Şimdi Ara

Teknik Resim ? Üç Görünüş ? V Yatağı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
2.656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 10.Sınıf Makine Bölümü Öğrencisiyim

Şu V yatagının üst görünüşünü çizmeyi bilen varsa yardım edebilirmi?

Diğerlerini Çizdim Üstü bir türlü çözemedim yeni öğrendiğimiz bir konu yardım eden olursa sevinirim.

V Yatağı :

Teknik Resim ? Üç Görünüş ? V Yatağı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blake Griffin -- 11 Aralık 2010; 21:38:22 >

•  Teknik Resim ? Üç Görünüş ? V Yatağı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Dominic_Toretto_ -- 11 Aralık 2010; 21:44:22 >
  • Çok teşekkür ederim 3 tane taslak çizmiştim aralarında kalmıstım 1. çizdiğim gibiymiş çok çok teşekkürler
  • arkadaşım üzülme gücenme ama hem makine okuyosun hem de bunun üst görünüşünü çıkaramıyosun doğrumudur? doğruysa içler acısı
  • quote:

Orijinalden alıntı: chuck billy

arkadaşım üzülme gücenme ama hem makine okuyosun hem de bunun üst görünüşünü çıkaramıyosun doğrumudur? doğruysa içler acısı

Lise talebesiki yeni seçmiş şuan bölümü. Çizimle ilk defa tanışmış olabilir.
  • Daha bunlarda zorlanıyorsan konular ilerlediğinde çok çile çekersin.
  • Vurmayın çocuk 95' li

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isviçreli bilim adamı -- 11 Aralık 2010; 22:04:54 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bende 10. sınıf makine ressamlığı öğrencisiym. ama bunlar bana çok kolay geliyor acayıp sıkılıyorum. çizimimi geliştirebileceğim değiş örnekler yapabileceğim bildiğiniz bir site varsa önerebilirmisiniz ?
  • quote:

arkadaşım üzülme gücenme ama hem makine okuyosun hem de bunun üst görünüşünü çıkaramıyosun doğrumudur? doğruysa içler acısı

Bilmiyor olabilir. Bilmemek ayıp değil. Hevesini kırmayın. Ugraşıyor işte 3 tanede çizim yapmış. Sonunda sizden yardım almış. Salla gitsin bunlamı ugrascam da diyebilirdi.
    Üstüne üstlük okulda verilen eğitim çok yetersizdir. Ne boş kafalar üniversite bitiriyor. Hiç denk gelmedin galiba.
  • Ben teknik resimi üniversitede öğrendim. Makina mühendisliğinde. Lanet bir ders ya. Bu perspektif şekillerden 3 görüntü çıkarma en kolayı. Bundan sonra 2 görüntü verip 3. görüntüsünü çizmeni isteyecek , o çok zor. İyi kavraman lazım. Hatta 3 boyutlu düşünmen gerekecek. Sonra kesit alma falan var onlarda nispeten kolay. Ama dediğim gibi en zoru bence 3. görüntü çıkarma olayı. Yani bunuda hatasız yapıyorsan zaten olayı kapmışsındır.

Bu yüzden şuan bu perspektif şekilden 3 görüntü çıkarmayı en iyi şekilde yap.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pckopatx

quote:

Bilmiyor olabilir. Bilmemek ayıp değil. Hevesini kırmayın. Ugraşıyor işte 3 tanede çizim yapmış. Sonunda sizden yardım almış. Salla gitsin bunlamı ugrascam da diyebilirdi.
    Üstüne üstlük okulda verilen eğitim çok yetersizdir. Ne boş kafalar üniversite bitiriyor. Hiç denk gelmedin galiba.

bunun ilk defa görmekle ya da bilmemekle alakası yok biraz düşündün mü bunu rahatlıkla görebilirsin hiç bilmeyen bile çok rahatlıkla çıkarabilir ki kendisi makine okuyormuş bunları sallayıp daha zorlarıyla uğraşması gerekir

• demekki kavrayamamıs olayı geriden geliyor. Daha çok çalışması lazım ama.
  • Teknik resim öğrencisi değilim sadece zorunlu oalrak gördüğümüz bir ders yani temel bilgileri bilmek gerekiyor ayrıca 1.mesajı yazdıgım zaman ilk o konuyu öğrendiğimiz haftaydı yardım ve önerileriniz için teşekkürler.
  • Teknik resim biraz sorun olacak gibi bu dönem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onr4249 -- 15 Şubat 2011; 23:36:07 >
  • teknik resim aralarındaki en önemli derslerdendir. eğer sen 3 boyutlu düşünmeyi bilmezsen, ayrıntılara ve bütüne ayrı şekillerde bakmayı öğrenmezsen sen de ülkemizdeki işinde başarısız boş parazit insanlardan olursun.
  • Soruduğum soruya mesaj veren *Furious* saulsun vede hocaların yardımıyla çözdüm sayılır ilk dönem 4 getirdim sanırım iyi kavradım :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.