Şimdi Ara

Tekken efsanesi mobilde

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  

Dünyanın en popüler dövüş oyunları arasında yer alan Tekken, aynı heyecanı mobilde de yaşatmayı amaçlıyor. Geçtiğimiz günlerde erişime açılan Tekken mobil oyununa ilgi büyük.

Tekken mobil oyunu neler sunuyor?

Atmosferi aynen yansıtan Tekken mobil oyunu güçlü donanıma sahip cihazlarda daha kaliteli efektler sergiliyor. Düşük donanımda zaman zaman takılmalar ve kötü grafikler söz konusu olabilir. Ayrıca yükleme ekranları da buna bağlı olarak uzun sürüyor.

Paul, Kazuya, Xiaoyu, Law, Panda, Nina gibi efsane karakterler mobil oyunda da karşımıza çıkıyor. Karakterlerin vuruşları ekranın sağ kısmına dokunma veya sürükleme ile gerçekleşiyor. Sağ alt kısımda karakterin kendisine özgü yetenekleri var ve belirli sürelerde bu yetenekleri kullanabiliyorsunuz.

Ayrıca Bkz.Fall Out Boy yeni albümünü Asphalt 8: Airborne ile tanıtıyor

Kazuya olarak başladığınız oyunda dövüşler kazandıkça yeni dövüşçüler listenize ekleniyor. Yine kazandıkça dövüşçülerinizin seviyesi yükseliyor ve her seviyede tecrübe puanı kazanıyorsunuz. Bunları karakteri geliştirmek için harcıyorsunuz. Ayrıca para ve elmas ile de karakterinizi güçlendirebiliyorsunuz.

Hikâye modunda serinin tüm karakterleri ile sırayla dövüşüyorsunuz ve bunları listenize ekleme şansınız oluyor. PvP modunda en iyi karakteriniz ile diğer oyuncuların karşısına çıkıyorsunuz. Etkinlik modunda ise belirli zamanlarda açılan turnuvalarda sürpriz dövüşçüler kazanmanız mümkün. Karakterlerin sağlığı azaldığında bunu tamamlamanız gerekiyor. Veya dövüşçü değişerek para kazanmanın yollarına da bakabilirsiniz. Serinin hayranlarını tatmin edecek oyun ücretsiz.

• Android 6 da uyumlu değil, android 7 de uyumlu değil uyarısı aldım nedense..

• Mağara soğudu buz kesiyor artık...

• Bu oyunu çok severim ama android de çok yavaş yükleme süreleri o yüzden nefret ediyorum

• Netiniz hayırlı olsun ev telefonu da almak lazım şimdi. Çevirmeli yeşil olanları tavsiye ederim.
  • Çocukken atari salonunda Heihachi ile fırtına estirdiğim tekkeni ileride yanında taşıyacağın bir alette istediğin zaman oynayabileceksin deseler yatar kalkar hayal kurardım vay bee nasıl olurdu diye. Ama yüklemedim bile la. Fkvldşfldmdmclgdşlzjdnf

• Oyunu indirdim ama anlamadım dojo mojo meselelerini. Bu yüzden sildim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mortal Shell (2020) [ANA KONU]
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • nerdeyse 1 hafta olacak androide yükleyeli acaba iOS a yeni geldiği için mi haber yaptınız

• Bu oyunlar arcade havasında olmuyor kesinlikle. Grafik olarak kasıyorlar ama oynanış sıfır.

• Mortal Kombat ya da Super Mario Run gibi tek parmakla ekrana tiklamaktan ote gecmistir umarim.

• Grafik olarak güzel (Unreal engine 4'le hazırlanmış bir oyun).Oynanabilirlik yönünden zayıf kalmış... Sanal joyistik kullanımı olsa daha iyi olurdu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 20 yıllık tekken hayranı olarak;

oyun güzel olmuş arkadaşlar.oynatıyor kendini.

klasik tekkenden biraz farklı oynanıyor ama.

vaza kartı aldıkça combo lar artıyor.

Tekken efsanesi mobilde

grafik kalitesi güzel.

Tekken efsanesi mobilde

Tekken efsanesi mobilde

Tekken efsanesi mobilde

Tekken efsanesi mobilde

Tekken efsanesi mobilde

Tekken efsanesi mobilde

Tekken efsanesi mobilde

Tekken efsanesi mobilde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu konu açılmıştı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun 1 Şubat'ta çıkıyor, haberi 10 Şubat'ta yapılıyor
  • strathmorea kullanıcısına yanıt
    Sadece ekrana tıklayarak adam dövdüğün yeni karakter açmak için 1 kutuya 100tl verdiğin bu kadar güzel bir oyunun değerini bilmiyorsan sorun sendedir... :D

• 2 farklı cihazda uyumlu değil uyarısı aldım, fakat android 5.0 üzeri uyumludur yazıyor. Sorunu çözebilen var mı?

• Oyun ücretsiz mi?
  • oyun gayet iyi bağımlılık yapıyor diyebilirim
  • J7 de uyumlu değil diyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk çıktığından beri oynuyordum Google play de türkçe çıktı hemen indirdim 1 hafta sonra s7 edge altına desteği kesti yani note 4 düm yetersiz miş dandik bir oyun için telefon mu değiştireceğim ??

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.