Şimdi Ara

Teknika'nın sistemini sonunda dinledim!!! (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
941
Cevap
21
Favori
57.031
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Aşağıda audio Quest 10 metre olan 35 feetlik Monster kablonun karşılığına bakın bakalım.

Ayrıca karşılaştırılan 2 model kablonun fiyat uçurumuna bakın. Üstelik AudioQuest monsterden daha kısa.

Hee testinde güvenilirliği ve yanlı yapılıp yapılmadığı ayrı bir Muamma Tabii ki. Kaldı ki Monster'İn haricinde diğer kablolar da isf sertifikası yok!

En önemlisi de bence bu kadar karşı cephenin altındaki asıl sebebi, arkadaş ben kol gibi para verdim. O kablo bu kablo dan daha iyi olmazsa uyuz olurum davası. Çünkü bahsettiğiniz kablonun en üst seri en pahalı model kablosu 1 Mt'lik boy olanı bile 2000 TL fiyatta olduğu halde 18 Gbits/Sn. Hızı anca görüyor ve diğer 180 TL'lik Monster kablo 27 Gbits/Sn hızlara çıkıyorsa beni de kıskandırırdı.

İsf sertifikasyonu ve isf sertifikası alan ürünlerin ne derece güvenilir olduğunu bilmek gerekir.

https://imagingscience.com/about-us/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teknika -- 10 Ekim 2017; 17:5:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sertifika isi boş is takılma ona

• Sertifika olayına çok takılıyorsunuz gerek ISF gerek THX olsun.. Siz duyduğunuz sese gördüğünüz görüntüyü dikkate alın derim zira monster hakikatende uzun metrajda sıkıntı çıkartıyor bir arkadaşımın projeksiyonunda aynı sorunu yaşadık adam 200 dolar verip aldığı ISF 2000 kabloyu değiştirmek zorunda kaldı. THX e gelirsek te ,Ne yani şimdi Dynaudio, B&W THX sertifikasını umursamıyo ve sahip değil ne yani bu markaların ürünlerine de sırf bu sertifikalara sahip değil diye kötü mü diyeceksiniz ozaman?

Dipnot: Bunu THX seven biri olarak yazdığım kullanıcı adımda ki THX ibaresinden de anlaşılacaktır:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Di Renovatio -- 10 Ekim 2017; 17:5:19 >
  • Di Renovatio kullanıcısına yanıt
    Sapla samanı karıştırmayalım. THX sinema için tercih edilen bir sertifikasyon. Ayrıca o da kişisel bir tercih seçeneği.

Ben işim gereği hafta da 20-25 tane muhtelif boylara Hdmi kablo kullanıyorum. Sıradan Çin malı kablolarda bile kolay kolay sıkıntı yaşamıyoruz. Hatta 20 Mt'lik 65Tl'lik kablolarla bile 4k görüntüyü sorunsuz naklediyoruz. Bunlardan bazıları Winkel, S-link VS. Vb

Kaldı ki sizin Monster'İn üstelik de en üst model referansım dediği kablo ile sorun yaşamış olmanız çok tuhaf ve saçma geliyor bana.

Bahsettiğiniz problemleri dün de dediğim gibi anca toprak hattınız nötr ile köprü olduğu tesisatları veya hiç toprak hattı olmayan ya da sorunlu olan topraklı sistemlerde yaşarsınız,. O tür sorunlar da. Tam tersine üst model kablolar da Emi/Rf kalkanı topraklama sıkıntı daha ciddi olduğu için kendini daha çok belli eder. Biz böyle durumlarda topraklama sorunlarını düzelttiğimizde kablo değiştirmeden sanki sistem tümden değişmiş gibi kristal netliğinde görüntü alıyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teknika -- 10 Ekim 2017; 17:15:50 >

• Çoğu zaman HDMI extender ile 60 Mt ler de bile sorunsuz görüntü alıyor ve bazen de çoklayıcı ile görüntüyü sorunsuz 4'e 8'e 16'ya çokluyoruz. 10 Mt'lik referans kablo da bile şikayetçi oluyor ve 3-4000 vermeyi normal görüyorsanız bu durumu anca tuhaf karşılarım. Ya bizim yaptığımız gibi bazı durumlarda 60 Mt kablo döşemeniz gerekse ne yapacaksınız? 10.000-Tl kablo ya mı? Vereceksiniz. Biraz mantık beyler. El insaf yaa.

O zaman Monster kapatsın gitsin. Dünyanın 114 ülkesine ihracatı boşuna yapıyor. Halbuki baştan size danışma olmamış diyeceksiniz ve sorunu düzelttirecektiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teknika -- 10 Ekim 2017; 17:24:45 >
  • teknika kullanıcısına yanıt
    Sapla samanı karıştırmıyorum merak etmeyin sizin önceki yazılarınızda THX le alakalı yazdıklarınızı göz önünde bulundurarak iki konuyu birleştirdim. Bahsettiğim evde kaçak akım rolesi mevcut yani topraklamasında hiçbir sorun yok. Hem sadece ben değil eraycelik te aynı sorunu yaşadığını belirtmiş niye ezbere marka fanatikliği yaptığınızı anlamıyorum?Kafamızdan atacak halimiz yok sorun yaşadıysak yaşadık diyoruz siz sahipsiniz diye dünyanın en iyi kablosu diyecek halimiz yok. Dikkat ediyorum siz neyi satın alsanız işin piri o marka oluyor nasıl oluyorsa...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Di Renovatio

Sapla samanı karıştırmıyorum merak etmeyin sizin önceki yazılarınızda THX le alakalı yazdıklarınızı göz önünde bulundurarak iki konuyu birleştirdim. Bahsettiğim evde kaçak akım rolesi mevcut yani topraklamasında hiçbir sorun yok. Hem sadece ben değil eraycelik te aynı sorunu yaşadığını belirtmiş niye ezbere marka fanatikliği yaptığınızı anlamıyorum?Kafamızdan atacak halimiz yok sorun yaşadıysak yaşadık diyoruz siz sahipsiniz diye dünyanın en iyi kablosu diyecek halimiz yok. Dikkat ediyorum siz neyi satın alsanız işin piri o marka oluyor nasıl oluyorsa...

Çünkü ben işin piri olan markaların işin iyisini ucuza yaptıkları ürünleri takip eder inceler ve teknik anlamda detaylarını dikkate alarak karara varır alırım. Sürü psikolojisiyle kesinlikle hareket etmem. Akım şeklindeki alımlara kapılmamak. E Monster söylüyorsan eğer, konusunda işin piri zaten. Tüm dünya kullanıyor. Hiç aklın kesiyor mu? Bu kablo 10 Mt de bile sorun çıkarsa rezilliği düşünebiliyor musun? Siz kişisel yaşadığınız sorunlara göre ürünü kötülüyorsumuz. O ürünleri tüm dünya da milyonlarca kişi kullanıyor. Ben de iPhone 7 Plus telefon kullanıyordum ama geçen hafta mutlulukla satıp başka bir marka ürün aldım. Çünkü hiç memnun değildim. Ama bu o ürünün dünya çapında prestijli ve iyi ürün olduğu gerçeğini değiştirmiyor.

• Nasılki boss var sinema sistemlerin de dünya markası

Ama cop

Monster da ayni şekilde

Teknika takılma yahu seninki 2 mt onda zaten sıkıntı olmaz

• Kullandığım cihazların içinde bir THX avr var ama pek umurumda değil etiketle ürün alınmayacağını üç kağıtçı test sitelerinin taraflı yorumlarına bakarak ürün alınmayacağının farkına varmıştır her halde millet
  • quote:

Orijinalden alıntı: teknika

Sapla samanı karıştırmayalım. THX sinema için tercih edilen bir sertifikasyon. Ayrıca o da kişisel bir tercih seçeneği.

Ben işim gereği hafta da 20-25 tane muhtelif boylara Hdmi kablo kullanıyorum. Sıradan Çin malı kablolarda bile kolay kolay sıkıntı yaşamıyoruz. Hatta 20 Mt'lik 65Tl'lik kablolarla bile 4k görüntüyü sorunsuz naklediyoruz. Bunlardan bazıları Winkel, S-link VS. Vb

Kaldı ki sizin Monster'İn üstelik de en üst model referansım dediği kablo ile sorun yaşamış olmanız çok tuhaf ve saçma geliyor bana.

Bahsettiğiniz problemleri dün de dediğim gibi anca toprak hattınız nötr ile köprü olduğu tesisatları veya hiç toprak hattı olmayan ya da sorunlu olan topraklı sistemlerde yaşarsınız,. O tür sorunlar da. Tam tersine üst model kablolar da Emi/Rf kalkanı topraklama sıkıntı daha ciddi olduğu için kendini daha çok belli eder. Biz böyle durumlarda topraklama sorunlarını düzelttiğimizde kablo değiştirmeden sanki sistem tümden değişmiş gibi kristal netliğinde görüntü alıyoruz.

Üstat 20 mt

4k

60 hz

4.4.4

12 bit

Görüntü verecek senin malzemeci deki kablo dan bana bir tane lazim alabilirmiyiz

• eraycelik80 E kullanıcısına yanıt
    Hay hay. 85 TL.

• quote:

Orijinalden alıntı: eraycelik80

Nasılki boss var sinema sistemlerin de dünya markası

Ama cop

Monster da ayni şekilde

Senin bu çöp lafı forumda efsane olmuş. Aramızda konuşurken taklidini çok yapıyorlar. Bu ne? Çöp. Bu ne! Çöp. Bu ne? Çöp. Etraf çer çöpten geçilmiyor.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: eraycelik80

Nasılki boss var sinema sistemlerin de dünya markası

Ama cop

Monster da ayni şekilde

Senin bu çöp lafı forumda efsane olmuş. Aramızda konuşurken taklidini çok yapıyorlar. Bu ne? Çöp. Bu ne! Çöp. Bu ne? Çöp. Etraf çer çöpten geçilmiyor.

Aynen telifli o cok kullanmayın

Benim o

• eraycelik80 E kullanıcısına yanıt
    Yok merak etme! Zaten senden bize pek fırsat kalmıyor!

• quote:

İyi de ben 1,5 Mt olanından aldım zaten. Ayrıca en yüksek ayarları bile hiç sorunsuz destekliyor ve hem görüntü cam gibi hem de tüm ses kodes sinyalleri sorunsuz. Nereden çıkartıyorsun. Topraklama sağlıklı değilse, kablo da sorunlu çalışır zaten. Üstelik bu kablo. 189 TL.

Farklı bir ihtiyacım için bu kablodan bende almak istiyorum.
    Nerede bulabileceğim konusunda bilgisi olan var mıdır?
  • Monster Isf 2000 1,5mt kablodan 2 ad almıştım iki yıla yakındır hem oppo'larda kullandım,hem şimdi ps4 pro da kullanıyorum.Çok başarılı buldum hem görüntü transferi olsun hem ses transferindeki başarısı takdire şayan.Sorunsuz! Keskin!

Forumdan bir arkadaş (Sakgoz) 10mt liğni kullanıyordu ve oda gayet başarılı der.Geçenlerde satışta vardı kaçırdım.

Eğer bulursam almak isterim.Monster digital ekektrik filtresi( signatür5100 kullandığım) gibi cihazlarda da iyi bir marka.

• firstdejavu kullanıcısına yanıt
    Harman Kardon Zorlu Center Mağazası 0212 979 66 85

Ayrıca Vatan Bilgisayar internet sitesi üzerinden satışta

Ve

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-ev-elektronigi-ev-muzik-sistemleri-monster-platinum-high-speed-hdmi-kablo-1.5m-417101888/detay

Başka yerlerde de vardır tabiki.

• quote:

Harman Kardon Zorlu Center Mağazası 0212 979 66 85

Ayrıca Vatan Bilgisayar internet sitesi üzerinden satışta

Ve

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-ev-elektronigi-ev-muzik-sistemleri-monster-platinum-high-speed-hdmi-kablo-1.5m-417101888/detay

Başka yerlerde de vardır tabiki.

Vatan ınint sitesne bakmıştım bulamadım,tekrar bakayım.

Linkini verdiğiniz zonguldak taki arkadaşta sizin model yoktu,onu da arayıp sorayım.
    Diğer ihtimalle de Zorlu Center i arayıp havale ile işi bitireyim.

Teşekkürler ilginiz için Tufan hocam...

• Söz konusu 1080p veya bilemedin 4K-30hz görüntü olacaksa 15 metrelerde ucuz kablolar iş görebiliyor.

Ama olay 4k-60hz-4:4:4 olup bandwith 18gbps'e vurunca mesafe 10 metreden öteye gidince bunu 1.000$ ın üstündeki Audioquest Carbon lar bile sağlayamacaktır.
  • firstdejavu kullanıcısına yanıt
    Rica ederim.

• 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.