teknik servis hizmetleri işletim sistemi kurulumları tek işletim sistemi kurulumu 20 miilyon ikinci ek parca olanagı bılgısayar market uygun fıyatlarda web tasarım hızmeterı 100 mılyona kadar dusebılırweb hızmetlerı
dostum burasi teknik yardim forumu , bit pazari degil. İnsanlar bilgilerini bi karsilik beklemeden paylasiyorlar. Forumun amacida bu zaten. Burdakilerin hepside inaniyorum windows kuracak bilgiye sahipler senin yaptigini yani herkes kendi yapabiliyo...
kardeşim ben bsa izmir bölge sorumlusu sen yandın haberin ola.. tükkan varsa sölede beni ıp izlemekle ugraştırma....
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by koray1</i> <br />kardeşim ben bsa izmir bölge sorumlusu sen yandın haberin ola.. tükkan varsa sölede beni ıp izlemekle ugraştırma.... <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
zuhaha koptum ya ! [evlol]
güzeldi ama.. ya böyle bişey varmı?
yaw bu arada attığım PM ler sana gelmiyo mu yaws ? bi cevap verirsen sevinirim pls...