Şimdi Ara

TEKKIT AÇILMIYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
3.811
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar tekkiti acmak icin technic launcher den giriyorum play e basiyorum mojang yazisindan sonra yanit vermiyor java platform se binary yanit vermiyor cozumu nedir bunun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ilk denemen gereken bence launcheri aç, tekkiti tıkladığın zaman sağ üst kısımda modpack options var. oraya gir. orada versiyon kısmında recommended version seçili olması lazım. hadi o tamam diyelim o zaman modpack options un üst kısmında launcher options var oraya gir. orda java settingde oyun için ayırdığın ram'i düşür artır öyle dene. o da çözüm olmaz ise şimdi dediğimi dene;

başlat çalıştır %appdata% yaz enter de. .technic / modpacks / ordaki tekkit klasörünü komple sil. launchere gir yeniden kur. ancak silmeden önce kayıtlı oyunun var ise sava dosyanı yedekle.

Bi dene kardeşim inşallah çözersin hemen
  • quote:

Orijinalden alıntı: mhakanki

ilk denemen gereken bence launcheri aç, tekkiti tıkladığın zaman sağ üst kısımda modpack options var. oraya gir. orada versiyon kısmında recommended version seçili olması lazım. hadi o tamam diyelim o zaman modpack options un üst kısmında launcher options var oraya gir. orda java settingde oyun için ayırdığın ram'i düşür artır öyle dene. o da çözüm olmaz ise şimdi dediğimi dene;

başlat çalıştır %appdata% yaz enter de. .technic / modpacks / ordaki tekkit klasörünü komple sil. launchere gir yeniden kur. ancak silmeden önce kayıtlı oyunun var ise sava dosyanı yedekle.

Bi dene kardeşim inşallah çözersin hemen

Uzun ugraslarim sonucu bircok kisinin karşılaştığı bu sorunun cozumu sabirmis kardesim sadece ilk acilista 3 dk bekledim yanit verdi ve artik sorunsuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PC hiç açılmıyor.[Çözüldü]
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.