Şimdi Ara

Tekme tokat boss kesme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
1.289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Broadcast yayınlarını takip edenler varsa fast kill, speed kill denemelerinden prestij elde edenlerler var. Bende el emeği, göz nuru witch doctorumla uzun zamandır bu yarışa girmek için gece gündüz uğraştım. Elde edilen süreler:

klasik wd overpower skili ayı saldırısı 4 saniye..

Geliştirmeye çalıştığım diğer bir build.. 1.4m crit vuran pile skili

Amacım tabiki de hava vs garip egolar değil belli başlı bilinen bi kaç gavur arkadaşı gözüme kestirdim onlarla kendi çapımda kapışıyorum ve onun yanında burda da kendi aramızda yarışabilir, eğlenebiliriz diye düşündüm farm farm nereye kadar. Keyifli oyunlar iyi droplar olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teTa -- 9 Temmuz 2012; 20:13:18 >

• ustunde ne var paylasırsan bi ssle sevinirim
  • Maşallah :D Bende benim monku bırakıp wd açacam yemin ediyorum.Ah de hem res hem crit hem dex hem vit item bakmaktan gına geldi.

Glass Cannon bi wd yaparım,tek yerim ama tek te atarım keyfime bakarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HunterDare -- 9 Temmuz 2012; 14:50:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HunterDare

Maşallah :D Bende benim monku bırakıp wd açacam yemin ediyorum.Ah de hem res hem crit hem dex hem vit item bakmaktan gına geldi.

Glass Cannon bi wd yaparım,tek yerim ama tek te atarım keyfime bakarım

Yaratıklara tek atabilecek bir WD yapmak içinde alman gereken itemler çok pahalı olacağı için aynı yola çıkıyor.
  • bu yüzden en iyisi dh dex le critik yaptımı yetıyor :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: solidfrost

ustunde ne var paylasırsan bi ssle sevinirim

http://forum.donanimhaber.com/m_58389857/mpage_17/tm.htm
  • bu 2. videodaki baştaki efekti hangi program ile yaptın. baracuda presents yazıyor ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: MonsterMMORPG

bu 2. videodaki baştaki efekti hangi program ile yaptın. baracuda presents yazıyor ya

adobe after effect hocam
  • maşallah
  • Helal valla. Kaç golda mal oldu bu itemlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Esthell

Helal valla. Kaç golda mal oldu bu itemlar

yüzükler, eldiven, bot, omuzluk, belt drop.. kafalık chest 90m ki baya uygun fiyatlar diğerleri komik fiyatlara alındı mojo 25k weapon 2.5m nackle 6m wrist 2m leg 350k gibi.. para biriktirip bazı itemler için 3-4 gun bekledim daha uygunu olur diye bu şekilde dizdim aşırı bi maliyete patlamadı yani..
  • Sürekli takipteyim seni zaten...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.