Şimdi Ara

Teknik Serviste Zarar verilen bilgisayar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • S.a arkadaşlar benım ASUS k53sv bir laptop'um var. 2011'de almıştık. Bende Şarj ucunda bozulma olduğu için verdim yapabilecek arkadaşlar vardı ama garantiden çıkmasın diye yaptırmadım. Sonra gelince Şu Sorunlarla Karşılaştım.

1- SVCHOST.exe ' Yazımda hata olabilir' geldiğinde ramdan 200 K ve daha fazla yiyordu normalde 80-60 arası ınıp cıkıyordu normal olanda bu dıye bılıyorm.

2- FN tuşu çalışmıyordu daha sonra uyku alma , ekran kapatma , parlaklık ayrarlama. falan çalıştı TouchPad kapatma ses kapatma falan çalışmadı.

Ama tabi bu 1-2 ay önce olmuştu şmdi tekrar sorun karşıma çktı recovery ettım. Dosya eksikliğinden dolayı bilgisayarım açılmıyor. Servise götürücem tekrardan naparlarsa yapıp düzeltsinler. şarj soketı dıye gıdıp bılgısayarımın tuşlarının bozulması banada saçma geldi en başta. sonra ben çok bişey yapmadım tanıdığıma götürüp ayar yaptı 100lerde idi.

evet arkadaşlar şimdi benim FN tuşlarını ve SVCHOST sorunumu cozdurtme imkanım var mı ? haklarım var mı ? varsa Neler ? Yardım edebilecek arkadaş lütfen yazsın

- Konu yanlış yere açlmış olabilir. Uyarırsanız sevinirim.
    - Yardımcı olucak arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

• kardeş keşke servisinde kontrol edip öyle alsaydın.
    şimdi üstünden 1-2 ay geçmiş.birde başka tamirciye götürmüşsün.şimdi tekrar yollasan adam inanmaz sein bozduğunu söyleyebilir.ama garantisi hala devam ettiği için tekrar arızaya gönderebilirler bi şansını dene bakalım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: rido6464

kardeş keşke servisinde kontrol edip öyle alsaydın.
    şimdi üstünden 1-2 ay geçmiş.birde başka tamirciye götürmüşsün.şimdi tekrar yollasan adam inanmaz sein bozduğunu söyleyebilir.ama garantisi hala devam ettiği için tekrar arızaya gönderebilirler bi şansını dene bakalım..

Tamirciye götürmedm. bi kere verdim oda onlara ucunu yaptılar. o 200'e vurunca yapılan şey msconfig'ten açık programları kapattık o kadar.
  • Dostum FN tuşunun çalışmaması msconfig ten çalışan yazılımları kapatman olabilir. bazı laptoplarda FN tuşu ile birlikte kullanılan tuşlar yazılımı yükü olmadan çalışmazlar. Sen en iyisi bilgisayarına bi format at ya da attır büyük ihtimal sorunların çözülecektir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.