Bildirim
TEKNİK Bİ SORU YARDIM EDİN ARKADAŞLAR
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
jumper ayarı yapmalısın sorunun düzelicektir.
sistem kuracağın master
yedek olarak kullanıcağında slave yap -
jumper ayarı nerden nasıl yapacağım detaylı bilgi versen pls -
Bios dan enabled edebilirsin veya mb un kitapçığına bakarsan orda raid in jumper ayarı nı değiştir.
kitapçığın yok ise
www.cizgi.com.tr adresinden manual pdf dosyasını indir bak. -
arkadaşlar verdiğiniz bilgi için sağolun ama biosta hangi ayar hala bulamadım? bi çok kişi baktı hala bulamadık. jumper ise hangini değiştirmem gerekiyo lütfen bana bi bakıp yardımcı olsanız rica ediyorum. kitapçığına baktım ama nafile... yardım edin çok acil -
arkadaşım öncelikle kolay gelsin yanlış anlamadıysam iki hdd yi bi anakarta bağlamak istiyorsun değil mi! -
hayır arkadaşım zaten bütün ide kanalları dolu ben bu raid çıkışından 2 tane optik sürücü veya hdd bağlamak isityorum. yardım edecek yokmu bu sorun. sorun olmaktan çıktı kişisel bi faciaya dönüştü lütfen bakın bi nasıl olacak. önemli bişey bu.... lütfen arkadaşlar
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- anakart neden yanar
- oyun oynarken pc kapanıyor
- ağ güvenlik anahtarı doğru değil
- whatsapp başkası kullanıyor mu nasıl öğrenirim
- kablosuz kulaklık kutusu kayboldu nasıl şarj edilir
- windows ekran görüntüsü alma
- silinen dosyaları geri getirme
- secure boot nedir
- pc otomatik kapatma
- laptop menteşe tamiri
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X