Şimdi Ara

Teknika'nın sistemini sonunda dinledim!!! (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
941
Cevap
21
Favori
57.038
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    AudioQuest karbon'lar bile ne demek?

AudioQuest'in hiç bir kablosundan (Yazdığınız karbon modelleri de dahil.) 18 Gbits/Sn yi geçen bir ürünü zaten yok! Üstelik bir sertifikasyonu da yok.

27 Gbits/Sn. Gören ve isf sertifikasına sahip olan tek kablo Monster Black Platinum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  •  Teknika'nın sistemini sonunda dinledim!!!

Teknika'nın sistemini sonunda dinledim!!!

• Van den Hul ve Nordost'unda yok sertifikaları eyvah o zaman
  • quote:

Orijinalden alıntı: Delerıum

Van den Hul ve Nordost'unda yok sertifikaları eyvah o zaman

Sertifika isi boş is yalan dolan

• General gibi süslüyorlar ambalajı çoğu üründe ilgi uyandırmak için. Her markanın bu gibi şeylere ihtiyacı yok reklama da ihtiyacı yok Ferrari reklam neden çeksin ki mesela.. Parayla takipçi alıyorlar yahu en nefret ettiğim şey zaten insandan ve yaptığı ürünlerin popüler kültür ile beslenmesi kandırılan kim ki?

Şimdi yanlış anlaşılmasın adam yapmıştır işini görmüştür sertifika yalan dolan veya değil bir eksikliğini ihtiyaçlarında hissettirmemiştir olay tamamdır..

Üzerinde yazana itibar ederek ürün almadım hiç bunu anlatmaya çalıştım sadece
  • Delerıum kullanıcısına yanıt
    Senin JL de çöp zaten bir THX sertifikası bile yok

• quote:

Orijinalden alıntı: aydinsakaryali

Senin JL de çöp zaten bir THX sertifikası bile yok

O ne güzel bir cop yaw

• Neyse arkadaşlar konu dağılmasın yeterince çöp konu var zaten forumda yavaş işliyor yormayalım yorulmayalım karşılıklı. Az olsun öz bilgi olsun millet faydalansın herkes belli seviyede bilgili kendince ve ne aldığını biliyor
  • Birde hdmj kablonun cihaz secmesi ve cihazin hdmi kablo secmesi olayi var

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yavuzazgin

Birde hdmj kablonun cihaz secmesi ve cihazin hdmi kablo secmesi olayi var

Niye seçsinki hani sıfırlar ,birler vardı.Bu sıfırlar birler cihazına göremi hareket ediyorlar kafalarına göre.

• aydinsakaryali A kullanıcısına yanıt
    Hay O 0 ları ve 1 leri icat edenin ben ! Boşuna beni bir sürü masrafa soktu . Neyseki masraf ise yaradi en azindan

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yavuzazgin kullanıcısına yanıt

• Tavan Atmos kolonları için kablolar geldi. Aparatları da sabah alabilirsem ve üşenmesem 4 Adet Atmos kolonu u yarın tesisatları montajlayınca düşünüyorum kısmetse. Atmos performansını baya merak ediyorum. Filmler de hazır.

• Şöyle zamanında kanalları test ettiğimiz Master And Commander gibi bir film var mı Atmos'da acaba uzağız bayağıdır.
  • Delerıum kullanıcısına yanıt
    Benimde favorimdir.

• Sayın teknika (isminizi tam hsyırlayamadım. )

Bende yamaha rx-a3060 aldım. Daha öncede 2020 kullanıyordum. 3060 ın stereo perfornsı 2020ye göre oldukca ii geldi bana. Ama bu ara birde stereo amfi alsammı diye dusunuyorum. Ama cok butcem yok. Simdi sorum hk3770 kullanıyorsunuz. Stereo performansında 3060 ile karaılastırınca nasıl. Hk3770 ve onun fiyat seviyesinde bir stereo amfi almaya değermi rx-a3060 ın yanına. Yoksa daha üst seviye birseymi almak lazım farkı hissetmek icin. Cevabınız icin simdiden tesekkürler. Bu aradaön hoporlörlerim paradigm studio 100.

• quote:

Orijinalden alıntı: archieduke

Sayın teknika (isminizi tam hsyırlayamadım. )

Bende yamaha rx-a3060 aldım. Daha öncede 2020 kullanıyordum. 3060 ın stereo perfornsı 2020ye göre oldukca ii geldi bana. Ama bu ara birde stereo amfi alsammı diye dusunuyorum. Ama cok butcem yok. Simdi sorum hk3770 kullanıyorsunuz. Stereo performansında 3060 ile karaılastırınca nasıl. Hk3770 ve onun fiyat seviyesinde bir stereo amfi almaya değermi rx-a3060 ın yanına. Yoksa daha üst seviye birseymi almak lazım farkı hissetmek icin. Cevabınız icin simdiden tesekkürler. Bu aradaön hoporlörlerim paradigm studio 100.
    Mrb. Ne kolon kullandığınızı yazmamışsınız. Aslında kolon uyumu da çok önemli. Mesela Babiş62'nin 3070 Yamaha Avr alıp Definitive'lerlr olan birlikteliğini çok parlak olduğunu söylemesi, kolon ampli uyumunu bir kez daha gündeme taşıyor. Ama 3770 Stereo ampli olarak, performans. Ve güç olarak, detay ve tonalite olarak, özellikler olarak, giriş çıkış bolluğu olarak süper diyebilirim. Hele ki o fiyata emsali yok. Gönül rahatlığıyla alınabilecek ve zevkle dinlenebilecek bir seçenek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teknika -- 19 Ekim 2017; 6:24:13 >

• Özetle Harman Kardon 3770 benim favorim.

• Kablo o parlaklığı dengeleyebilir aslında mühim olan doğru kablo seçimi belki parlaklık gider dinamiklikde başka vb. de gidebilir/gelebilir o da muamma ama deneyerek anlaşılır ancak..
  • quote:

Orijinalden alıntı: teknika

Mrb. Ne kolon kullandığınızı yazmamışsınız. Aslında kolon uyumu da çok önemli. Mesela Babiş62'nin 3070 Yamaha Avr alıp Definitive'lerlr olan birlikteliğini çok parlak olduğunu söylemesi, kolon ampli uyumunu bir kez daha gündeme taşıyor. Ama 3770 Stereo ampli olarak, performans. Ve güç olarak, detay ve tonalite olarak, özellikler olarak, giriş çıkış bolluğu olarak süper diyebilirim. Hele ki o fiyata emsali yok. Gönül rahatlığıyla alınabilecek ve zevkle dinlenebilecek bir seçenek.

Cevabınız için teşekkürler. Kolonlarım Paradigm Studio 100.
    Benim aslında temelde merakım hk3770 ile Rx-a3060 ın üzerine ne elde edeceğim. Aradaki performans tatmin edici olurmu?(Göreceli tabii) Hybrid magnatlar veya lambalı birseylermi baksam diyorum. İkinci elede yönelebilirim. 3770 2000 tl civarı mesela bu bütceye 2. el bir ürüne yönelseniz. Su ürün daha ii diyeceğiniz bir ürün varmıdır onu merak ediyorum.

• 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.