Şimdi Ara

Tekken Tag Tournament 2 Hakkında Yeni Detaylar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Not:Eski konuda canlanma görmediğim için bu konuyu açtım.

Öncelikle gelelim oyunun Tournament Edition'unına. Yani Tekken Hybird Extreme Bundle Pack

Sadece 1000 tane üretilecekmiş Üretilse bile Türkiye'ye gelmez zannetmiyorum. Fightstick çok kaliteli haa

Bi de şu yeni kadın karakterimiz. Amerikan güreşcisi ve partneri Armor King. King'e karşı aşırı bir öfke duyuyor sanırsam. Adı belli oldu. JayCee olarak geçiyor.

Bir de intro pose ve victory pose olayı var. Her karakter için ayrı pozlar var elbette. Aynı zamanda zafer pozları da karakterlere göre şekilleniyor. Yani bazı takımlar için özel pozlar var. Mesela Lili&Asuka takımının kendine has bir zafer pozu var. Tabii ki siz hangi karakterler olabileceğini tahmin edebiliyorsunuzdur. Ki hiç akla gelmeyen takımların da özel pozları olabiliyor. Mesela Dragunov ve Xiayou Şimdi birer video:
    Xiayou and Dragonov Special Win Pose :http://www.youtube.com/watch?v=BwI7td71I0k&feature=related
    Nina and Anna Special Win Pose:http://www.youtube.com/watch?v=DVbXP6rEhyM&feature=related
    All Intro Poses:http://www.youtube.com/watch?v=MuO6zH5ZO9Q

Bu oyunda bir de sürpriz karakter var. Jun Kazama! Ama anladığım kadarıyla Jun bu oyunda robot Aynı zamanda boss olacak ancak oynanabilir bir karakter de olacak. Bir de Unkown denilen bir karakter var. Jun Kazama'yı yenince bu karakter ortaya çıkıyor.
    Bilmeyenler için Jun Jin'in annesi

Yeni karakterler bu kadar değil. Bir de Devil Kazuya var. Anlaşılan ailenin devil genleri azmış
    Devil Kazuya Returns:http://www.youtube.com/watch?v=l26q4yvxCNc

Ve bir de gameplay videosu:
    http://www.youtube.com/watch?v=xEKtkGcWkP4&feature=related

Şimdiden teşekkürler emeğe saygı lütfen...

• bu oyundan beklentim var benim, Tekken 6 gibi olmayacaktır umarım. Grafik açısından
  • sagolun,peki tekken hybrid ayri bir oyun mu olacak yoksa pack mı ?bu bahsettiginiz bundle pack ne oluyor.Birde bu oyun ne zaman çıkar...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tesekkurler eve gidince bakicam videoya
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadow99tr

sagolun,peki tekken hybrid ayri bir oyun mu olacak yoksa pack mı ?bu bahsettiginiz bundle pack ne oluyor.Birde bu oyun ne zaman çıkar...

Dostum bu eski tekkenin HD versiyonu PS2 için yapılan Tekken Tag Tournament HD olarak yapılıp sunulacak içinde extradan 2 içerik var Tekken Hybrid yani 3D Tekken filmi ve sonradan çıkacak olan Tekken Tag Tournament 2'nin Demosunu barındıracak çıkış tarihi 1 Aralık bence güzel bi paket
  • quote:

Orijinalden alıntı: TacTical_TR

quote:

sagolun,peki tekken hybrid ayri bir oyun mu olacak yoksa pack mı ?bu bahsettiginiz bundle pack ne oluyor.Birde bu oyun ne zaman çıkar...

Dostum bu eski tekkenin HD versiyonu PS2 için yapılan Tekken Tag Tournament HD olarak yapılıp sunulacak içinde extradan 2 içerik var Tekken Hybrid yani 3D Tekken filmi ve sonradan çıkacak olan Tekken Tag Tournament 2'nin Demosunu barındıracak çıkış tarihi 1 Aralık bence güzel bi paket

Alıntıları Göster
    psn den verilirse güzel bir kardeşlik olur.

Not: diğer versiyonlar verildi çünkü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi U_şen -- 2 Kasım 2011; 11:29:15 >

• quote:

Orijinalden alıntı: U_şen

aklin fikrin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AO Tennis 2 [PS4 ANA KONU]
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: TacTical_TR

quote:

Gerçekten sadece oyunun demosu mu var? Yani Tekken Tag Tournament 2'nin Filmden umutluyum ama

• quote:

Orijinalden alıntı: gfbekir

quote:

aklin fikrin

Durmaksızın kardeşlik

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: gfbekir

quote:

aklin fikrin

Durmaksızın kardeşlik

Alıntıları Göster
    eninde sonunda psn e düşer bu, TAG HD Mastered versiyon yüz binlerce satacak hali yok ya

• quote:

Orijinalden alıntı: PracticeMan

eninde sonunda psn e düşer bu, TAG HD Mastered versiyon yüz binlerce satacak hali yok ya

Ekibi kurun geliyorum
  • quote:

quote:

Ekibi kurun geliyorum

ellerimizi birbirine sürtüp hain bakışlar ile bu oyunun psn e düşmesini bekliyoruz. Ekibin başkanı sensin
  • quote:

Orijinalden alıntı: myresistance

quote:

quote:

Ekibi kurun geliyorum

ellerimizi birbirine sürtüp hain bakışlar ile bu oyunun psn e düşmesini bekliyoruz. Ekibin başkanı sensin

Alıntıları Göster
    Grafikler yine plastik gibi olacak başka alternatifi yok

• quote:

Orijinalden alıntı: rick dangerous

Grafikler yine plastik gibi olacak başka alternatifi yok

Alıntıları Göster
    Şu tekken 2 boyutlu oyuna geçse gerçekten güzel olacak. Mkya ve sfye bakıp biraz ilham alsa

• quote:

Orijinalden alıntı: StriderHiryu

Şu tekken 2 boyutlu oyuna geçse gerçekten güzel olacak. Mkya ve sfye bakıp biraz ilham alsa

Alıntıları Göster
    Beğenmiyorsanız oynamazsınız olur biter, abidik gubidik oyunlarla karşılaştırmayın yeter ki..
    Biz 13-14 senedir tekkenle büyüdük.Bir ara Tekken 4 gibi Dead Or Alive özentisi bir oyun çıktı ama geri özüne dönmeyi başardılar.
    Mesela sf4 niye tuttu. Çünkü eski temel oynanışa geri döndü bir bakıma.
    Hele ki bu oyunu yeni çıkan Mk ile hiç karşılaştırmayın. Ezber tuşlara bastığınız odunsu bir oyun
    Ama Mk serisinden de Umk3'ün yeri başkadır benim için..
    Tekken sevenler bilir bu oyundaki özgürlüğü..

Şimdi bu TTT2'de benim koktuğum mevzu Tekken 6 gibi konsollara çok geç gelmesi durumu.
    3 sene kadar sonra oynamıştık Japon arcade'ci arkadaşlarımızdan
    Mesela şuanda TTT2'yi oynayan oynuyor bakalım konsollara ne zaman gelecekse..
    Bir kaç ay sonra Tekken Hybrid çıkacak onda da prologue versiyonu olacak bakacaz artık..
    2 tane video ekleyim de kendinize gelin..

• quote:

Orijinalden alıntı: Ahmeteyup

Beğenmiyorsanız oynamazsınız olur biter, abidik gubidik oyunlarla karşılaştırmayın yeter ki..
    Biz 13-14 senedir tekkenle büyüdük.Bir ara Tekken 4 gibi Dead Or Alive özentisi bir oyun çıktı ama geri özüne dönmeyi başardılar.
    Mesela sf4 niye tuttu. Çünkü eski temel oynanışa geri döndü bir bakıma.
    Hele ki bu oyunu yeni çıkan Mk ile hiç karşılaştırmayın. Ezber tuşlara bastığınız odunsu bir oyun
    Ama Mk serisinden de Umk3'ün yeri başkadır benim için..
    Tekken sevenler bilir bu oyundaki özgürlüğü..

Şimdi bu TTT2'de benim koktuğum mevzu Tekken 6 gibi konsollara çok geç gelmesi durumu.
    3 sene kadar sonra oynamıştık Japon arcade'ci arkadaşlarımızdan
    Mesela şuanda TTT2'yi oynayan oynuyor bakalım konsollara ne zaman gelecekse..
    Bir kaç ay sonra Tekken Hybrid çıkacak onda da prologue versiyonu olacak bakacaz artık..
    2 tane video ekleyim de kendinize gelin..

Alıntıları Göster
    Sf X Tekken bundan daha iyi çıkış yapar bence

• quote:

Orijinalden alıntı: cocacola10

Ya görünmüyosun uzun süredir nerdesin? Sf X Tekken daha iyi çıkış yapar orası doğru. Poison var çünkü
  • quote:

quote:

Ya görünmüyosun uzun süredir nerdesin? Sf X Tekken daha iyi çıkış yapar orası doğru. Poison var çünkü

Alıntıları Göster
    İş güç hocam ne yapalım
    Poison'ın yanı sıra Rolento var oyunda.Gelmiş geçmiş en asil karakter

• quote:

İş güç hocam ne yapalım
    Poison'ın yanı sıra Rolento var oyunda.Gelmiş geçmiş en asil karakter

Alıntıları Göster
    Sanırsam Sf 3rd Strike'da vardı kendileri en son Bu arada şu Alisa,Zafina işi yalan oldu galiba Character Select ekranında hiç görünmüyo Dlc olabilirler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StriderHiryu -- 9 Kasım 2011; 12:35:25 >

• quote:

Sanırsam Sf 3rd Strike'da vardı kendileri en son Bu arada şu Alisa,Zafina işi yalan oldu galiba Character Select ekranında hiç görünmüyo Dlc olabilirler

Alıntıları Göster
    Bencede onlar dlc.Yaw şu 3 karakter vermişlerdi hani 1 ay olcak neredeyse yeni video gelmedimi hiç

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.