Şimdi Ara

Teknik servis sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
84
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arçelik buzdolabımın 2-3 gündür motoru çalışmayı deniyor ama 3-5 sn sonra tık atıyordu. Dolayısı ile dondurma ve soğutma işlemi yapmamaya başladı. Yetkili servis geldi baktı.( Bu arada ürünün garantisi bitmişti.) eğildi arka tarafına baktı hemen motor değişecek mecbur dedi 8000 TL istedi. Bende düşüneyim sonra ararım sizi dedim. Ben öyle dedikten sonra gazına da bakmam lazım boruyu keseceğim her gittiğimiz arıza da gaza bakarız dedi. Evin içine yayıldı o gaz tamamen. Gazıyla ilgili bir problem yokmuş dedi. Sonra ben siz nereyi kestiniz deyince kesmedim bir yer dedi ve gitti. Hiç de anladığım mevzular değil. İlk defa servis çağırdım. Şimdi burada yapılan işlemler doğru mu sizce. ?İnternetten baktım şoklama vs birkaç işlemden bahsediliyor hiç birisi yapılmadı bende. buzdolabında hiç gaz kalmadı mı şuan? Yaptırınca ona ekstra ödememi yapacağım. Her motor değişiminde gaz da yenilenir mi.

Ayrıca gaz borusunu kesmedim dediği halde kesmesi çok saçma ve bunu ben biraz düşüneyim dedikten sonra yapması. Madem bakacaksın her şeyine bak sonra bana şurası bozuk de dimi.

Ve de bu işi daha ucuza halletme imkanım var mıdır.

Son sorum da buzdolabını 2018 yılı mart ya da nisan ayında atandığımda almıştım. Adam bana dedi ki 2017 de kurulum yapılmış üretim yılıdır o dediğim halde hayır kurulum diye belirtti. Ürün bayiden sıfır ambalajlı gelmişti bana o zaman. Sistemsel bir hata olabilir mi. Yoksa bana sıfır ürün paketinde ikinci el buzdolabı mı verdiler sizce.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Gaz boşaltılması aşırı saçma bir şey. Bilerek yapmışlar. Kesmiş olabilirler ya da sibop varsa oradan boşaltmıştır. Şikayet edin markaya. Direkt mail atın.

Motor gitmiş demeden önce termik kontrolü yapılmalı. Hemen motor yanmış demesi de orada olmadığım için tam emin olamamakla beraber yanlış geldi.

Zaten gazı boşaltan birisinden ben her türlü pisliği beklerim.

Sizden ricam şu video altına bu olayı yazmanız.

Video altına gelerek dükkan kirası, çırak maaşı diye çığırtkanlık yapanlar var. Çırak zaten okuldan geliyor, parasını da devlet ödüyor. Hatta bazıları bu paraya bile çökmeye çalışıyor.,

Dediğim gibi direkt gelen kişileri şikayet edin. Keşke video kaydı falan alsaydınız...

Dedex55 Easy Tabii Ki Deyoutube
    Video çekmemin sebebi bilgilenmeniz için. Bazı insanlar beni sevmez çünkü meslek sırlarını anlatıyormuşum. Hayır, tamirci olmayan yine yapamaz ancak dolandırmanıza engel olduğum doğrudur. #shorts #keşfet #ahlak #çamaşırmakinesi #püfnokta
    https://www.youtube.com/shorts/vy8tLqiRgY0

Bu gelen servis bile olmayabilir. Kontrol edin. 2. sorunuz ise bizim bileceğimiz bir şey değil. Kurulum sonrası tarih atılmadıysa eski tarihi yazabilirler. 2. el ya da kullanılmış ürün sattıklarını düşünmüyorum. Ispatlayamadığınız her şey dedikodudan başka bir şey olmaz. Yani hak iddia etmeniz için en azından ödeme dekontu (banka), eve taşınma tarihiniz vs bir şekilde ıspatlarsanız olabilir. Ortada resmen dolandırıcılık dönmüş gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miyamoto Musashi -- 30 Kasım 2024; 20:4:1 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Teknik servis
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.