyor dımı o olarak dusunun ve cevap verın arkadaslar hmn ustune gıtmeyın arkadasın!!!
  • Tekken Tag falan olmasin.
  • massuz diyor büyük ihtimalle bi eğlence olsun diye.Başlıkda ''tekken 6 playstation 2'' hiç inandırıcı gelmedi
  • yav bi soru sorduk pişman ettiniz gerçekten neden sizleri boş yere oyalamak isteyeyimki paranoyaklığın alemi yok yinede teşekkürler....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.