Şimdi Ara

Tekne Römork İçin C-SUV Tavsiye (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

burda traktorcu cevat abiye sordum kaca indiririz romorktaki tekneyi dedim 250 ye inndiririm 250 ye de ceker parkederim dedi. yanı fıyatlar bu. araç kiralayıp tekneyi deniz kenarı bir yere parkedin. sonra cevat abi gibi halktan birisine takın romorku sahile gidin indirin aksam işiniz bitince de çekim. 250 tl için 2.5 milyonluk araç bakmayın sırf romork çekeceğim diye km de 5 tl yakan araca binmeyin derim

• Yorumlar ve araştırmalarım doğrultusunda Japon bir suvda karar kıldım ve Honda CR-V 1.6 İ-DTEC 4X4 aldım. Yaklaşık 1 aydır kullanıyorum. Çeki demiri taktırıp ruhsata işlettim. Tekneyi de 2 sefer suya indirdim, gayet rahat ve güvenli bir şekilde suya indirip sudan çektim. Kumda ve ıslak rampada herhangi bir sorun yaşamadan kullandım. Şehir içi yakıt değerleri de beklentimden iyi çıktı. İzmir şehir içi 7,6-8.2 yaktı. Tekne arkadayken(araçta iki kişi )yaklaşık 200 km mesafede 9,8-10 lt civarı yaktı. Bana gayet makul değerler gibi geldi. İç konfor, motor gücü ve yalıtım da orta üstü düzeyde. Tekne Römork İçin C-SUV Tavsiye Tekne Römork İçin C-SUV Tavsiye

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• hocam bende aynı durumdayım, ben açıkçası psa 1.5 hdi motor ile eat8 şanzıman araçlara bakıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WTFunny -- 23 Aralık 2024; 22:11:50 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.