Şimdi Ara

Teklifini kabul etmeyen biri ile arkadaş kalmak...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gerçekten çok zor kendimi onun yanında çok kötü hissediyorum artık doğru düzgün de konuşamıyoruz arkadaşlığımızı da bitiremeyiz yardım edin nasıl sıyrılabilirim? Olay hiç olmamış gibi davranmaya çalıştık ama olmuyor.

• Konusma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • basit mi o kadar ben teklif edene kadar çok iyi arkadaştık... bi anda biticek bişi değil.
  • kendisine saygısı olmayan bir insan yapar anca bunu
  • birkere red oldumu artık gerisi gereksiz zaten arkadaşlıkta denmez ona
  • Lisede dershane sıra arkadaşımdan hoşlanıyordum. Cesaretimi topladım çıkma teklifi edecektim kız daha konuşmama müsade etmeden hemen dedi söyleyeceğini biliyorum söyleme lütfen arkadaş kalalım dedi konuşamadan sustum. Neyse o arkadaş kalalım dese de ben kalamadım yerimi değiştirdim ve bir daha samimi bir şekilde konuşmadım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu durum ikinize de zarardan başka bir şey getirmez. İzah et durumu senlik bir şey yok aramızdaki bu durumdan rahatsız oluyorum de ve ilişkini kes, gördükçe selam verirsin en fazla

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Üç Kağıtçı Mesut

Lisede dershane sıra arkadaşımdan hoşlanıyordum. Cesaretimi topladım çıkma teklifi edecektim kız daha konuşmama müsade etmeden hemen dedi söyleyeceğini biliyorum söyleme lütfen arkadaş kalalım dedi konuşamadan sustum. Neyse o arkadaş kalalım dese de ben kalamadım yerimi değiştirdim ve bir daha samimi bir şekilde konuşmadım.
    Nereden anladı hocam?

Bu arada konu sahibine:

Kesinlikle arkadaş kalmak gibi bir hata yapma. Canın ileride çok yanar, kendi kendine acı çekersin boşu boşuna.
  • Dershane çıkışı onu takip ettim yanına gittim birşey konuşabilir miyiz deyince anladı.

• Benim de hoşlandığım bir kız vardı arkadaştık, haftada en az 3 gün sabahlara içer gezerdik.. 1,5 ay önce başka biriyle yakınlaşmasını görünce yanından ayrıldım ve kendisiyle bir daha görüşmek istemediğimi söyledim ve bir daha da görüşmedim..

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • arkadas kalmak ne,cocukmusunuz

1 haftaya kalmaz baska erkek bulup opuscek evde yıyıscek sonra davullu zurnalı evlenıp cocukları olcak.senı umursarmı.kocası konustururmu
    arasan polıse sıkayet eder

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aydınayhan -- 11 Mart 2019; 23:41:55 >
  • arkadaş mı bişey diyemiyorum ya valla artık daraldım
  • teklifi yaptıktan sonra sonuç ne olursa olsun asla 1 gün önceye dönemezsin. Bunun sadece tek istisnası var o da çok uzun zaman önce 5-10 yıl belki daha fazla önce birlikte olup kavgasız gürültüsüz ayrılırsan arkadaşlık edebiliyorsun. Üni. de çok kısa süre çıktığım şimdi arkadaş olduğum kız var mesela ama aradan geçmiş 20 küsur sene ancak öyle olur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.