Şimdi Ara

Tekne mi bot mu ????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
5.751
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba amatör denizcilik belgesi sayesinde artık bir tekne kullanabileceğim ama şişme olan botlar mı daha iyi gider yoksa tekneler mi tekneden kastım yacht değil araştırdım ama NORTH star var zodiac boat joker boat ve quick silver var sizce hangisi yada bildiğiniz daha iyi bir marka varsa olur :) ve bu tekne yada Bota hangi marka ve kaç beygir motor olur yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar lütfen yardım edin bu konu hakkında pek bilgim yok

• Hiç mi bilen yok arkadaşlar lütfen yardım edin

• HYirli olsun buarada. 3.00 cm 360 cm bot tavsiye ederim marka olarakda yazdiklarin iyi marka bide marinport a bak derim bunlara en 9.9 hp motor takman gerekir. Iyi seyirler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peki sence şişme olan botlar mı daha iyi gider yoksa diğer plastik karbon vb olanlar mı iyiden kastım hızlı ve rahat

• Ya bu tamamen butcene baglidir. Bana kalirsa belgen varsa, 5 metre direksiyonlu zodiac ve 30 ps motor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nordest

Peki sence şişme olan botlar mı daha iyi gider yoksa diğer plastik karbon vb olanlar mı iyiden kastım hızlı ve rahat

yer sıkıntınız varsa şişme bota bakın eger yerde sıkıntı yoksa plastikten karbon vb olanlar daha mantıklı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bu bot alınır mı?
    5 yıl önce açıldı
    Bu pantolon mu pijama mı
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar zodiac model şişme bot almaya karar verdim ama bir sürü zodiac model var aradım adam pek yardımcı olmadı Antalya'da kullanıcam tekne dalgalara giricem istediğim özellik hız yapsın ve konforlu olsun bide motor ne olabilir şu anki kararım mercury ama çok yaksın istemiyorum

• Nordest kullanıcısına yanıt
    Hocam ne yaptın tekne işini ben de almayı düşünüyorum.
  • Hocam yazdığın mesajın altına nası bahsedilen kişi yaptın

• bende amator denızcı belgesı almayı dusunuyorumda nasıldı zormuydu sınav? nasıl nerden calıstın?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gramola -- 21 Ağustos 2013; 14:03:54 >
  • Nordest kullanıcısına yanıt
    böyle
  • Sınavda 60 geçersen tamam ve kursları var orda ders anlatılıyor ama Ankara'daki yer tadilatta şu anda

• Botların ömrü daha kısa oluyor katlanır bot alırsanız her seferinde katla kur çok uğraştırıyor, fiber tabanlı botlar var yani altı fiber yanları'da şişme onlar daha denizci ama fiyatları daha pahalı botları satması'da zor oluyor, çabuk yıpranan bir malzeme olduğu için albenisini kaybediyor hele yaması'da varsa zararına satarsınız en iyisi 5 metreye kadar bir tekne ( 5 metre'ye kadar vergi istemiyorlar ) ve 9.9 beygir dıştan takma motor ( Yamaha en iyisidir ) , fiber tekneler değer vermeseniz bile kolay kolay eskimezler, önemli olan denizci bir tekne bulmak, 90'larda yapılan tekneler malzeme kalitesi olarak yenilerden daha iyi, temiz ikinci el bulursanız daha iyi olur hemde ötv ödemezsiniz. emekliyim zamanım çok kendime iş arıyorum seveceğim okşayacağım derseniz'de ahşap tekneler hem sağlamlık hem denizcilik olarak fiber teknelerden daha üstünlerdir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.