Şimdi Ara

tekno marketler mi elektronik ürün satan mağazalardan mı ps4 almalıyız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ps4 almaya karar verdim. hafta başından beri netten fiyatlara bakıyorum. genelde bimeks , teknosa vs gibi yerlerde sırf konsol 1500 tl iken hepimizin bildiği elektronik ürün satan mağazalarda yanında 1 oyun ile beraber bu fiyata alabiliyoruz. iki ürününde sony garantili olduğu söyleniyor. bu mantıkla aradaki fark nedir? elektronik mağazalarından alsak bir sıkıntı çıkması olası mı? şimdiden teşekkürler.

• Uygun fiyata sony garantili bulduğun yerden al hiç farketmez ben n11 den almıştım konsola 100 tl indirim bonusada 1000 tl üstüne 111 tl bonus kampanyası vardı mesela aylar önce

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sony garantisi hepsinde ayni.

• herzaman sony garantili olmasına dikat etmek lazım italatçı garantili gibi biz garanti veriyoruz diyen yerlerden almanızı tavsiye etmem.
  • Tekno marketler iade alinan yada sorunlu ürünleri satiyor.. Forumda 100lerce kez teknomarketten alip sorun yaşayan kişilere şahit olduk... Forumda araştırın görürsünüz.hatta 2.3 hafta önce elemanin biri migrostan ekmek alir gibi alip çıkmış.dvd sürücüsü sorunluydu galiba.ne yapicam diye konu açmıştı. Ben n11.comdan 1300 lira civarina eurasia garantili almıştım.hiç sorun yaşamadım.satici çok iyi birisiydi.gayet memnun kaldim.teknomarketler bitti artik.herkes genelde netten aliyor.sebebi 15 gün birebir değişim yada iade olmasi.yasal zorunluluk...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kenan.z -- 22 Mayıs 2015; 0:38:44 >
  • Neresi ucuz ise oradan

• Sony garantili ise pazarda bulursan ordan bile alabilirsin.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.